Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Annem benden bıktı artık acayip sorular soruyorum beni kırmadan nasıl cevaplarım diye düşünüyor tatlışım hep diyorum senin kıymetini şimdi daha çok anladım annemm
Gerçekten öyle babam diyor annen hep yoruluyor zaten bırak gelsin faydası olsun bende diyorum bu yaştan sonra yorulacaksa bizim için değil kendi için yorulsun

Ay kızlar mide yanmasindan mahvolmuş durumdayım ya, yatamıyorum zaten. Soda filan biraz rahatlatiyodu, 9 buçuk gibi monurol içtim idrar yaparken yanma vardı diye doktor yazmıştı. Tuvalete gitmemem lazım diye biseyde içemiyorum

Zamanında gelsin de merakla bekliyorum

Kaçıncı haftadasın 36 dan sonra her muayene de yapıyorlar bildiğim

Ay helal olsun 9 dan beri tuvalete gitmiyor musun ben bir kere içtim 1.5 saat anca dayanabildim.

Senle aynıyız bende 36+6 oldum şimdi

Ay helal olsun 9 dan beri tuvalete gitmiyor musun ben bir kere içtim 1.5 saat anca dayanabildim.
Kaç saattir su bile içmiyorum şimdiye kaç kere giderdim, geldi mesela tutuyorum. Ya idrar yolu enfeksiyonu çok sorun dedi doktor korkuttu beni. İse yarasın diye sabrediyorum ne yapam

O tozlardan banada yazdı ama ben 1 saat bile dayanamayıp tuvalete kostum fayda etmedi belkide ama bu ayda o ilacı vermeleride saçma zaten tuvaletten çıkamıyoruz

Ben bugün yürüyüş alışveriş derken eve attım kendimi yarına yemekleri yaptım evi toparladım çocukların okul kıyafetlerini utuledim şimdi oturdum bı enerji geldi bana şimdide belim agriyo

Heyecan ve korku bastı beni. Yarın dikişlerim alınacak acır mı diye çok korkuyorum of
Bide doğum başlar mı acaba diye

Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?

Kızlar 36 haftada hurma falan yenmeye başlamıyor mu? Sonuçta 38 haftaya daha 15 gün var erken değil mi?

Şu mide yanmasından mahvoldum bende
Direndim ilaç almamak için ama bazen dayanamadım
Bana enn iyi gelen ilaç gaviscon oluyor

Reactions: kgm
Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Ben almadım 2 çocuk emzirdim hiç ihtiyaç duymadım ama çalisanlar için gerekli olur tabiki yinede tercih meselesi meme reddi falan olursa ozaman alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…