Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Gecmis olsun canim onceden haberdar etmediler mi?
Sagol kuzum ettiler lokal olcak dediler sknti yok ama islemin biraz derinlesmesi gerekmis aslinda cok ufak bi operasyondu ama buyumua biraz 15 20 dkya bitiricez sk disini diye diye bas bas bagirtmislar adami kasap gbi dogramislar azicik bi sedasyon verseler biraz rahatlardi ama iste

Geçmiş olsun eşine bebeğim atlattı çok şükür o çıkan kaos da neyin nesiymis neden isteğe bağlı anestezi şeklini değiştirmemisler
Ben bilmiyorum ya kasiliyorum değişik bı ağrı geziyo vücudumda ince ince bacaklarıma kadar vuruyo
Sagol canm benim sorma biraz degisik seyler yasandi bi ahmeti arasanmi knustunmu

Bende 34+5 im yarın kontrolum var farklı bir doktora gidicem bakalım ne diyecek kilosuna önceki kontrolümde 2200 su 32 de gitmiştim bazen ultrason da yanlış ölçüm yapılıyormus
Zaten haftasıyla uyumluymus cok olması ıyı degılmıs o yuzden sıkıntı yok ama ben bıraz daha olsun ısterım🤣

Esim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill
Geçmiş olsun canım kötü olmuş

Kızlar az önce uzanırken çarpıntı yaşadım. Artık rahatsız etti kalktım ve aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti baya kötü oldu. Eşim tansiyonumu ölçtü 12-7 çıktı şimdi iyiyim neyse ki. Neden böyle oldu ki?😥
Bende de çarpıntı hep oluyor canım bulantı bir kere oldu çarpıntı ile birlikte . Kötü bir şey değil sanmıyorum evham yapma 🙏

Kızlar az önce uzanırken çarpıntı yaşadım. Artık rahatsız etti kalktım ve aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti baya kötü oldu. Eşim tansiyonumu ölçtü 12-7 çıktı şimdi iyiyim neyse ki. Neden böyle oldu ki?😥
Aynı şeyi ben yaşadım bugün, doktoruma yazdım sonlara doğru beklediğimiz şeyler bunlar sık tekrarlarsa hastaneye gel dedi sadece. Artık neyin normal neyin anormal olduğunu kestiremiyorum o yüzden sakin sakin günümü bekliyorum günlerin de sağlıkla doğsa bebeklerimiz

Back
X