Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Çok geçmiş olsun, umarım hızlıca atlatırsınız.

çok çok geçmiş olsun canım hemen iyileş inşallah zamanında sağlıkla doğsun içini ferah tut kötü bir şey olmayacak inşallah

Yalancı pozıtıf olma olmayı yüksek içini ferah tut minnoş kızın daha kalsın 2 haftada daha en az

Bil valla canım kanlı olması lazımmış benim bugün alttaki açıklamada da kanlı yazıyor
Evet şimdi tuvaletten çıktım kanlı bı parçada geldi yok ben eminim nişan bu sefer sanki gecedeki hazırlıkti ama nişan gelince hemen olmuyomus bakalım ne kadarda doğacak heyecanlandım

Canım çok geçmiş olsun, yalancı pozitifftir inşallah bende 2 kere öyle çıktı pozitif olsa bile miktarına bakarlar ciddi bir miktar değilse sıkıntı olmaz içini rahat tut

Evet şimdi tuvaletten çıktım kanlı bı parçada geldi yok ben eminim nişan bu sefer sanki gecedeki hazırlıkti ama nişan gelince hemen olmuyomus bakalım ne kadarda doğacak heyecanlandım
Benden de kahverengi arada pembe lekelenmeler geliyor , normal akıntım kesildi yarın kendi doktoruma gidicem kontrole

Benden de kahverengi arada pembe lekelenmeler geliyor , normal akıntım kesildi yarın kendi doktoruma gidicem kontrole
Cati muanesi olunca benim nerdeyse 1 hafta geldi lekelenme geçmişti bikac gündür şimdi gelen baya afedersiniz kanlı mukus şeklinde biraz da ağrıyla geldi pembemsi bı rengi vardı Perşembe randevum bakalım o güne kadar bekliycekmi bazen haftayı bile geciyomus

Benim ilk çatı muayenesinde hiç gelmemişti, 2.de de eve geldiğimde bir şey yoktu. Ertesi gün kahverengi oldu muhtemelen o muayene sonrası gelen.

Bu sabah çok şiddetli bir ağrıyla uyandım arkasından pembe bir leke geldi . Yarın sorcam doktora artık baksın darlandım valla ha oldu ha olacak diye beklemek ne kadar zor

Kızlar bugün yürürken sanki alttan çıkacak gidicek gibi bi his oldu bende yürümek zorlaştı bu haftada ilk defa bunu yaşıyorum şok oldum yavaşladım birden ay çok garipti

Canım gebelik zehirlenmesi değildir yüksek ihtimalle. Dualarımız sizinle. Zamanında gelsin minik kuşun sağlıcakla

Ayy kızlar hadi hayırlısıyla gelsin bebisler. Bız de burada heyecanlanıyoruz sizinle

Canım gebelik zehirlenmesi değildir yüksek ihtimalle. Dualarımız sizinle. Zamanında gelsin minik kuşun sağlıcakla

Ayy kızlar hadi hayırlısıyla gelsin bebisler. Bız de burada heyecanlanıyoruz sizinle
Valla benim kız 1 ay önce gelcem diye ortalığı ayağa kaldırdı şimdi de nazlanıyor son olaylardan sonra doğacağı coğrafyayı görüp vazgeçti sanırım kalabildiğim kadar kalayım diyor kızım

Kızlar bugün yürürken sanki alttan çıkacak gidicek gibi bi his oldu bende yürümek zorlaştı bu haftada ilk defa bunu yaşıyorum şok oldum yavaşladım birden ay çok garipti
Canım ara ara aşağıya çok baskı oluyor. Ben de gece wcye giderken öyle oldu. Şaşırdım dediğin gibi ama şuan yukarı çıkmış tekrar neyse ki. Sen bir de çalışıyorsun dinlenmeye dikkat et mutlaka

Bazen bende de oluyor o his sanki çıkacak gibi bacak aramda top var gibi oluyor insanı korkutuyor

Hdhdhdh sevsinler nazlı Doğa yı. Senin kız heyecan seviyor belli ki
Hahah evet ya annem aşırı panik halde, sakin ol ben iyiyim doğurmuyorum dedikçe eli ayağına dolaşıyor doğumda napcaz bilmiyorum. Ben çok soğukkanlıyım etrafta panik birisi olunca sinirleniyorum

Yaa anne yüreği işte bir laf var ya çok anlamlı. ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna o kadar doğru ki.

Yaa anne yüreği işte bir laf var ya çok anlamlı. ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna o kadar doğru ki.
Evet canım tam olarak öyle, ananem de anneme üzülüyor şimdi bir kendi eviyle uğraşıyor bir bana geliyor çok yoruyorsun kendini kızım dinlen diyip duruyor. Herkes yavrusuna yanıyor kaç yaşında olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…