- 3 Eylül 2015
- 379
- 467
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.221
Tahmini doğum tarihi ne zaman bebişin? Belki aynı güne denk gelir.Bende boğayım bebek de boğa olacak büyük ihtimalle o yüzden dubble bi açlık bizdeki
Mayıs 2 görünüyor ama sezaryan düşündüğüm için Nisan ortası olur büyük ihtimalTahmini doğum tarihi ne zaman bebişin? Belki aynı güne denk gelir.
Benim de 1 mayıs. Ben de sezaryen düşünüyorum sanırım. Henüz doktorumla konuşmadım ama sezaryen olur gibi.Mayıs 2 görünüyor ama sezaryan düşündüğüm için Nisan ortası olur büyük ihtimal
Sağlıkla gelsin
Ayy cok zordu o baskilarla insanlarin diretememesi ve mecbur aşı olmalari5 dozu tamamladım 9 yıl önceŞimdi aşı olmaya niyetim yok açıkçası. Covid aşısı dediler çalışanları mecbur yaptırmak zorunda bıraktılar aşı sonrası hastanede baygınlık geçirdim tansiyonum 21 e çıktı hiper tansiyon hastası oldum. O yüzden aşılara sıcak bakamıyorum artık.
Hastaneyle anlasmalari olunca soyluyorlar zaten canim direkt. Eurofins in vardi mesela benim hastanemle 385 euro dedi. Ama ben firmayi tercih etmedim o nedenle yaptirmayacam oraya.Bej fetal dna yaptırmayacağım ama hastaneden aldığım doğum paketinin içerisinde eğer yaptırırsam %15 indirimli yaptıracağım ibaresi vardı sözleşmede. Fiyatlarda ki değişkenlerin sebebi bu tarz bilmediğimiz anlaşmalar olabilir.
Bana verdigi fiyatta 100 dolar fark vardiAynen aynen biliyoruz nedenini.. plus paket ile full paket arasında 60 dolar var olmuşken amaaann. Dr un dediği olsun dedik.. dedikte iste güzel keriz yerine koyuyorlar valla
aminnn inşallahhh hep bir yerlerde hissediyordum ilk çocuğum erkek olucak diye öyle de nasip oluyo çok şükürSağlıkla gelsinbir oğluş daha
Ilk mesajinda da o kadar haklisin ki gercekten cvid asilari yüzünden ne sıkıntılar ne dertler yasandi. Biz ailece olmadik onu allahtan. Ama olan sayisi cogunlukta Allah hepimize saglik versin. Dedigin gibi ikiye bölünmüş durumda drlar da. Bende biraz daha arastirip oyle karar vercem. Yekten tamam olurum aşı diyemiyorum. En azindan tetanoz aşısı için. Dr gerekli derse olurum ama. O kadar katı degilim. Sadece hamileyken vurdurmak aşıyı o korkutuyor biraz beni. Ne bileyimmm.Ya dediğim gibi şimdi 2 taraf oldu herkes. Kimin içine ne siniyorsa. Normalde fikirde belirtmem ama herkes söyleyince yaptirmayanlar yalniz kalmasın diye bende belirtmek istedim
yoksa kimseyi etkilemek istemem
Göbüşlenmeye basladik grupcagrubumuz her geçen gün büyüyorkaç kilo aldınız?? Ben 13. Haftayı bitirdim. 2.5- 3 kilo arası almışım. Göbeğim çıkmaya başladı. Eski pantalonlarım olmuyor. Hamile pantalonu aldım onları da baya büyük almışım sizde durumlar nedir?
2 kilo aldım 12+4üm. Toplam 10 kilo ile kapatmagı hedefliyorum. İlk trimesterdan sonra daha dikkatli olurum en azından bulantı daha da hafifler.grubumuz her geçen gün büyüyorkaç kilo aldınız?? Ben 13. Haftayı bitirdim. 2.5- 3 kilo arası almışım. Göbeğim çıkmaya başladı. Eski pantalonlarım olmuyor. Hamile pantalonu aldım onları da baya büyük almışım sizde durumlar nedir?
İlginçmiş benim özelde devlette de eşim gelip giriyo sıkıntı çıkarmıyorlar. Ama belki şikayet edildi ise ondan yapıyolardır bazen içerideki çıkmadan bi sonrakini çağırıyorlar çünkü. BanaÖzelde degil canimcim bu muayenedevlette. Ben fetal dna yaptiracagim icin zaten Özelde 2li taramaya gerek yok dedi doktorum. Devlete gidiyorum birde ek olarak devlette eşleri almiyorlar. Özelde tabiki aliyor doktor senin gittigin devlet aliyor mu bilmem ama benim gittigim devlet koridorda bile erkege tahammul edemiyor hemen kovuyorlar
Aaa sıkışık mi olmak gerekiyor bak bunu bilmiyordum. Cok iyi oldu söylediğin. Gerci surekli geliyor ama olsun ben tedbirli gideyim
Ayy ilk hamileliğimde deli gibi aşermiştim züber bu kadar popüler değildi ya da ben bilmiyodumKızlar benim acaip derecede cips yiyesim var.oyle böyle değil Doritos var ya yeşil dışlı o bide peynir soganlıof neden zararliki güzel şeyler