- 18 Mart 2023
- 823
- 708
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.061
Ben yeni başladım yemeye hurma falanKızlar 36 haftada hurma falan yenmeye başlamıyor mu? Sonuçta 38 haftaya daha 15 gün var erken değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni başladım yemeye hurma falanKızlar 36 haftada hurma falan yenmeye başlamıyor mu? Sonuçta 38 haftaya daha 15 gün var erken değil mi?
Bi de bizim gibi yatsanız ne olacakEvde durmaktan psikolojim bozuldu hava bugün çok güzeldi istanbulda ne güzel yürünürdü ama ben azıcık yürüyünce kasıklarımı tutarak eve geliyorum![]()
Allah kolaylık versin canım inan hep dua ettim size çok daha zor endişe içerisinde yatmak zorunda olmak az kaldı çok şükürBi de bizim gibi yatsanız ne olacakhastaneden hastaneye ayağımız dışarıya değiyor o da yine korkarak valla dikişe dayanmış olmasa çıkardım bu ara çok bunaldım 2-3 gündür yemeği zor yiyorum sanki bıraksam çıkacak gibi pencereden bile çok nadir bakıyorum
Ben yarım saat dayanabilmiştim sadeceAy helal olsun 9 dan beri tuvalete gitmiyor musunben bir kere içtim 1.5 saat anca dayanabildim.
![]()
Kendinizi inek gibi düşünün diyorlar bol yeşillik bol su bakalım yapabilecek miyim ilk gebeliğim inşallah başaracağımEmzirme konusu geçmiş bende canım çok kıymetli olmasına rağmen ikisinide iki yaşına kadar emzirdim hiç yara falanda olmadı ilk bir hafta acıdı okadar gözünüzü korkutmayin herkeste olacak diye bişey yok süt içinde ben bol semizotu yeşillik tarzı beslenmistim hoşaf tatlı şeylerin süt yaptığını düşünmüyorum su özellikle çok içmemiz gerekiyo tabi kişiye göre değişir olmazsa mama veririz çok sorun değil![]()
Dr da öyle söylemişti süt en çok kimlerde olur inek ne yiyorlar yeşillik suKendinizi inek gibi düşünün diyorlar bol yeşillik bol su bakalım yapabilecek miyim ilk gebeliğim inşallah başaracağım![]()
Aynen canım haftalar geçti şükür sona geldik bir an önce 38 lere gelsek de doğursak herkes kurtulsaAllah kolaylık versin canım inan hep dua ettim size çok daha zor endişe içerisinde yatmak zorunda olmak az kaldı çok şükür![]()
Ayy Allah kolaylık versin cidden. Ama az kaldı canım ya çok azBi de bizim gibi yatsanız ne olacakhastaneden hastaneye ayağımız dışarıya değiyor o da yine korkarak valla dikişe dayanmış olmasa çıkardım bu ara çok bunaldım 2-3 gündür yemeği zor yiyorum sanki bıraksam çıkacak gibi pencereden bile çok nadir bakıyorum
Bende ayva çekirdeklerinden jel yaptım doğum olur diye ne olur ne olmazKızlar göğüs yaralarınız için en etkili şey kendi sütünüz emzirmeye başlamadan ve bittikten sonra sürün bişey olmuyor Bi de ayva çekirdeğini krem yapanlar var o da faydalıymış en önemlisi doğru emzirebilmek benim sıpa sadece ucunu tutmasına rağmen yara olmadı dişi çıktığı zaman Bi kaç ısırdı onda da kızdım hep vermem diye öyle 2 yaşına kadar zorda olsa emzirmiştim
Ben doğum yapacağım hastanedeki ebeye sordum hastanede var zaten suanlık alma dedi gerek olursa evde lazım olursa alabilirsin dedi doğumdan sonra Banada mantıklı geldi bende gerekirse öyle yaparım diye düşündümKızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Kanlı mıBenim sancılar yine başladı Allah'ım bu nasıl bişey gündüz bisey yok gece basliyo az önce tuvalette yoğun jel gibi akıntı geldi sanırım nişan![]()
Bende sorayım doktoruma bariBen doğum yapacağım hastanedeki ebeye sordum hastanede var zaten suanlık alma dedi gerek olursa evde lazım olursa alabilirsin dedi doğumdan sonra Banada mantıklı geldi bende gerekirse öyle yaparım diye düşündüm
philips avent almayı düşünüyorum elektrikli
Hayır internette baktım şeffaf renksizde geliyomus ama anlamadım öbürlerinde gelmedigi için bende anlamıyorum ama belim çok agriyoKanlı mı![]()
Hayır internette baktım şeffaf renksizde geliyomus ama anlamadım öbürlerinde gelmedigi için bende anlamıyorum ama belim çok agriyo
Katı şeffaf jel gibi kıvamı vardı koku falan yoktuNormal akintidan farkı neydi peki sizin
Kuzenimin nişandan 1 hafta sonra doğumu olmuş, sizin haftanıza göre normal zaten sanırımKatı şeffaf jel gibi kıvamı vardı koku falan yoktu
Evet Nisan gelince bazen hafta bile sürüyormuş gitmiycem Dr zaten sancılarım siklasmadan su falan gelmezse evde çekmek istiyorum ama bakalım belim kasıklarım da ağrı var ama düzenli değilKuzenimin nişandan 1 hafta sonra doğumu olmuş, sizin haftanıza göre normal zaten sanırım