- 14 Mayıs 2023
- 1.019
- 889
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.261
Teşekkür ederim canımcım , endişeye gerek yok o zamanBenim kaniyor arada bir, ama onceden de cok kanardi zaten. Hamileyken kanamasi daha da normalmis, kan hacmimiz arttigi icin baski yapiyormus burun damarlarina. Hep derler tek burun deliginiz kaniyorsa sikintisi yok, ikisi ayni anda kaniyorsa doktora sorun. Okuldayken durduramadiklari icin burun kanamasindan acile kaldirilmis birisi olarak soyluyorum :))
Maşallah erkek gibi :) Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla gelsin. Ben de yarın gideceğim kontrole tam 14 oluyoruz tahmini erkekti devletteki doktorun yarın özel e gidicem bakalım ne diyecek :)Günaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Amin inş canım hepimiz sorunsuz atlatalım bu süreci. Bugün dr tekrar söyledi testlerin sonucuna göre haraket ederiz fetal dna bile %100 doğru sonuç verir diyemeyiz amniyo sentez için sadece %100 diyebiliriz dedi. Ben de aşama aşama gitmeye karar verdim bir sorun çıkarsa ikilide ona göre haraket edeceğim.Ay ne diyosun yavallahi çok üzüldüm yaa.. tansiyonun ne kötü bir hastalik oldugunu iyi bilirim ailemde cok var tansiyon hastasi. Bide 3 tane ilac mi kullaniyosun. Saglikla tamamlarsin insallah gebeligi kuzum ya bende aslinda öyle düşünmeye baslamistim fetal dna icin ama ne bileyim aklimizda kalacagina yaptıralım diyor eşim hep. Benimde fikrim degisti gibi yaptircam yani. Yarina randevum var.
Yarın güzel haberlerle gel inş canımAy ne diyosun yavallahi çok üzüldüm yaa.. tansiyonun ne kötü bir hastalik oldugunu iyi bilirim ailemde cok var tansiyon hastasi. Bide 3 tane ilac mi kullaniyosun. Saglikla tamamlarsin insallah gebeligi kuzum ya bende aslinda öyle düşünmeye baslamistim fetal dna icin ama ne bileyim aklimizda kalacagina yaptıralım diyor eşim hep. Benimde fikrim degisti gibi yaptircam yani. Yarina randevum var.
Amin hepimizin gönlüne göre olsun inşMaşallah erkek gibi :) Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla gelsin. Ben de yarın gideceğim kontrole tam 14 oluyoruz tahmini erkekti devletteki doktorun yarın özel e gidicem bakalım ne diyecek :)
Amin inş canım hepimiz sorunsuz atlatalım bu süreci. Bugün dr tekrar söyledi testlerin sonucuna göre haraket ederiz fetal dna bile %100 doğru sonuç verir diyemeyiz amniyo sentez için sadece %100 diyebiliriz dedi. Ben de aşama aşama gitmeye karar verdim bir sorun çıkarsa ikilide ona göre haraket edeceğim.
yaa hadi hayırlısı çok sevindim :)Kizlarr bugun kontrole gittimm. Doktor cinsiyetini gördüğünü söyledi. Ama ben öğrenmedimcok heyecanlandilar hersey görünüyor dediler surpriz mi olcak ogrenecek misiniz cinsiyeti dedi de ben sürpriz deyince söylemediler 2 doktor muayene etti 2li tarama yaptilar. Normal görünüyor dediler ❤ Usg cihazlari epey eski oldugu icin gormekte zorlandilar bende olumsuz birsey mi var diye sordum da makine eski bebis tam poz verdi aksine dediler
Çok şükür sevindim senin adına her şeyin normal çıkmasına. Cinsiyet partisi mi yapacaksınız ?Kizlarr bugun kontrole gittimm. Doktor cinsiyetini gördüğünü söyledi. Ama ben öğrenmedimcok heyecanlandilar hersey görünüyor dediler surpriz mi olcak ogrenecek misiniz cinsiyeti dedi de ben sürpriz deyince söylemediler 2 doktor muayene etti 2li tarama yaptilar. Normal görünüyor dediler ❤ Usg cihazlari epey eski oldugu icin gormekte zorlandilar bende olumsuz birsey mi var diye sordum da makine eski bebis tam poz verdi aksine dediler
Eşim hastane personeli olmasına rağmen onu da içeri almadılar doktoru yakından tanımasına rağmenYok canim imkani yok almiyorlar benim gittigim devlet hastanesinde. Gecen sordum hatta malesef erkekler giremez dedi direkt hemşire. Bu gittigim kadin dogum hastanesi direkt. Birde sehir hastanesine gittim orasi da ayni. Koridora erkekleri hic sokmuyorlar. Bi gittik bütün erkekler dış koridorda bekliyordu. Ankara bu arada
Çok teşekkür ederim canim cok sagol. Kan testi de 10 güne cikar dedi ama burda bi cok arkadasin hemen cikmisti. Bakalim yarin da fetal dna icin randevum var. İnşallah güzel sonuclarla ilerlerizyaa hadi hayırlısı çok sevindim :)
Sagol canim insallah hep tertemiz ilerler güzel gecer hamişliklerimizÇok şükür sevindim senin adına her şeyin normal çıkmasına. Cinsiyet partisi mi yapacaksınız ?
Aynen canim almiyorlar asla.arkadasimiz sansliymis vallahi eşi girmis. Bende hep tek girince üzülüyorum esim de hep görmek istiyor merak ediyor. Normal sartlarda ozele gidiyoruz orda görüyoruz ama epey ara verdik görmeyeli baya oldu ben yine gördüm rahatladim ama eşim de özlüyor tabiEşim hastane personeli olmasına rağmen onu da içeri almadılar doktoru yakından tanımasına rağmenbebişim elini emiyordu onu göremedi devlet hastanelerinde genelde almıyorlar hatta doğuma bile tek gidiyormuş kadınlar, hangi yüzyılda yaşıyorsak…
İnşallah güzel sonuçlar gelir, ben devlete gittim ertesi gün çıktı benim sonuç 10 gün sürmüyor. ben de yarın gideceğim, inşallah bizimki de gösterir ya :)Çok teşekkür ederim canim cok sagol. Kan testi de 10 güne cikar dedi ama burda bi cok arkadasin hemen cikmisti. Bakalim yarin da fetal dna icin randevum var. İnşallah güzel sonuclarla ilerleriz
Yaa insallah benimki de guzel sonuçlarla hemen cikar insallahİnşallah güzel sonuçlar gelir, ben devlete gittim ertesi gün çıktı benim sonuç 10 gün sürmüyor. ben de yarın gideceğim, inşallah bizimki de gösterir ya :)
Ben yüzyılda yaptırdım fakat doğum paketi almıştım o yüzden fiyatını bilmiyorum ama aradığınızda fiyat bilgisi veriyorlarKızlar İkili test için devlette randevu bulamıyorum, pendik civarı özelde yaptıran var mı ve kaç tl?
yaa çok tatlısın :) benim de her seferinde gözyaşım pıt :) yarın tam 14 hafta oluyoruz. 12 haftada gitmiştim ikili tarama için bayağı erken gittim 8 gibi uyuyordu çocuuummYaa insallah benimki de guzel sonuçlarla hemen cikar insallah1 haftadir bir stres vardi üzerimde. Muayene bitip eve gecerken arabada uyuyacaktim o endisem gecince. Analik delilik
Ay insallah gösteriiiirkac haftalik oldun sen simdi. Eskiden daha gec belli olur derlerdi ama simdi valla hemen belli oluyor cinsiyetler ya cok heyecanli. Doktor anlattikca agladim muayenede. Sonra cinsiyet deyince bide öyle ağladım. Allaaam duygusal bir jelibonum bugun