Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum paketleri ne kadar acaba ya bilgisi olan var mı ? Normal doğum planlıyorum eğer bir aksilik olmazsa ama hiç bir bilgim yok ortalama fiyatlar hakkında

Doğum paketleri ne kadar acaba ya bilgisi olan var mı ? Normal doğum planlıyorum eğer bir aksilik olmazsa ama hiç bir bilgim yok ortalama fiyatlar hakkında
Hastaneden hastaneye, konuma, paket içeriğine göre değişiyor fiyatlar. Ben 53.000 e yaptırmıştım. 3 yere sormuştum biri 42.000 biri 150.000 diğeri 53.000 fiyat vermişti. Doğum fiyatı sabitleme seçeneği de oluyor hastanelerde, sadece doğum parası ödemek isterseniz

İstanbul'da miydiniz?

Günaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Sağlıkla gelsin kuzum, bana kız gibi geldi

Orda muayenede duygulanmamak elde mi kiii kiyamam minnosumu görünce aglayasim geliyor benim zaten
Kuzum bende cok erken gittim bugun aslinda. Oncesinde çok aç uyandim uykudan, esime dedim en sevdigim firindan pogaca falan alalim. Güzel bir kahvalti ettim. Muayeneden once iceri girmeyi beklerken de minik bir cikolata yedim. Gördü herseyi.
Bide bence baktigi yer de önemli doktorun. Normalde hafif daha ustten bakardi kasıktan ama az yukardan. Bugun baya indirdi camasirimi ordan bakti. Bebisin açık pozisyon halini görmek icin sanırım ordan baktı

Ben bir şeyler atıştırıp gitmiştim :) Gitmeden 15-20 dk önce de çikolata yedim ama hiç de canım çekmiyor tatlı. Ekşi bir şeyler yiyip gideyim bu sefer de benim en son gittiğimde sol kasığımdan baktı bayağı aşağıdan. Yarın ilk defa eşim de görecek bebişi hep devlete gidiyorduk almıyorlardı bu sefer biraz onun da heyecanı var. İnşallah kımıldanır da eşim de görür çok merak ediyor :)

Bende iki hafta yıllık izindeyim bi sınava çalışmak için aldım, gündüzleri de uyuyorum adeta yeni doğan bebek gibiyim hep uyuyorum az önce uyandım.. uyumaktan sınava çalışamıyorum

Rica ederim, ben pendik yüzyıl (53.000), lokman hekim (42.000) ve medicalpark (150.000) ile görüşmüştüm. İnşallah rahat edebileceğiniz bir yer bulursunuz :)
Teşekkür ederim :) medicalpark çok yüksekmiş ya hiç bakmama gerek yok onu elemiş oldum en azından

14 güne belli olacaktı sanırım, inşallah güzel haberler alıp bize de güzel haberler verir
Aminnn.. güzel sonuçlar olsunda.. belki 14 günden erken cikar.. benim şeyden aklıma geldi bi arkadaşıma da böyle şeyler denmiş fetal dna istenmiş çok şükür bisey çıkmamış.. insallah çıkmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…