Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Bende sorayım doktoruma bari
Siz hastanenizdeki ebelerle denk mi geldiniz yani ben hiç görmedim görüşmedim
Nst için orda olan nöbetçi ebe var ona sormuştum
Hastanede bulunuyor gerek olursa biz veriyoruz dedi manuel de önermedi çekim gücü az oluyormus bol bol emzirirsen sağım yapmaya bile gerek kalmaz dedi bakalım nasıl olacak
Evet siz de sorun danışın bi ama illaki sonradan lazım olur çocuk doktoru belki süt miktarıni bilmek ister falan ben doğumdan sonra her ihtimale karşı evde bulundurmayı düşünüyorum

Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Almanyada yasıyorum burda doktor recete ile yazıyor eczaneden kiralayabiliyorsun öyle yapmayı düsünüyorum

Normal akıntı bence benimde normalde akıntım oluyor katı sümüğümsü de oluyo son haftalarda daha fazlalastı
Hic uyku yok ağrıdan tam uyuyucam sancıyla kalkıyorum tuvaletten çıkamıyorum sancı nefesimi kesiyo akıntıda olabilir ilk defa bu şekilde oldu

Normal akıntı bence benimde normalde akıntım oluyor katı sümüğümsü de oluyo son haftalarda daha fazlalastı
Hic uyku yok ağrıdan tam uyuyucam sancıyla kalkıyorum tuvaletten çıkamıyorum sancı nefesimi kesiyo akıntıda olabilir ilk defa bu şekilde oldu
Düzensiz mi sancılarınız
EVet 2 haftadır bu şekil gidiyo

EVet 2 haftadır bu şekil gidiyo
Düzensiz olunca insan birsey de yapamiyor evde gerçek sancıyı bekliyor
Rabbim yardımcınız olsun

O tozlardan banada yazdı ama ben 1 saat bile dayanamayıp tuvalete kostum fayda etmedi belkide ama bu ayda o ilacı vermeleride saçma zaten tuvaletten çıkamıyoruz
Ya sezeryan da idrar yolunun temiz olması lazım enfeksiyon durumu bebise zarar verir dedi. Bende el mahkum su bile içmeden mide yangınlarıyla idare ettim 4 saat bence gayet başarılı

Şu mide yanmasından mahvoldum bende
Direndim ilaç almamak için ama bazen dayanamadım
Bana enn iyi gelen ilaç gaviscon oluyor
Ben ilaç hiç kullanmadim şimdiye kadar, doğal çözmeye çalışıyorum ama zirveyi yaşadım bu gece işte ilaç olsa içerdim yani mahvoldum

Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Başta süt kontrolsüz geliyor, süt kanallari açıldıktan sonra, bebiste küçük olduğu için çabuk doyuyo o zamanları değerlendirme açısından sağım yapıp buzluğa atmak iyi oluyor. spectra diye bir marka var hastane tipi pompalar yapıyor. Ben ondan almıştım. Kızımı 1 yaş 4 aya kadar emzirdim. Çalıştığım için de 1 yaşına kadar aktif sağım yaptım. Çekim gücü vs düşmedi hiç. Şu eller serbest modeller var şimdi çok popüler ve millet memnun. Onları değerlendirebilirsin belki

Düzensiz olunca insan birsey de yapamiyor evde gerçek sancıyı bekliyor
Rabbim yardımcınız olsun
Evet gerçek sancı olsa çekip kurtulurum ama bir türlü o duruma gelemedim doğum pozisyonunda boş sancı çekiyorum resmen bu saat oldu uyku uyuyamadım az sonra kalkıp çocukları haxirliycam hortlak gibiyim

Ya sezeryan da idrar yolunun temiz olması lazım enfeksiyon durumu bebise zarar verir dedi. Bende el mahkum su bile içmeden mide yangınlarıyla idare ettim 4 saat bence gayet başarılı
Maşallah size bana bidaha idrar testi yapılmadi ne durumda bilmiyorum

Ayy Allah kolaylık versin cidden. Ama az kaldı canım ya çok az
Amin canım normalde bugün gidecektim kontrole geçen hafta pazartesi gittim diye eşim izin gününü değişmek istemiyor diye perşembey aldım haftaya benimde dikişler alınır herhalde o zamana kadar beklerse yeter

Hayır internette baktım şeffaf renksizde geliyomus ama anlamadım öbürlerinde gelmedigi için bende anlamıyorum ama belim çok agriyo
Ben geçen hafta instagram da takip ettiğim ebeye sormuştum öyle nişan olmaz akıntı o demişti ama canım

Gündüz yediğiniz bir şey mi dokundu acaba
Normalde kusma vs devam ediyor muydu sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…