Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin

Demek ki kız bebeler de var bu durum Ne tarafa yatsam orayı tekmeliyorDünden beri ben de zorlanmaya başladım sanki yaaa
En güzel en sağlıklı zamanda gelsin Doğa . Geldi gelecek diye diye bekletiyor bizi
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Ayyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah

Geçen hafta tahlil verdim demirim birazcık düşüktü o kadar

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin
Allah razı olsun darısı başınıza inşallah
Ay maşallah çok sevindim gözün aydın canım usg ile doğum kilosu tuttu mu fark var mı arada ?
En son nisanın ilk haftası ultrasona girmiştim 2660 kg çıkmıştı doğumda da tam soramadım ama annem 3100 kg olduğunu söyledi hemşire öyle demiş

Geçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büýütün iyi olmanıza çok sevindiiiiim

Gözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçer sağlıkla kavuşursun Doğa'ya..
Hep dediğin gibi iki fırtta çıkarmak nasip olsun

Ayyy sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın

Maşallah maşallah tam ideal kiloda doğmuş sağlıkla güzel günlerde büyüsün

Gözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçer sağlıkla kavuşursun Doğa'ya..
Hep dediğin gibi iki fırtta çıkarmak nasip olsun
Sağ ol canım inşallah ya son haftalarda çok zorlandım inşallah doğumda zorlamadan gelir

Ya gözünüz aydın çok sevindim
Zaten az gelir ama çok kıymetli demişti ebe, şifa olsun bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…