Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ebe söylüyordu canım evet günde bir bardak mi tüketiyorsun mesela, çok fazla tüketilince sebep oluyormuş tansiyon düşmesine
1 bardak içtim ilk başladığımda sonraki hafta , 1-2 gibi değişiyordu. Ama bıraktım artık onu da bir faydası olduğunu düşünmüyorum

O ilk defigin hareket bana çok sakıncalı geldi tansiyonum allak bullak olmasından korktum eşim varken yapım bakalım inşallah döner
Çok fazla kalmıcaksın canım o pozisyonda 5 e kadar say kalk korkuyosan yanında eşin olsun yerede kırlent minder falan koyun ben yaptım baya bişi olmadı videoda anlatılıyo nasıl olcağı

Aynen bana da düşmüş bir iki haftaya gelir diyorlardı doktorum alakası yok dedi o sadece bebek baş aşağı döndüğü için öyle duruyor demişti, göbeği çok büyüyenlerki fazla sarkık durmuyor sadece artık yanlar şişkin durmuyor bebek sadece önde toplanmış gibi duruyor

1 bardak içtim ilk başladığımda sonraki hafta , 1-2 gibi değişiyordu. Ama bıraktım artık onu da bir faydası olduğunu düşünmüyorum
Benim dediklerim günde 3 4 bardak içenler içinmiş kuzum, hurma tüketiyor musun peki, çömelme hareketini de deneyebilirsin

Evet yani düşünce dogsaydi benim gelmişti üst komple boş benim Dr da dedi çok baskı yapmış aşagi dedi ama yok gelmiyo

En iyisi direkt veterinere götürmek bence de. Henüz gitmediyseniz batikon sürebilirsin. İyi ki duymuşsun, ben de uzaklardan bir ses duysam bile çıkıp bulmaya çalışıyorum hemen dayanamıyorum inşallah sıkıntı yoktur ayağında ♥

Ya işte daha erken bulsaydım keşke çok morarmış basamıyor üstüne. Ama canavar gibi maşallah kıpır kıpır, muhtemelen 1 aylık bile yoktur çok küçük. Eşimi bekliyorum gelsin de bir gösterelim inşallah düzelir ya

Kızlar benim bebe hala ters galiba hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakları ile vuruyor dönmesi için ne yapılabilir acaba bilginiz varmı
Benim 36’da filan döndü. Youtube hareketleri var dedikleri gibi. Onun dışında osteopathlar döndürüyo ya da akupunkturla da bir şeyler yapıyorlar ama sakın doktora sormadan o işe girişme. Bana doktor kordon boynunda diye sakın demişti mesela.

Kizlar benim karnimda tam tersi bebegin kafasi aasagida ama karnim boyle soldaki gibi ve asiri sert

Eklentiler

• IMG_6959.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 67
Ne tuhaf bişey kız dikişin var diye günlerce yatarak geçirdin şimdi dikiş alındı bebekte tık yok e o zaman dikis tutmuyomus onu öyle mi niye yatırdılar madem seni
Dikiş tutmaz olur mu canım dikiş ipi bildiğin elektrik kablosu gibiydi kullandığımız ilaçlardan kaynaklı rahim ağzımız geri kalınlaşıyor o yüzden de geç açılıyor şöyle bazılarına dikiş açıklık var diye atılıyor onların ipini açınca hemen açılıyor burda Bi arkadaşımızınki 2 cm açılmıştı bende açılma olmadı şimdi de açılmayı bekleyeceğiz sancı olursa açılır o da aşağıda olduğunu hissediyorum kurcalıyor oraları bacağıma da ağrı vuruyor ne zaman gelirse hayırlısı artık

Canım o yöntemi kesinlikle kabul edemem doktor yapsa dahi çok riskli dönmezse sezaryen olurum artik

Himm analdim canım hayırlısıyla kurtulun ins saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…