- 14 Mayıs 2023
- 1.017
- 886
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.241
Günaydınlar, biz limon olarak takipteyizKızlar bunu yazmak çok komik geliyor haha ama tatlı bir hali de var biz avokado olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar, biz limon olarak takipteyizKızlar bunu yazmak çok komik geliyor haha ama tatlı bir hali de var biz avokado olduk
Benim de aynı direk kanayıp akmıyor ama temizlerken görüyorum. İnternette normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı damarlar genişleyip patlıyormuş yine de sormakta fayda var ama sorun olacağını zannetmiyorum.Güzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Ay evet ya hamile olmadan önce yoktu böyle bişi. Bu sabah biraz fazla oldu. Eşimde sor dedi de. Sizde de oluyosa hamişlikten demekkiBenim de aynı direk kanayıp akmıyor ama temizlerken görüyorum. İnternette normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı damarlar genişleyip patlıyormuş yine de sormakta fayda var ama sorun olacağını zannetmiyorum.
Benim en başından beri oluyor hatta.Ay evet ya hamile olmadan önce yoktu böyle bişi. Bu sabah biraz fazla oldu. Eşimde sor dedi de. Sizde de oluyosa hamişlikten demekki
Heryerlerimiz çatlıyo demekkiBenim en başından beri oluyor hatta.
Göbüş çatlamasa bariHeryerlerimiz çatlıyo demekki
İnşallah ben şimdiden başladım kremlenmeye. Valla nolucaksa olsun korseler sporlar toparlarız yapcak bişi yok.Göbüş çatlamasa bari
Bende başladım bakalım sonuç ne olacakİnşallah ben şimdiden başladım kremlenmeye. Valla nolucaksa olsun korseler sporlar toparlarız yapcak bişi yok.
Bende çok uykuluyum ama gün içinde çok nadir uyuyorum. Sen çalışıyorsun ya canım beynen yoruluyosundur. Ama akşamları 9 gibi uyuyorum bendekızlar gunaydın bwnım gıbı aşırı uyuyan varmı? sabah erken kalkıyorum çalışıyorum akşamları 8,5 gıbı bir uyku çökuyo sabaha kadar uyuyorum desem yerıdır.günümün çoğu uykuyla geçıyor
Sorma canım ya 6 saat uyurdum eskiden çok güzel yeterdi. Şu an ortalama 10 saat uyuyorum. Akşamları oğlumu uyutup onunla beraber erkenden yatıyorumkızlar gunaydın bwnım gıbı aşırı uyuyan varmı? sabah erken kalkıyorum çalışıyorum akşamları 8,5 gıbı bir uyku çökuyo sabaha kadar uyuyorum desem yerıdır.günümün çoğu uykuyla geçıyor
Hayatımın en güzel uykularını uyuyorum diyebilirim tabiri caizse mışıl mışıl uyuyorum biz uyudukça bebişimiz mayalanıyor büyüyorkızlar gunaydın bwnım gıbı aşırı uyuyan varmı? sabah erken kalkıyorum çalışıyorum akşamları 8,5 gıbı bir uyku çökuyo sabaha kadar uyuyorum desem yerıdır.günümün çoğu uykuyla geçıyor
Bence de erkek gibiGünaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Erkek hissediyordum hep rüyalarımı bile etkiliyorduBence de erkek gibi
Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla gelsinErkek hissediyordum hep rüyalarımı bile etkiliyordu
Yok canim imkani yok almiyorlar benim gittigim devlet hastanesinde. Gecen sordum hatta malesef erkekler giremez dedi direkt hemşire. Bu gittigim kadin dogum hastanesi direkt. Birde sehir hastanesine gittim orasi da ayni. Koridora erkekleri hic sokmuyorlar. Bi gittik bütün erkekler dış koridorda bekliyordu. Ankara bu arada2 kilo aldım 12+4üm. Toplam 10 kilo ile kapatmagı hedefliyorum. İlk trimesterdan sonra daha dikkatli olurum en azından bulantı daha da hafifler.
İlginçmiş benim özelde devlette de eşim gelip giriyo sıkıntı çıkarmıyorlar. Ama belki şikayet edildi ise ondan yapıyolardır bazen içerideki çıkmadan bi sonrakini çağırıyorlar çünkü. Bana
Ayy ilk hamileliğimde deli gibi aşermiştim züber bu kadar popüler değildi ya da ben bilmiyodum minik paketlerden alıp içinden 1 tane yedim dra da söyledim. Tekrarı olmazsa sevinirim dedi arkadaşımın Dru çok canın istiyosa züberden yiyebilirsin demişti
Benim kaniyor arada bir, ama onceden de cok kanardi zaten. Hamileyken kanamasi daha da normalmis, kan hacmimiz arttigi icin baski yapiyormus burun damarlarina. Hep derler tek burun deliginiz kaniyorsa sikintisi yok, ikisi ayni anda kaniyorsa doktora sorun. Okuldayken durduramadiklari icin burun kanamasindan acile kaldirilmis birisi olarak soyluyorum :))Güzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Ay ne diyosun ya vallahi çok üzüldüm yaa.. tansiyonun ne kötü bir hastalik oldugunu iyi bilirim ailemde cok var tansiyon hastasi. Bide 3 tane ilac mi kullaniyosun. Saglikla tamamlarsin insallah gebeligi kuzum ya bende aslinda öyle düşünmeye baslamistim fetal dna icin ama ne bileyim aklimizda kalacagina yaptıralım diyor eşim hep. Benimde fikrim degisti gibi yaptircam yani. Yarina randevum var.Çok tşk ederim kuzucum. Malesef hem de dirençli hiper tansiyon günde 3 tane ilaç içiyorum bir de hamilelik derken beni direk perinatoloji takip ediyor riskli gebelik grubuna giriyorum diye.
Benim dr um fetal dna için taramalarında sorun çıkarsa baktırırız dedi o yüzden hiç bilgim yok