- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.701
OlabilirHayır aksine çok tokum belki de mide bulantım o yüzden olduakşam biraz fazla kaçırdım, üstüne de ayıptır söylemesi tadelle king size yedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirHayır aksine çok tokum belki de mide bulantım o yüzden olduakşam biraz fazla kaçırdım, üstüne de ayıptır söylemesi tadelle king size yedim
![]()
Soğuk süt falan işe yaramıyor mu canım?Olabilirohh afiyet olsun
benim de öyle bir midem yanıyor ki yemek borum deliniyor gibi hissediyorum ağzımdan alev çıkacak sanki
Maalesef çok şiddetli hiçbir şey fayda etmedi. Su içiyorum sürekli. Geçer herhalde bir süre sonra. Benim kız artistik jimnastik yapıyor içerde sanırım onun etkisiSoğuk süt falan işe yaramıyor mu canım?
Canım 15. Haftadan bu yana kalbim hiç normal atmadıSenin sürekli mi oluyor çarpıntın?
Benim hiç olmadı ya çok merak ediyorum benim oğluşun kafasınıMaalesef çok şiddetli hiçbir şey fayda etmedi. Su içiyorum sürekli. Geçer herhalde bir süre sonra. Benim kız artistik jimnastik yapıyor içerde sanırım onun etkisi![]()
Kasılmalar uygulamasını indir yoksa, oradan takip et çok güzel uygulama. Eğer doktora gitmen gerekirse uyarı veriyorKizlar benim 17:30 dan beri kasıklarımda belimde bacaklarımda regl ağrım var karnimda da kasılma var karnım çok rahatsız ama kasılma olmasa da içten bı ağrı gibi sizi gibi bı tuhaflıklar var anlayamadım takip edicem bu akşam bakalım
Evet kansızlık yapabiliyormuş tiroidlerde sorun yok değil mi o da yapıyor.Canım 15. Haftadan bu yana kalbim hiç normal atmadıher gün gün içinde şiddeti artti sadece bunun için kardiyolojiye gittim bişey çıkmadı muhtemelen kanımın çok düşük olmasından dolayı oluyor
Cok geçmiş olsun, galiba bu hormonlar son dönemde iyice Sabrimizi zorluyor. ben de benzer rezilliği yaşadım iki defaEsim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill
Troidlerimede baktılar ondada bı problem çıkmadı şuan demir ilacimin çok düzenli alıyorum doğuma kadar kanımın yeteri değere gelmesi lazımEvet kansızlık yapabiliyormuş tiroidlerde sorun yok değil mi o da yapıyor.
Evet çok önemli bende aksatmıyorum en son kansızlıktan dolayı 25.haftamda doktor günde 2 ye çıkardı ilacı cumartesi günü sezaryen için kan verdim, dün doktorum yazdı sonuçlarım güzel gelmiş. Demek yükselmiş.Troidlerimede baktılar ondada bı problem çıkmadı şuan demir ilacimin çok düzenli alıyorum doğuma kadar kanımın yeteri değere gelmesi lazım
Evet canım demir depoların ne kadar dolu olursa doğumda okadar iyi olur mutlaka düzenli kullanılmalı benim gittiğim doktor hiç kan alıp bakalım demedi kalp çarpıntım çok şiddetlenimce kendi isteğimle aile hekiminde baktırdım iyi ki baktirmisim yoksa kabızlık var diye kullanmayı düşünmüyordum kan ilacımiEvet çok önemli bende aksatmıyorum en son kansızlıktan dolayı 25.haftamda doktor günde 2 ye çıkardı ilacı cumartesi günü sezaryen için kan verdim, dün doktorum yazdı sonuçlarım güzel gelmiş. Demek yükselmiş.
Öyle mi tam adı ney uygulamaninKasılmalar uygulamasını indir yoksa, oradan takip et çok güzel uygulama. Eğer doktora gitmen gerekirse uyarı veriyor
Gercektwn cok kotuydu inan cok uzuldm sonra ama esimi oyle gorunce kendimden gectimCok geçmiş olsun, galiba bu hormonlar son dönemde iyice Sabrimizi zorluyor. ben de benzer rezilliği yaşadım iki defasonuncuda avm otoparkında yaya geçidinden geçerken telefonuna bakıp bize bakmadığı icin geçmemize izin vermeyen, arabayı üzerimize süren kadın şoföre zorla cami açtırıp saymadığımı bırakmadım. Eşim tutmaya çalıştıkça cildirdim. Otopark sesimle inliyordu
ne ugrasiyorsun, ara güvenliği ve polisi onlar uğraşsın Ama işte yapamadım.
Nasil oldun kuzuKizlar benim 17:30 dan beri kasıklarımda belimde bacaklarımda regl ağrım var karnimda da kasılma var karnım çok rahatsız ama kasılma olmasa da içten bı ağrı gibi sizi gibi bı tuhaflıklar var anlayamadım takip edicem bu akşam bakalım
Gecmis olsun canim onceden haberdar etmediler mi?Esim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill
Geçmiş olsun eşine bebeğim atlattı çok şükür o çıkan kaos da neyin nesiymis neden isteğe bağlı anestezi şeklini değiştirmemislerNasil oldun kuzu
Benim de o haftada 2450 gramdı gayet normal bence. Sağlıklı olsunlar daKızlar bebıslerın kılosu kac ben yarın 34 haftaya gırıcem 2400 kılosu haftasıyla uyumluymus ben daha fazla ıstıyorum yaaa![]()