Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Benim de aynı direk kanayıp akmıyor ama temizlerken görüyorum. İnternette normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı damarlar genişleyip patlıyormuş yine de sormakta fayda var ama sorun olacağını zannetmiyorum.

Ay evet ya hamile olmadan önce yoktu böyle bişi. Bu sabah biraz fazla oldu. Eşimde sor dedi de. Sizde de oluyosa hamişlikten demekki

kızlar gunaydın bwnım gıbı aşırı uyuyan varmı? sabah erken kalkıyorum çalışıyorum akşamları 8,5 gıbı bir uyku çökuyo sabaha kadar uyuyorum desem yerıdır.günümün çoğu uykuyla geçıyor

Bende çok uykuluyum ama gün içinde çok nadir uyuyorum. Sen çalışıyorsun ya canım beynen yoruluyosundur. Ama akşamları 9 gibi uyuyorum bende

Sorma canım ya 6 saat uyurdum eskiden çok güzel yeterdi. Şu an ortalama 10 saat uyuyorum. Akşamları oğlumu uyutup onunla beraber erkenden yatıyorum

Hayatımın en güzel uykularını uyuyorum diyebilirim tabiri caizse mışıl mışıl uyuyorum biz uyudukça bebişimiz mayalanıyor büyüyor

Günaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 20241107_111506.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 33
Yok canim imkani yok almiyorlar benim gittigim devlet hastanesinde. Gecen sordum hatta malesef erkekler giremez dedi direkt hemşire. Bu gittigim kadin dogum hastanesi direkt. Birde sehir hastanesine gittim orasi da ayni. Koridora erkekleri hic sokmuyorlar. Bi gittik bütün erkekler dış koridorda bekliyordu. Ankara bu arada

Güzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Benim kaniyor arada bir, ama onceden de cok kanardi zaten. Hamileyken kanamasi daha da normalmis, kan hacmimiz arttigi icin baski yapiyormus burun damarlarina. Hep derler tek burun deliginiz kaniyorsa sikintisi yok, ikisi ayni anda kaniyorsa doktora sorun. Okuldayken durduramadiklari icin burun kanamasindan acile kaldirilmis birisi olarak soyluyorum :))

Ay ne diyosun ya vallahi çok üzüldüm yaa.. tansiyonun ne kötü bir hastalik oldugunu iyi bilirim ailemde cok var tansiyon hastasi. Bide 3 tane ilac mi kullaniyosun. Saglikla tamamlarsin insallah gebeligi kuzum ya bende aslinda öyle düşünmeye baslamistim fetal dna icin ama ne bileyim aklimizda kalacagina yaptıralım diyor eşim hep. Benimde fikrim degisti gibi yaptircam yani. Yarina randevum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…