Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
O yanma bende hiç olmadı canım ama arkadaşlarım da olmuştu, birde bende hastanede çok iyiydim ama eve çıkınca ağrım çok olmuştu, büyük ihtimal hastanede vurulan ağrı kesicilerden iyiydim, doktor eve parol yazmıştı onlarda fayda etmedi bana, doktorun yazabilirse başka ağrı kesici yazsın.

Ay benimki sanci degil ama sirt agrisi. Mahvetti beni. Sen rahatlayabildin mi canim?
Sabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunu

bende hastahaneyi biraz sıkıntılı atlattım sanırım inşallah eve geçince birşey kalmaz ortalama kaç gün sürüyor bu rahat yürüme olayları

bende hastahaneyi biraz sıkıntılı atlattım sanırım inşallah eve geçince birşey kalmaz ortalama kaç gün sürüyor bu rahat yürüme olayları
1 haftaya daha iyi yürürsün canım ama karnında daha hasaslıklar olur, zamanla hepsi geçiyor merak etme. Kabızlık sorunu felan olmazsa daha çok rahatlarsın. zorunu atlattın öyle düşün

Sabaha kadar uyumadım. Hala uyku yok. Sol bacağım belim kasıklarım iptal durumda. Duş filan işe yaramadı. Hastaneye gidecek kadar da kötü olmadım. Evde eziyet çekiyorum bakalım ne kadar çekicem bunu
Maşallah valla ben olsam şimdiye hastaneye gitmiştim acaba gitsen suni sancı vermezler miydi çok sancı bebek içinde iyi değil tabii hareketini falan takip ediyorsundur da

Maşallah valla ben olsam şimdiye hastaneye gitmiştim acaba gitsen suni sancı vermezler miydi çok sancı bebek içinde iyi değil tabii hareketini falan takip ediyorsundur da
hala hareketli, eskisi kadar rahat dönemiyor tabii ama hissediyorum hareketlerini. Şuan gitsem aynısını hastanede çekicem bir şey yapmayacaklar sancın az diyecekler. Biraz artsa gidicem ama yok

canım senin idrarla alakalı olduğunu düşünüyorum yani normal değil diyor drlar bu aylarda bulantı

Bana arkadaslarim hep kalabildigin kadar kal diyorlar hastanede. Ekmek elden su gölden, ne zaman istersen ebe, hemşire geliyor bakıyor, sana ne yapman gerektiğini gösteriyor diyorlar. Bizim burada kalış süreleri daha uzun.

Devlette 2 gün özelde 1 gün diye biliyorum bende. Ben özelde sezaryen olacağım 1 gün kalacağım.
Benim gittiğim hastanede 2 gün kalınıyor sözleşmemiz o şekilde ama istersen 1 günde çıkabiliyorsun Allah korusun bebek küveze falan girerse isteğe bağlı olarak bu süreç 5 güne kadar çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…