- 24 Eylül 2024
- 524
- 686
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.121
Çok geçmiş olsun, umarım hızlıca atlatırsınız.Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
Kızlar bu gecenin aksiyonu benimiki saat önce aniden kusma başladı 6-7 kere peş peşe kustum aynı zamanda birazda ishal başladı, acil kendi hastaneme geldim. Tansiyon 13-9, ultrasonla baktı nöbetçi doktor bebek normal nst de hafif sancı vardı, kan verdim bekliyorum
çok çok geçmiş olsun canım hemen iyileş inşallah zamanında sağlıkla doğsun içini ferah tut kötü bir şey olmayacak inşallahKızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
Yalancı pozıtıf olma olmayı yüksekKızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
Bil valla canım kanlı olması lazımmış benim bugün alttaki açıklamada da kanlı yazıyorO kadar yoğun akıntı belkide öyledir sancılarım yeni kesildi gece hiç uyumadım tam dalicam çocuklar için kalktım
Evet şimdi tuvaletten çıktım kanlı bı parçada geldi yok ben eminim nişan bu sefer sanki gecedeki hazırlıkti ama nişan gelince hemen olmuyomus bakalım ne kadarda doğacak heyecanlandımBil valla canım kanlı olması lazımmış benim bugün alttaki açıklamada da kanlı yazıyor
Canım çok geçmiş olsun, yalancı pozitifftir inşallah bende 2 kere öyle çıktı pozitif olsa bile miktarına bakarlar ciddi bir miktar değilse sıkıntı olmazKızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
Benden de kahverengi arada pembe lekelenmeler geliyor , normal akıntım kesildiEvet şimdi tuvaletten çıktım kanlı bı parçada geldi yok ben eminim nişan bu sefer sanki gecedeki hazırlıkti ama nişan gelince hemen olmuyomus bakalım ne kadarda doğacak heyecanlandım
Cati muanesi olunca benim nerdeyse 1 hafta geldi lekelenme geçmişti bikac gündür şimdi gelen baya afedersiniz kanlı mukus şeklinde biraz da ağrıyla geldi pembemsi bı rengi vardı Perşembe randevum bakalım o güne kadar bekliycekmi bazen haftayı bile geciyomusBenden de kahverengi arada pembe lekelenmeler geliyor , normal akıntım kesildiyarın kendi doktoruma gidicem kontrole
Benim ilk çatı muayenesinde hiç gelmemişti, 2.de de eve geldiğimde bir şey yoktu. Ertesi gün kahverengi oldu muhtemelen o muayene sonrası gelen.Cati muanesi olunca benim nerdeyse 1 hafta geldi lekelenme geçmişti bikac gündür şimdi gelen baya afedersiniz kanlı mukus şeklinde biraz da ağrıyla geldi pembemsi bı rengi vardı Perşembe randevum bakalım o güne kadar bekliycekmi bazen haftayı bile geciyomus
Canım gebelik zehirlenmesi değildir yüksek ihtimalle. Dualarımız sizinle. Zamanında gelsin minik kuşun sağlıcaklaKızlar tahlil sonuçlarım çıktı kanda crp yüksek biraz böbrek karaciğer değerlerim normal sınırlarda ancak idrarda protein pozitif görünüyor, kendi doktorumla görüştüm 24 saatlik idrar toplayıp sürekli tansiyon kontrolü yapıcam, akut kusma ve ishale bağlı pozitif gelmiş olabilir ama biz gebelik zehirlenmesini de düşünerek takip yapıcaz dedi. Kusma ve ishal şuanlık yok serum taktılar bitince eve geldik azıcık uyumuşum, gıda zehirlenmesi de olabilir dedi, dün sulu köfte yapmıştım bulgur salata ve yoğurt yedim farklı bişey de yemedim belki kıymadan oldu, eşime bişey olmadı ama gebeler uzun sürede sindirdikleri için daha fazla etkileniyorlarmış bilginiz olsun. Hepinize teşekkür ederim umarım yalancı pozitiftir kızım daha küçük 35+0 olduk bugün teyzeleri dua edin bize
Cati muanesi olunca benim nerdeyse 1 hafta geldi lekelenme geçmişti bikac gündür şimdi gelen baya afedersiniz kanlı mukus şeklinde biraz da ağrıyla geldi pembemsi bı rengi vardı Perşembe randevum bakalım o güne kadar bekliycekmi bazen haftayı bile geciyomus
Ayy kızlar hadi hayırlısıyla gelsin bebisler. Bız de burada heyecanlanıyoruz sizinleBenim ilk çatı muayenesinde hiç gelmemişti, 2.de de eve geldiğimde bir şey yoktu. Ertesi gün kahverengi oldu muhtemelen o muayene sonrası gelen.
Bu sabah çok şiddetli bir ağrıyla uyandım arkasından pembe bir leke geldi . Yarın sorcam doktora artık baksın darlandım valla ha oldu ha olacak diye beklemek ne kadar zor
Valla benim kız 1 ay önce gelcem diye ortalığı ayağa kaldırdı şimdi de nazlanıyorCanım gebelik zehirlenmesi değildir yüksek ihtimalle. Dualarımız sizinle. Zamanında gelsin minik kuşun sağlıcakla
Ayy kızlar hadi hayırlısıyla gelsin bebisler. Bız de burada heyecanlanıyoruz sizinle
Canım ara ara aşağıya çok baskı oluyor. Ben de gece wcye giderken öyle oldu. Şaşırdım dediğin gibi ama şuan yukarı çıkmış tekrar neyse ki. Sen bir de çalışıyorsun dinlenmeye dikkat et mutlakaKızlar bugün yürürken sanki alttan çıkacak gidicek gibi bi his oldu bende yürümek zorlaştı bu haftada ilk defa bunu yaşıyorum şok oldum yavaşladım birden ay çok garipti
Hdhdhdh sevsinler nazlı Doğa yı. Senin kız heyecan seviyor belli kiValla benim kız 1 ay önce gelcem diye ortalığı ayağa kaldırdı şimdi de nazlanıyorson olaylardan sonra doğacağı coğrafyayı görüp vazgeçti sanırım kalabildiğim kadar kalayım diyor kızım
Bazen bende de oluyor o his sanki çıkacak gibi bacak aramda top var gibi oluyor insanı korkutuyorKızlar bugün yürürken sanki alttan çıkacak gidicek gibi bi his oldu bende yürümek zorlaştı bu haftada ilk defa bunu yaşıyorum şok oldum yavaşladım birden ay çok garipti
Hahah evet yaHdhdhdh sevsinler nazlı Doğa yı. Senin kız heyecan seviyor belli ki
İlk torun mu?Hahah evet yaannem aşırı panik halde, sakin ol ben iyiyim doğurmuyorum dedikçe eli ayağına dolaşıyor doğumda napcaz bilmiyorum. Ben çok soğukkanlıyım etrafta panik birisi olunca sinirleniyorum
Evet evet, ama annemin genel yapısı böyle karşıdan karşıya geçerken bile ay uy derİlk torun mu?
Yaa anne yüreği işte bir laf var ya çok anlamlı. ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna o kadar doğru ki.Evet evet, ama annemin genel yapısı böyle karşıdan karşıya geçerken bile ay uy derben doğumu tecrübe ettiği için biraz sakin kalır diye düşündüm de cumartesi günü benim yerime o doğuracaktı
Evet canım tam olarak öyle, ananem de anneme üzülüyor şimdi bir kendi eviyle uğraşıyor bir bana geliyor çok yoruyorsun kendini kızım dinlen diyip duruyor. Herkes yavrusuna yanıyor kaç yaşında olursa olsunYaa anne yüreği işte bir laf var ya çok anlamlı. ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna o kadar doğru ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?