- 2 Ağustos 2024
- 519
- 684
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.301
İnşallah kuzucum bugün 7. Gün 14 günde çıkar dedi inşallah biraz erken gelir çok stresliyim günler geçmiyor sanki inşallah hayırlı haberler ile gelmek nasip olsun bitanecimvisneliturta34 canim sen fetal sonucu bekliyordun dimi? Bugün 10 gün oldu mu? Hayırlı güzel haberler gelsin
Ben yiyorum valla eskiden insanlar ne bulsalar yiyorlardıYarın kontrolüm var zaten sorucam 2 3 tane yiyebilirsin dese keşke valla hiç böyle olmamistim şaşkınım
Güzel haberler gelsin ama 14 gün sürmüyor. Bence pzt salı öğrenirsiniz. İnşallah güzel gelirİnşallah kuzucum bugün 7. Gün 14 günde çıkar dedi inşallah biraz erken gelir çok stresliyim günler geçmiyor sanki inşallah hayırlı haberler ile gelmek nasip olsun bitanecim
Paket içerikleri değiştikçe belki fiyat değişikliği oluyordur. Bize ilettiklerinde baba için check up da vardı ama yine de çok ekstrem bir farkı yok diğer paketlerle. Fakat fiyat farkı çok fazla.Teşekkür ederim :) medicalpark çok yüksekmiş ya hiç bakmama gerek yok onu elemiş oldum en azından
Çok şükür ne güzel.Aminnn.. güzel sonuçlar olsunda.. belki 14 günden erken cikar.. benim şeyden aklıma geldi bi arkadaşıma da böyle şeyler denmiş fetal dna istenmiş çok şükür bisey çıkmamış.. insallah çıkmayacak
Maşallah, hayırlı olsunnnKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladımfetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Oyy hayırlısıyla gelsin prenses :)Kızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladımfetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Hayırlı olsun canımKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladımfetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Ben içiyorum ama tabi doktorunuza danışın isterseniz yine de . Geçmeyecek ya da artacak gibi hissettiğimde alıyorum. Geçenlerde bir tuttu 3 gün üst üste 1 er tane içtim.Kızlar başım çok ağrıyor, iş yerinde olduğum için çok bir şey yapamıyorum, uzanmak, buz vesaire. Parol içsem bir sakıncası olur mu sizce? Cok etki edeceğinden emin değilim ama bir umut iste
Ayy yerimKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladımfetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Sabah uyandığımdan beri devam ediyor, ilaç içmemek için direniyorum evdeysem ağrı olduğunda en son uyumaya çalışıyorum karanlıkta ama benim eve varmam 7 yi geçiyor işten sonra. Yolum uzun, daha fazla dayanamam diye korkuyorum.Ben içiyorum ama tabi doktorunuza danışın isterseniz yine de . Geçmeyecek ya da artacak gibi hissettiğimde alıyorum. Geçenlerde bir tuttu 3 gün üst üste 1 er tane içtim.
Grip olmuştum 6. Haftamda doktor bol su ile günde 3 taneye kadar alabilirsin demişti. Eğer iyi geliyorsa bol su ile bir tane alsanız belki daha iyi hissedersin. Saat daha erken 16.00 Doktorunuzu arayıp sorsan canım?Sabah uyandığımdan beri devam ediyor, ilaç içmemek için direniyorum evdeysem ağrı olduğunda en son uyumaya çalışıyorum karanlıkta ama benim eve varmam 7 yi geçiyor işten sonra. Yolum uzun, daha fazla dayanamam diye korkuyorum.
İnşallah tekrar olmazGrip olmuştum 6. Haftamda doktor bol su ile günde 3 taneye kadar alabilirsin demişti. Eğer iyi geliyorsa bol su ile bir tane alsanız belki daha iyi hissedersin. Saat daha erken 16.00 Doktorunuzu arayıp sorsan canım?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladımfetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Hamile kalmadan yaptırmıştık sadece erkeğe yapılıyor eğer erkek taşıyıcı ise kadına yapılıyor canım. Sağlık ocağında yaptırmıştık biz.Kizlar sma testi yaptiran var mi? Anneye mi yapiliyor babaya mi?
Ben temmuzda evlendim. Artık evlilikte sma testi şartı olduğundan o zaman erkekten alınan kan örneği ile bakmışlardı. Sorun olursa kadından da alıyorlar.Kizlar sma testi yaptiran var mi? Anneye mi yapiliyor babaya mi?
Nikah işlemleri için sağlık raporu alırken eşime bakmışlardı, artık direkt bakıyorlar sanırım herkese.Kizlar sma testi yaptiran var mi? Anneye mi yapiliyor babaya mi?