- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.561
Demek ki kız bebeler de var bu durumMerhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yok![]()
En güzel en sağlıklı zamanda gelsin DoğaKızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Ayyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallahMerhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok![]()