- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.261
Benim de tek yumurtalıktı pcos görünümü var benim de düzensiz maalesef… Düzenli olsam da ben de anlayabilsem keşkePcosluyum düzensiz oluyorum maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tek yumurtalıktı pcos görünümü var benim de düzensiz maalesef… Düzenli olsam da ben de anlayabilsem keşkePcosluyum düzensiz oluyorum maalesef
Döner yanlış değilsem biri yazmışta buraya adet gecikmesinin 4. Günü negatifi görüp 7. Günü pozitife dönmüştüO zaman vardr sen niye kan testi vermedin yarin versene kuzum gunun gecmedimi
Ben adete 4gun kala yaptim negatifti burdan donermi blmyrm![]()
İstanbuldayim canim istanbulda Randevu bulmk bile mucize gbiSen nerdesin ki abla? Çok önemli aslında muayene hele ki kadın hastalıklarında. Ayak üstü kendimi anlatıp gidebileceğim bir bölüm değil sonuçta. Ne diyeyim![]()
Bnde okumustm ama kimdi blmyrm 7.gun negatf cikip 10.gun pozitife donen bile olmuşDöner yanlış değilsem biri yazmışta buraya adet gecikmesinin 4. Günü negatifi görüp 7. Günü pozitife dönmüştü
Malesef haklısın, tahmin etmesi hiç zor değilİstanbuldayim canim istanbulda Randevu bulmk bile mucize gbi![]()
Kuzum predictor kraliçemizz biliyorsun üzülmem diyorsan yap seni hangısı üzmeyecekse o yöntemi kullan. Ben fark ettim kı testte negatif görmek adetten daha az üzüyor bu yüzden yapmaya basladım erken tesrEvet evet gördümm
Canımm bende girmiyordum pek siteye, bugün ilk idrarla test yaptım laboquik negatif çıktı. Regle 2-3 gün var diye düşünüyorumelimde predictor var yarın ilk idrarla yapsam mı diye düşünüyorum ama olsa çıkardı heralde bugün
Kızlarrr laboquıckk alaym mıı msjımı görmemissnzKızlar bir gebenin günlüğünün 30 tane ovulasyon testi var ya Ben sadece bu ay istiyorum yani muhtemelen 2-3 tane test yaparım diğer aylar için istemiyorum evimde misafirim var diye bu ay yapacağım daha önce bahsettim sorum şu laboquıckk 10 ovulasyon 5 gebelkk testi paketi var. Onu mu alsam diyorum benim için gebelik testi daha önemli evde de 3 tane daha erken gebelik testim var zaten. Laboquıck den memnun olanlar yazabilir mi![]()
Ben bu markanın çizgileri silik çıkıyor diye karışıklık yaşayanları duydum hep istersen başka marka al canım birde onla uğraşmaKızlarrr laboquıckk alaym mıı msjımı görmemissnz
Haklısınız, ben 3 gün kala yaptım negatif.. 2 günüm kaldı ama negatifi görünce pek umudum kalmadıYani yumurtlamadan beri sol kasığımda hafif bir his var doluluk gibi sızı gibi. Bel ve sırt ağrım var ama bunların hepsi regl belirtisi zaten o yüzden bilmiyorum. Sizde test yaptınız mı
Alabilirsin birine doğru çıkarmıştı forumdaKızlarrr laboquıckk alaym mıı msjımı görmemissnz
Gecikmeye uğraması gibi büyük bir ihtimal var bence umutsuzluğa kapılmayım, bazıları 10 gün gecikmeyle öğreniyor.Haklısınız, ben 3 gün kala yaptım negatif.. 2 günüm kaldı ama negatifi görünce pek umudum kalmadı
En güvenilir markalardan bence. Benim bu ay siliğin s sini bile göstermedi direk yoktu yani. yorumları çok iyi. onun ovulasyon ve gebelik setini aldım bugün geldi kargomKızlarrr laboquıckk alaym mıı msjımı görmemissnz
Ovulasyon dan mı memnunsun yani canmEn güvenilir markalardan bence. Benim bu ay siliğin s sini bile göstermedi direk yoktu yani. yorumları çok iyi. onun ovulasyon ve gebelik setini aldım bugün geldi kargom
Ovulasyon testi sordum aslında ılk mesajımdaAlabilirsin birine doğru çıkarmıştı forumda
Ben laboquick kullandım yumurtlama yakalayamadım bırakıp innovitaya geçtim onda yakalamıştımOvulasyon testi sordum aslında ılk mesajımda2.de belrtmeyı unttm
Aslında 30 tane neden stemyrm ovulasyon testını yapmayı sevmyrm dakik takıp etmemek stres olmamak için muhtemelen buay bıkac tane yapacagm ıcın 11. Gun başlarm teste. Elimde kalır da gebe olmazsam ocak sonunda da yapasım gelırBen bu markanın çizgileri silik çıkıyor diye karışıklık yaşayanları duydum hep istersen başka marka al canım birde onla uğraşma
Aslında ben testsiz anlıyorum sadece bu ay misafir var evmizde en pik günü kaçırmamak adına istiyorum ozman brz dha bakaymBen laboquick kullandım yumurtlama yakalayamadım bırakıp innovitaya geçtim onda yakalamıştım![]()
Canım benimm yok moralim bozulmaz en azından regli beklerim yarın yaparım predictoru büyük ihtimalleKuzum predictor kraliçemizz biliyorsun üzülmem diyorsan yap seni hangısı üzmeyecekse o yöntemi kullan. Ben fark ettim kı testte negatif görmek adetten daha az üzüyor bu yüzden yapmaya basladım erken tesr
Bende aynı şekilde düşünüyorum, çatlama günümü tahmin ettiğim için. Olsaydı çıkardı zatenHaklısınız, ben 3 gün kala yaptım negatif.. 2 günüm kaldı ama negatifi görünce pek umudum kalmadı
İstemek başarmanın yarısıdırYok daha ümit kaybedecek evrede değilim çok şükür. Deneyip bekliyorum ama istiyorum işte:)