Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Merhaba, benim bebiş de aynı çok hareketli bir bebek değil. Ablam söylüyor mesela o hiç uyuyamazmış hareketlerden ne tarafa dönse oraya vururmuş ama benim bebeğim öyle değil bugüne kadar gece hiç uyanmadım hareketine. Çok şükür sorun yok 🧿😍
Demek ki kız bebeler de var bu durum😂 Ne tarafa yatsam orayı tekmeliyor🤦🏻‍♀️Dünden beri ben de zorlanmaya başladım sanki yaaa
Kızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
En güzel en sağlıklı zamanda gelsin Doğa 🐦. Geldi gelecek diye diye bekletiyor bizi😆
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Ayyy gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻

Maşallah de nazar etme kendine 😂 ben 4 5 saat aralıksız uyuduysam mutlu oluyorum. Uykuyu çok seviyorum 🥲
Vitaminlerin falan düşük mü acaba? Beni çok etkilemişti düşük olması, uyku hali vardı hep üzerimde o zamanlar. Oturduğum yerde uyuyordum pat diye 😂
Geçen hafta tahlil verdim demirim birazcık düşüktü o kadar

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin 🥰🥰🥰🥰🙏♥️
Allah razı olsun darısı başınıza inşallah 🙏 😍
Ay maşallah çok sevindim 🥹 gözün aydın canım ❤️ usg ile doğum kilosu tuttu mu fark var mı arada ?
En son nisanın ilk haftası ultrasona girmiştim 2660 kg çıkmıştı doğumda da tam soramadım ama annem 3100 kg olduğunu söyledi hemşire öyle demiş

Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Geçmiş olsun canım yaşı uzun olsun güle güle büýütün iyi olmanıza çok sevindiiiiim♥️👏

Kızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Gözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçer 🥹 sağlıkla kavuşursun Doğa'ya..
Hep dediğin gibi iki fırtta çıkarmak nasip olsun 🙏🏻🫠

Ayyy sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın ♥️♥️

Allah razı olsun darısı başınıza inşallah 🙏 😍

En son nisanın ilk haftası ultrasona girmiştim 2660 kg çıkmıştı doğumda da tam soramadım ama annem 3100 kg olduğunu söyledi hemşire öyle demiş
Maşallah maşallah 🧿 tam ideal kiloda doğmuş sağlıkla güzel günlerde büyüsün 🥰

Gözün aydın canım, inşallah kavusma vakti geldiğinde sürecin çok çabuk ilerler, su gibi geçer 🥹 sağlıkla kavuşursun Doğa'ya..
Hep dediğin gibi iki fırtta çıkarmak nasip olsun 🙏🏻🫠
Sağ ol canım inşallah ya 🙏 son haftalarda çok zorlandım inşallah doğumda zorlamadan gelir 😅

Ya gözünüz aydın çok sevindim 🥰🥹
Zaten az gelir ama çok kıymetli demişti ebe, şifa olsun bebisine 💖

Back
X