• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Evet evet gördümm

Canımm bende girmiyordum pek siteye, bugün ilk idrarla test yaptım laboquik negatif çıktı. Regle 2-3 gün var diye düşünüyorum 🤔 elimde predictor var yarın ilk idrarla yapsam mı diye düşünüyorum ama olsa çıkardı heralde bugün
Kuzum predictor kraliçemizz biliyorsun üzülmem diyorsan yap seni hangısı üzmeyecekse o yöntemi kullan. Ben fark ettim kı testte negatif görmek adetten daha az üzüyor bu yüzden yapmaya basladım erken tesr

Kızlar bir gebenin günlüğünün 30 tane ovulasyon testi var ya Ben sadece bu ay istiyorum yani muhtemelen 2-3 tane test yaparım diğer aylar için istemiyorum evimde misafirim var diye bu ay yapacağım daha önce bahsettim sorum şu laboquıckk 10 ovulasyon 5 gebelkk testi paketi var. Onu mu alsam diyorum benim için gebelik testi daha önemli evde de 3 tane daha erken gebelik testim var zaten. Laboquıck den memnun olanlar yazabilir mi❤️
Kızlarrr laboquıckk alaym mıı msjımı görmemissnz

Yani yumurtlamadan beri sol kasığımda hafif bir his var doluluk gibi sızı gibi. Bel ve sırt ağrım var ama bunların hepsi regl belirtisi zaten o yüzden bilmiyorum. Sizde test yaptınız mı
Haklısınız, ben 3 gün kala yaptım negatif.. 2 günüm kaldı ama negatifi görünce pek umudum kalmadı

Ben bu markanın çizgileri silik çıkıyor diye karışıklık yaşayanları duydum hep istersen başka marka al canım birde onla uğraşma
Aslında 30 tane neden stemyrm ovulasyon testını yapmayı sevmyrm dakik takıp etmemek stres olmamak için muhtemelen buay bıkac tane yapacagm ıcın 11. Gun başlarm teste. Elimde kalır da gebe olmazsam ocak sonunda da yapasım gelır🙈

Kuzum predictor kraliçemizz biliyorsun üzülmem diyorsan yap seni hangısı üzmeyecekse o yöntemi kullan. Ben fark ettim kı testte negatif görmek adetten daha az üzüyor bu yüzden yapmaya basladım erken tesr
Canım benimm yok moralim bozulmaz en azından regli beklerim yarın yaparım predictoru büyük ihtimalle 😊
Haklısınız, ben 3 gün kala yaptım negatif.. 2 günüm kaldı ama negatifi görünce pek umudum kalmadı
Bende aynı şekilde düşünüyorum, çatlama günümü tahmin ettiğim için. Olsaydı çıkardı zaten

Back
X