Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ne bileyim normal muayenede dikişi alıp sonra ameliyata alacaklar falan diye düşündüm. Çok şükür Allah bu günleri gösterdi doğuma az kaldı. Ama korkular başladı bende rüyalarıma giriyor resmen sonra kendime kızıyorum korktuğum için cesaretli olamadığım için ama elimde değil heyecan var korku var.
Normal doğumlarda alıyorlar sezeryan olanları o anda alıyorlar çünkü aldıkları an bile açılma olup doğum başlayabiliyor kaç arkadaşım sezeryan olduysa hep o gün aldılar

😂😂😂 kız eskiler nasıl doğuruyormuş öyle 7-8 tane, ben tekte elendim eşime diyorum ilk ve tek bidaha bu süreci kaldıramam ben 😅🤭 (ay büyük konuşmayayım da tövbe tövbe 😂😂😂 )
Sanirim 2. Yi bende dusunemiycem zaten ihtimalim cok cok dusukte burkc yil icinde en hizliaindan yapmam lazm yoksa olmama ihtimali cok yuksek sanirim biz tekte kalicaz 🤭

Evet eşim de kardeşi olsun istiyor ama bende bir tane olsun en iyisi olsun istiyorum. Kardeş çok güzel çok kıymetli ama şuan günümüz şartları sırf yalnız kalmasın diye eksik büyütmek istemem. ☺️
Üçüncüyü istememe sebebim o😃 çok şükür ikinciye de hiçbir şeyini eksik etmeyecek kadar var durumumuz hele ilklerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi zamanla düşünülüp karar verilecek şeyler🥰

Evet eşim de kardeşi olsun istiyor ama bende bir tane olsun en iyisi olsun istiyorum. Kardeş çok güzel çok kıymetli ama şuan günümüz şartları sırf yalnız kalmasın diye eksik büyütmek istemem. ☺️
2 oğlum var şehir dışındayım çevrem yok burda ailem yok iyiki oldu diyorum şimdi yaşım küçük ama onlar evde çok güzel anlaşıyorlar günde bir iki kere kavga çıkıyor ama genelde huzurlu oynuyorlar. Çevreniz varsa tekte büyür ama kalabalık çevre yoksa kardeş çok güzel 🥰. 3. De tamamen sürpriz oldu korunarak kaldım çok merak ediyorum nasıl olacak diye 3 çocuklu hayat 🙄

2 oğlum var şehir dışındayım çevrem yok burda ailem yok iyiki oldu diyorum şimdi yaşım küçük ama onlar evde çok güzel anlaşıyorlar günde bir iki kere kavga çıkıyor ama genelde huzurlu oynuyorlar. Çevreniz varsa tekte büyür ama kalabalık çevre yoksa kardeş çok güzel 🥰. 3. De tamamen sürpriz oldu korunarak kaldım çok merak ediyorum nasıl olacak diye 3 çocuklu hayat 🙄
Tayinciyiz yani kuzenleri vs uzakta olacak ama oyun grupları falan halledilir diye düşünüyorum 🤭 bakalım zaman ne gösterecek 2.yi yaparsam arasını çok tutmam 4 yaş ideal gibi :D 3 çocuklu hayat zordur ama eminim güzeldir kalabalık aileler ☺️

Tayinciyiz yani kuzenleri vs uzakta olacak ama oyun grupları falan halledilir diye düşünüyorum 🤭 bakalım zaman ne gösterecek 2.yi yaparsam arasını çok tutmam 4 yaş ideal gibi :D 3 çocuklu hayat zordur ama eminim güzeldir kalabalık aileler ☺️
Bence de 4 yaş iyi ya 2 yaş öncesi ya 4 yaş sonrası herkese böyle tavsiye verdim kendimde olmadı :KK70:

yaşayıp tecrübe edince sizinle de paylaşırım burda derdimi dinlersiniz artık yol arkadaşlarım olarak :KK70:

Hiç kanamaları vs olmuyor muydu acaba yaa onlarca derdimiz oldu bu sürede onlarda hiç mi olmuyormuş acaba 😯
Benim anneannemin 8 çocuğu var bir de düşük yapmış düşükte ata biniyormuş kanaması olmuş durmamış bir de son dayımı doğumdan sonra kanaması durmamış ölümden dönmüş 2 kere zaten doktor önlem aldı herhalde en sonunda 😅

saçlarım Çok uzun dökülmesi kırılması hepsi durdu tarıyorum banyo sonrası bile saç çıkmıyor 🤭 heralde bundan sonra da eksik etmem ozelikle emzirme döneminde 🥰
Ya benimde tutam tutam dökülen saclarım hamilelikte durdu ne banyoda ne sonra taradıgımda yani en fazla üc bes tel dökülüyor. Doğumdan sonra eski dökülmeler baslıcak kesin diye üzülüyorum🥹

Ya benimde tutam tutam dökülen saclarım hamilelikte durdu ne banyoda ne sonra taradıgımda yani en fazla üc bes tel dökülüyor. Doğumdan sonra eski dökülmeler baslıcak kesin diye üzülüyorum🥹
3 ay gibi oluyor sütün formu değişiyor sanırım hızlı bir şekilde dökülüp normale dönüyor ama o sırada dökülenler hiç normal miktarda değil :KK70:

Benim anneannemin 8 çocuğu var bir de düşük yapmış düşükte ata biniyormuş kanaması olmuş durmamış bir de son dayımı doğumdan sonra kanaması durmamış ölümden dönmüş 2 kere zaten doktor önlem aldı herhalde en sonunda 😅
Çok normalmiş dimi ozamanlar kadın ata biniyormuş hamileyken 😯 şimdi karnım kasılsa ay kasıldım diye kara kara düşünüyorum 😂😂🤭

Back
X