Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
saçlarım Çok uzun dökülmesi kırılması hepsi durdu tarıyorum banyo sonrası bile saç çıkmıyor 🤭 heralde bundan sonra da eksik etmem ozelikle emzirme döneminde 🥰
Bende de normalde migren var hamilelik döneminde bir kez hafif baş ağrısı dışında hiç atak yaşamadım 😬 doktor özellikle düzenli magnezyum kullanımı çok etki etmiştir dedi, diğer mineralleri de düzenli yerine koyduk diye sanırım çok şükür hayatımın en baş ağrısız dönemi 🥰 bende takviyelere devam ederim 😍

Evet gördüm ama iki doğumun da avantajları ve dezavantajları var. Her doğum kendine özel. Senin, benim bambaşka hikayelerimiz olacak. İnan ben de korkuyorum amaaa güç ve şans bizimle olsun diyorum 🥹😬🙃
Her şey yolunda gidecek ve çok güzel hikayelerimiz olacak buna inanıyorum 🥹🙏

Her şey yolunda gidecek ve çok güzel hikayelerimiz olacak buna inanıyorum 🥹🙏
İnşallah ben de bunu ümit ediyorum. İnanır mısın stresten 2 gündür çarpıntım başladı :D doğum sonrasından değil de doğum anından korkuyorum hiçbir şey hissetmeyecek olmama rağmen 🫣 doktor çok korkarsan sakinleştirici verirler kafası güzel dedi :D

İnşallah ben de bunu ümit ediyorum. İnanır mısın stresten 2 gündür çarpıntım başladı :D doğum sonrasından değil de doğum anından korkuyorum hiçbir şey hissetmeyecek olmama rağmen 🫣 doktor çok korkarsan sakinleştirici verirler kafası güzel dedi :D
Sanırım bende doğum yaklaştıkça korkuyorum, suyum gelse kanamam olsa eşim araba kullanırken panikler mi, annemdeyken denk gelse babamın panikten tansiyonu çıkar mı, eşim doğuma girmek istiyor beni görünce üzülür mü falan deli gibi sorular dönüyor kafamda. 🥹 pek düşünmemek lazım zaten olması gereken olacak asla planladığımız gibi olmaz diye düşünüyorum 🫤

Sanırım bende doğum yaklaştıkça korkuyorum, suyum gelse kanamam olsa eşim araba kullanırken panikler mi, annemdeyken denk gelse babamın panikten tansiyonu çıkar mı, eşim doğuma girmek istiyor beni görünce üzülür mü falan deli gibi sorular dönüyor kafamda. 🥹 pek düşünmemek lazım zaten olması gereken olacak asla planladığımız gibi olmaz diye düşünüyorum 🫤
Ah ah bu ince fikirliliği nerde görsem tanırım. Kendinden çok başkalarını düşünme işi. 😁 sen kendine ve bebeğine odaklan. Onlar da seni düşündüğü için senin yanında ekstra panik yapmazlar diye düşünüyorum. İnşallah hayalimizden daha güzel olur her şey. 🫶🏻

Ah ah bu ince fikirliliği nerde görsem tanırım. Kendinden çok başkalarını düşünme işi. 😁 sen kendine ve bebeğine odaklan. Onlar da seni düşündüğü için senin yanında ekstra panik yapmazlar diye düşünüyorum. İnşallah hayalimizden daha güzel olur her şey. 🫶🏻
Klasik bir başak burcuyum ailenin en kontrolcü tipi 🥹 neyse çözeceğiz ya valla güzel geçecek aşırı inanıyorum buna çok çok güzel anılarımız olacak kivi kafalarımız ile fotolar atacağız 😬😬🙏🥹 inşallah 🫶

Ben de 35 artılarda giderim diye düşündüm kuzum sonra geç olur mu diye de düşündüm ama inşallah o zamana kadar bir sorun olmazsa 35 artılarda gideceğim
Evet evet inşallah sıkıntı çıkmasın da 35artilar normal bencede
Bana da o 4 hafta geçmek bitmemişti artık meraktan😄
Aynen az kaldı ama bugün ağırlığını aşağı verdi yatarken bile rahatsız ediyor yolunu mu arıyor ne yapıyorsa
Hâla başı aşağıya dayalı mi seninde ?
Benimde yattığım yerden bile vuruyor kafası, oyacak sanki

Benimde ayni seker sınıra yakın bende dikkat ediyorum
Az kaldı zaten canım sıkcaz artık mecbur. Benim tatlıyla aram zaten yok ama makarna falan çok severim şimdi yasak 🤦🤦
Kızlar peki bebişi baş geliş pozisyonda olanlar genelde nasıl hissediyorsunuz hareketleri nerede hissediyorsunuz
Valla elleriyle kasıklarımı ayaklarıyla da kaburgamı ittiriyo csnı sıkıldıkça. Bazen nefes alamıcak gibi oluyorum 🤣🤣

Doğum çok güzel bi an kızlar korkuları bi kenara bırakın doğum sonrası bebeğinizi görüyosunuz ya herşeye değiyor 😍😍 Benim 2. Olacak ama birçok duygu ilk gibi eminim 3. Olsa o da öyle olurdu. büyük oğlum pandemide doğdu ve eşim karantinadaydı gelemedi ve şuan ilk gibi o kadar heyecanlı ki anlatamam 😂😂😍😍 bazen beni kıskanıyomuş 🤣🤣 bi gün otururken hıçkırıyo dedim nasıl anlıyorsun diye sordu ben de tekme ve hıçkırık ayırt edebiliyorum artık dedim bana öyle bi çok şanslısın deyişi var ki çok duygulandım 😍😍

Evet evet inşallah sıkıntı çıkmasın da 35artilar normal bencede
Bana da o 4 hafta geçmek bitmemişti artık meraktan😄

Hâla başı aşağıya dayalı mi seninde ?
Benimde yattığım yerden bile vuruyor kafası, oyacak sanki
Valla doktorlar öyle dedi ama ben hiç baskı hissetmedim 28. Haftadan beri de doğum pozisyonunda ilk defa bugün tam ortada ağırlık hissettim o da şimdi geçmiş ama hareketleri aşağıda yani kafa değilde eli falan orda oynuyor gibi hissediyorum ben bazen

Kızlar 2 saat önce kalkıp dolaptaki karpuzu yedim alalı 1 hafta olmuştu eşim dün at çöpe o bozulmuştur dedi sabah sersemliğiyle ekşi olduğunu farketmeme rağmen ben biraz yedim az önce de kustum karpuzu.. Zehirlenmiş miyimdir ? Ne yapsam bilemedim

Kızlar 2 saat önce kalkıp dolaptaki karpuzu yedim alalı 1 hafta olmuştu eşim dün at çöpe o bozulmuştur dedi sabah sersemliğiyle ekşi olduğunu farketmeme rağmen ben biraz yedim az önce de kustum karpuzu.. Zehirlenmiş miyimdir ? Ne yapsam bilemedim
bir şey olacağını sanmıyorum bol su iç canım

Suyum azalmış dedi doktor hareket azalınca yalancı sancıda kesildi. Yedim bitirdim kendimi 1 hafta geçmedi bana. Yarın kontrol var inş düzelmiştir tüm tuşlara bastım. Paranoyak oldukk🤦‍♀️🤭
Annelik gerçekten delilik. Çok şükür ki hareketleri hissetmeye başlayınca kaygı azalıyor ondan öncesi tam bir muamma her sabah kalktiginda acaba iyi mi midir takıntısı beni bitiriyordu 😅

Kustuysan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama tedirgin oluyosan bi drun ile görüş o seni yönlendirir canım

Bence de 4 yaş iyi ya 2 yaş öncesi ya 4 yaş sonrası herkese böyle tavsiye verdim kendimde olmadı :KK70:

yaşayıp tecrübe edince sizinle de paylaşırım burda derdimi dinlersiniz artık yol arkadaşlarım olarak b
Benim aralarinda 4 yas olmasina 2 ay kalacak dogdugunda. Simdilik iyi gidiyoruz bakalim, kac aydir kucagima bile alamadim ama anliyo bircok seyi. Kardesimin bi yeri aciyabilir falan diyo. Dogunca sunu yapcam bunu yapcam sallicam falan baya hevesli ama kiskanclik durumlari falan nasil olur bilemiyorum. Ama dedigim gibi bisey anlatinca anliyo cok israrci olmuyo

Back
X