Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Psikolojik olarak rahat edemiyorum yatınca sol tarafıma yatmak zorunda hissettiğim için
Evet daha çok psikolojik etkileniyoruz maalesef ama eziyet etmeyin kendinize o kadar uyuşur yani belli bi süreden sonra. Ben gece kaç kere döndüğümü hatırlamıyorum bile. Bazen sırt üstü bile uyanıyorum.

Maşallah canımkalmamış senin artıkkolaylıkla saglıkla kucagına alırsın inşallah

Sırt üstü bende çok uyanıyorum maalesef
Doktor zaten yanlış bi pozisyonda olsanız rahatsız olup uyanırsınız diyo. Ben o yüzden çok da problem etmiyorum. Bu arada bende hiç bebek hareketinden uyanmadım. Gündüz de uyuyorum gece de. Plasentası ön duvarda benim ufaklığın ondan da olabiliyormuş. Veya doktorum bana ağrı eşiğin yüksek ondandır dedi.

Bu arada gece çok sancım olduğunu söyledim bunlar hazırlık sancıları dedi ve olmasının iyi olduğunu söyledi doktor. Cumartesi günü beni acile koşturan sancı muhtemelen açılmayı başlatmış. Aynı şiddette ve sıklıkta geçmeyen sancı olursa direkt doğumhaneye gel dedi

Açılman kaç cm olmuş canım? En son 1 cmdi değil mi?

@Wiraya hsrttt kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sağlıkla kavuşun yavrularınıza, çabucak iyileşin
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok

Tuvalete de uyanmıyorum işin garip tarafı sadece dönerken uyanıyorum sonra hemen uyuyorum geri herkes uykusuzluk çekerken ben uykudan gözümü açamıyorum
Maşallah de nazar etme kendine ben 4 5 saat aralıksız uyuduysam mutlu oluyorum. Uykuyu çok seviyorum
Vitaminlerin falan düşük mü acaba? Beni çok etkilemişti düşük olması, uyku hali vardı hep üzerimde o zamanlar. Oturduğum yerde uyuyordum pat diye

yok bakmadılar alttan nst den söyledı ama heralde yalancı sancı falandır 2ciye gırdıgımde nst ye duzelmıstı ama ıyı korktum hazırlıksız gıttım dıye
Ay iyi çok şükür, sevindim. Benim de en büyük korkularımdan biri hazırlıksız yakalanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…