Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bugün bebişin olduğu yerde ki hemşire entübeden çıkınca da 3 4 hafta kalır felan demiş eşime, ben anlamadım, bizimkinin herşeyi iyi kilosu da 2335 oldu haftaya kadar daha da çok olacak ben 2 haftaya çıkar diyordum ama çok moralim bozuldu, bu süre fazla değil mi sizce de

Canım belli olmazki 3-4 hafta derler 1 haftaya çıkar, 1 hafta derler 3-4 hafta kalır, sağlıklı olsunda ne kadar ihtiyacı varsa kalsın

Ayy bayanlar haberlerde gördüm sahte bebek maması deposu yakalanmış e bebekten her ihtimale karşı almıştım bı kutu gerçekten nasıl güvenip alicaz bız bebek ürünlerini bez ıslak mendil internetten falan indirim olunca alınır falan diyodum ama düşününce nasıl anliycaz sahteyi orjinali

Canım belli olmazki 3-4 hafta derler 1 haftaya çıkar, 1 hafta derler 3-4 hafta kalır, sağlıklı olsunda ne kadar ihtiyacı varsa kalsın
Öyle tabi canım sağlıklı olsun öyle çıksın, bana sadece zaman fazla geldi ondan biraz düşündüm, hemen toparlasın Allahın izniyle

Öyle tabi canım sağlıklı olsun öyle çıksın, bana sadece zaman fazla geldi ondan biraz düşündüm, hemen toparlasın Allahın izniyle
Belki tedbir amaçlı ve daha iyi toparlaması için bekletiyorlardır. Söylediler mi bir şey?
En guzel şekilde sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Selam kızlar, bana da 34. Hafta güncellemesi geldi sanırım. Hamileliğin başından beri 6 kilo vermiştim, 3 kilosunu almıştım sadece ama bu iki üç günde birden 2 kilo aldım ve karnım pek yoktu birden büyüdü. Sürekli canım bişeler yemek istiyo özellikle tatlı normal midir bilemedim

Canım maksimum süreyi söylemiştir muhtemelen bebişin durumuna göre bakacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…