Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Emzirme konusu geçmiş bende canım çok kıymetli olmasına rağmen ikisinide iki yaşına kadar emzirdim hiç yara falanda olmadı ilk bir hafta acıdı okadar gözünüzü korkutmayin herkeste olacak diye bişey yok süt içinde ben bol semizotu yeşillik tarzı beslenmistim hoşaf tatlı şeylerin süt yaptığını düşünmüyorum su özellikle çok içmemiz gerekiyo tabi kişiye göre değişir olmazsa mama veririz çok sorun değil

Evde durmaktan psikolojim bozuldu hava bugün çok güzeldi istanbulda ne güzel yürünürdü ama ben azıcık yürüyünce kasıklarımı tutarak eve geliyorum
Bi de bizim gibi yatsanız ne olacak hastaneden hastaneye ayağımız dışarıya değiyor o da yine korkarak valla dikişe dayanmış olmasa çıkardım bu ara çok bunaldım 2-3 gündür yemeği zor yiyorum sanki bıraksam çıkacak gibi pencereden bile çok nadir bakıyorum

Allah kolaylık versin canım inan hep dua ettim size çok daha zor endişe içerisinde yatmak zorunda olmak az kaldı çok şükür

Kendinizi inek gibi düşünün diyorlar bol yeşillik bol su bakalım yapabilecek miyim ilk gebeliğim inşallah başaracağım

Kendinizi inek gibi düşünün diyorlar bol yeşillik bol su bakalım yapabilecek miyim ilk gebeliğim inşallah başaracağım
Dr da öyle söylemişti süt en çok kimlerde olur inek ne yiyorlar yeşillik su böyle tarif etmişti kimyon çayı içiyodum gaz yapmasın diye okadar ilkini okadar zor bıraktımki dedim ikinci de emzirmiycem hatta mama götürdüm hastaneye görünce kıyamadım emzirdim oda çok farklı bı duygu emip yorulup gözümün içine bakışlarıni hiç unutmam

Allah kolaylık versin canım inan hep dua ettim size çok daha zor endişe içerisinde yatmak zorunda olmak az kaldı çok şükür
Aynen canım haftalar geçti şükür sona geldik bir an önce 38 lere gelsek de doğursak herkes kurtulsa

Kızlar göğüs yaralarınız için en etkili şey kendi sütünüz emzirmeye başlamadan ve bittikten sonra sürün bişey olmuyor Bi de ayva çekirdeğini krem yapanlar var o da faydalıymış en önemlisi doğru emzirebilmek benim sıpa sadece ucunu tutmasına rağmen yara olmadı dişi çıktığı zaman Bi kaç ısırdı onda da kızdım hep vermem diye öyle 2 yaşına kadar zorda olsa emzirmiştim

Ayy Allah kolaylık versin cidden. Ama az kaldı canım ya çok az

Bende ayva çekirdeklerinden jel yaptım doğum olur diye ne olur ne olmaz

Benim sancılar yine başladı Allah'ım bu nasıl bişey gündüz bisey yok gece basliyo az önce tuvalette yoğun jel gibi akıntı geldi sanırım nişan

Son düzenleme:
Kızlar sağma makinesini herkes aldı mı?
Ben gerek olursa alırım diyordum ama bilemedim
Şart mı acaba
Ben gibi sonradan duruma göre bakıp almayı düşünen var mı?
Ve hangi modeller daha iyi ?
Ben doğum yapacağım hastanedeki ebeye sordum hastanede var zaten suanlık alma dedi gerek olursa evde lazım olursa alabilirsin dedi doğumdan sonra Banada mantıklı geldi bende gerekirse öyle yaparım diye düşündüm
philips avent almayı düşünüyorum elektrikli

Bende sorayım doktoruma bari
Siz hastanenizdeki ebelerle denk mi geldiniz yani ben hiç görmedim görüşmedim

Kuzenimin nişandan 1 hafta sonra doğumu olmuş, sizin haftanıza göre normal zaten sanırım
Evet Nisan gelince bazen hafta bile sürüyormuş gitmiycem Dr zaten sancılarım siklasmadan su falan gelmezse evde çekmek istiyorum ama bakalım belim kasıklarım da ağrı var ama düzenli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…