- 25 Haziran 2014
- 125
- 143
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.281
Doğum paketleri ne kadar acaba ya bilgisi olan var mı ? Normal doğum planlıyorum eğer bir aksilik olmazsa ama hiç bir bilgim yok ortalama fiyatlar hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim peki sonuç kaç güne çıkıyorBen yüzyılda yaptırdım fakat doğum paketi almıştım o yüzden fiyatını bilmiyorum ama aradığınızda fiyat bilgisi veriyorlar
Ultrason hemen çıkıyor zaten, doktor yanına uğramanı istiyor ultrason sonrası, kan sonucu önümüzdeki hafta çıkacakmış. Bütün sonuçlar hazır olunca tekrar kontrole gideceğim.Çok teşekkür ederim peki sonuç kaç güne çıkıyor
Hastaneden hastaneye, konuma, paket içeriğine göre değişiyor fiyatlar. Ben 53.000 e yaptırmıştım. 3 yere sormuştum biri 42.000 biri 150.000 diğeri 53.000 fiyat vermişti. Doğum fiyatı sabitleme seçeneği de oluyor hastanelerde, sadece doğum parası ödemek istersenizDoğum paketleri ne kadar acaba ya bilgisi olan var mı ? Normal doğum planlıyorum eğer bir aksilik olmazsa ama hiç bir bilgim yok ortalama fiyatlar hakkında
İstanbul'da miydiniz?Hastaneden hastaneye, konuma, paket içeriğine göre değişiyor fiyatlar. Ben 53.000 e yaptırmıştım. 3 yere sormuştum biri 42.000 biri 150.000 diğeri 53.000 fiyat vermişti. Doğum fiyatı sabitleme seçeneği de oluyor hastanelerde, sadece doğum parası ödemek isterseniz
Evet Anadolu yakasındayım, yakın çevremdeki hastanelere bakmıştım sadeceİstanbul'da miydiniz?
Benim de kanıyor sürekli ablamda da vardı gebeliğinde çok sık kanıyordu burnu doktor normal demişGüzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Sağlıkla gelsin kuzum, bana kız gibi geldiGünaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Orda muayenede duygulanmamak elde mi kiii kiyamam minnosumu görünce aglayasim geliyor benim zatenyaa çok tatlısın :) benim de her seferinde gözyaşım pıt :) yarın tam 14 hafta oluyoruz. 12 haftada gitmiştim ikili tarama için bayağı erken gittim 8 gibi uyuyordu çocuuumm yarın ki randevum 15:20 de bu sefer inşallah uyanık olur da azıcık görürüz hareketlerini :)
Ben de Anadolu yakasındayım birkaç hastaneye sorayım. Teşekkür ederim :)Evet Anadolu yakasındayım, yakın çevremdeki hastanelere bakmıştım sadece
Ben bir şeyler atıştırıp gitmiştim :) Gitmeden 15-20 dk önce de çikolata yedim ama hiç de canım çekmiyor tatlı. Ekşi bir şeyler yiyip gideyim bu sefer de benim en son gittiğimde sol kasığımdan baktı bayağı aşağıdan. Yarın ilk defa eşim de görecek bebişi hep devlete gidiyorduk almıyorlardı bu sefer biraz onun da heyecanı var. İnşallah kımıldanır da eşim de görür çok merak ediyor :)Orda muayenede duygulanmamak elde mi kiii kiyamam minnosumu görünce aglayasim geliyor benim zaten
Kuzum bende cok erken gittim bugun aslinda. Oncesinde çok aç uyandim uykudan, esime dedim en sevdigim firindan pogaca falan alalim. Güzel bir kahvalti ettim. Muayeneden once iceri girmeyi beklerken de minik bir cikolata yedim. Gördü herseyi.
Bide bence baktigi yer de önemli doktorun. Normalde hafif daha ustten bakardi kasıktan ama az yukardan. Bugun baya indirdi camasirimi ordan bakti. Bebisin açık pozisyon halini görmek icin sanırım ordan baktı
Aminmn bugün saat 4 te kan almaya gelecekler.. sağlıkla sonuçlansın aminnnnnnBana verdigi fiyatta 100 dolar fark vardi dedigin gibi amaan olsun yeter ki sonuc temiz gelsin düşüncesindeyiz artik.
Bende iki hafta yıllık izindeyim bi sınava çalışmak için aldım, gündüzleri de uyuyorum adeta yeni doğan bebek gibiyim hep uyuyorum az önce uyandım.. uyumaktan sınava çalışamıyorumkızlar gunaydın bwnım gıbı aşırı uyuyan varmı? sabah erken kalkıyorum çalışıyorum akşamları 8,5 gıbı bir uyku çökuyo sabaha kadar uyuyorum desem yerıdır.günümün çoğu uykuyla geçıyor
Noldu canım belli oldu mu14.haftadayim ve bugun ogleden sonra kontrolum var. Ultrasonda cinsiyeti gorur umarim.
Fetal dna icin de bugun kan alicak olabilir. Onceki kontrolumde oyle demisti. Ay cok heyecanliyim En son 1 ay once gitmistim doktora.
Rica ederim, ben pendik yüzyıl (53.000), lokman hekim (42.000) ve medicalpark (150.000) ile görüşmüştüm. İnşallah rahat edebileceğiniz bir yer bulursunuz :)Ben de Anadolu yakasındayım birkaç hastaneye sorayım. Teşekkür ederim :)
14 güne belli olacaktı sanırım, inşallah güzel haberler alıp bize de güzel haberler verirvisneliturta34 canim sen fetal sonucu bekliyordun dimi? Bugün 10 gün oldu mu? Hayırlı güzel haberler gelsin
Teşekkür ederim :) medicalpark çok yüksekmiş ya hiç bakmama gerek yok onu elemiş oldum en azındanRica ederim, ben pendik yüzyıl (53.000), lokman hekim (42.000) ve medicalpark (150.000) ile görüşmüştüm. İnşallah rahat edebileceğiniz bir yer bulursunuz :)
Aminnn.. güzel sonuçlar olsunda.. belki 14 günden erken cikar.. benim şeyden aklıma geldi bi arkadaşıma da böyle şeyler denmiş fetal dna istenmiş çok şükür bisey çıkmamış.. insallah çıkmayacak14 güne belli olacaktı sanırım, inşallah güzel haberler alıp bize de güzel haberler verir
İnşallah kuzucum14 güne belli olacaktı sanırım, inşallah güzel haberler alıp bize de güzel haberler verir