Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben e bebekten emzik ve biberon temizleyici aldım ilk önce onunla yıkadım daha sonra kaynar suda beklettim canım ayrı bir cihaz almadım.

Philps avent var bende canım. Henüz kullanmadım hastane biberon istemediği için. Yıkayıp kaynattım sadece emziği

Bence acele etmeyin, çünkü belki de ihtiyacınız olmaz ilk etapta biberona.
Duruma göre sonradan da alınabilir tabii. Bilemedim uğraşmayayım sonra diye düşünüyorum şimdiden. teşekkür ederim kızlarrrr

Bizim hediyelerimiz ve kapı süsümüz de hazır teyzeleri magnet konusunda çok düşündüm annem mevlütte de veririz benim arkadaşlarım şimdiden soruyor dedi 50 tane yaptırdım yakın çevremize veririz diye, bakıp bakıp duygulanıyoruz

ataşehir avicenna hastahanesinde doğum yapacağım inşallah normal 30 sezeryan 39 bin dediler bana

Kızlar benim erken doğum olduğu için 10 doğuma 10 gün kala ağda yaptırmıştım ve artık alınması lazım. Bu ayın 17sinde sezeryan olalı 1 ay olacak ağda yaptırsam sıkıntı olmaz herhalde demi? Birde dikiş yerinde de kıl çıktı orayı nasıl alacam bilemedim kadın olmak zor gerçekten

Benim olduğum şehirde iyi bi özel yok en yakınımdaki şehirde 1 saat yol o yüzden devlette doğuracağım bi sıkıntı çıkmazsa normal doğum zaten özele gerek yok

Ben tıp fakültesinde yapacağım canım. İyi bi devlet hastanesinin imkanları ya da şehir hastanesi ya da tıp fakültesi emin ol ki özelden daha iyidir.Özel hastaneye sadece doktoru için giderim.

Yaptırırsın canım. Orayı da dikkatlice alabildiği kadar alır kuaförün. Nasılsın peki? Bebiş nasıl

Yaptırırsın canım. Orayı da dikkatlice alabildiği kadar alır kuaförün. Nasılsın peki? Bebiş nasıl
Öyle yapacam artık canım, daha iyiyim canım bebiş de hala küvezde ama durumu iyi hamd olsun, artık beklemek çok zor sürekli düşünüyorum ama elimizden bişey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…