- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.661
Evet ama bende seker yok hergun takip ediyoruk baskada bisey soylemedi doktorŞeker problemi varsa çok olur diyorlar ama bilmiyorum tam net olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama bende seker yok hergun takip ediyoruk baskada bisey soylemedi doktorŞeker problemi varsa çok olur diyorlar ama bilmiyorum tam net olarak
Ben e bebekten emzik ve biberon temizleyici aldım ilk önce onunla yıkadım daha sonra kaynar suda beklettim canım ayrı bir cihaz almadım.
Ben Philips avent biberon ve emzik aldım birde onu almazsa diye bips markası aldım. Biberon temizleyici özel deterjanıyla yıkıyorsun . Kaynayan suda 5 dakika bekletiyorsun veya kaynatıyorsun sonra kurumaya bırakıyorsun ya da sterilizatör varsa onu da kullanabilirsin.
Philps avent var bende canım. Henüz kullanmadım hastane biberon istemediği için. Yıkayıp kaynattım sadece emziği
Duruma göre sonradan da alınabilir tabii. Bilemedim uğraşmayayım sonra diye düşünüyorum şimdiden.Bence acele etmeyin, çünkü belki de ihtiyacınız olmaz ilk etapta biberona.
ataşehir avicenna hastahanesinde doğum yapacağım inşallah normal 30 sezeryan 39 bin dediler banaKızlar merhabalar . Doğumunuz özelde mi olacak yoksa devlet hastanesinde mi? Ben hala karar veremedim bugün tam 35 oldum bir de . Özel gittiğim hastane aşırı uçuk bir fiyat söyledi ve durumumuz şu an yok ne yapsam bilmiyorum
Ayyy çok beğendim. Harikaa olmuşBizim hediyelerimiz ve kapı süsümüz de hazır teyzelerimagnet konusunda çok düşündüm annem mevlütte de veririz benim arkadaşlarım şimdiden soruyor dedi 50 tane yaptırdım yakın çevremize veririz diye, bakıp bakıp duygulanıyoruz
Eki Görüntüle 3573078 Eki Görüntüle 3573079
Benim olduğum şehirde iyi bi özel yok en yakınımdaki şehirde 1 saat yol o yüzden devlette doğuracağım bi sıkıntı çıkmazsa normal doğum zaten özele gerek yokKızlar merhabalar . Doğumunuz özelde mi olacak yoksa devlet hastanesinde mi? Ben hala karar veremedim bugün tam 35 oldum bir de . Özel gittiğim hastane aşırı uçuk bir fiyat söyledi ve durumumuz şu an yok ne yapsam bilmiyorum
Başka modeller de var canım bu silinebiliyor ve 25 kg a kadar taşıyor olduğu için bunu tercih ettim yoykoda genel olarak indirim varBende araba almadım daha ama bunun da şekli bi değişik duruyor bilemedim
Ben tıp fakültesinde yapacağım canım. İyi bi devlet hastanesinin imkanları ya da şehir hastanesi ya da tıp fakültesi emin ol ki özelden daha iyidir.Özel hastaneye sadece doktoru için giderim.Kızlar merhabalar . Doğumunuz özelde mi olacak yoksa devlet hastanesinde mi? Ben hala karar veremedim bugün tam 35 oldum bir de . Özel gittiğim hastane aşırı uçuk bir fiyat söyledi ve durumumuz şu an yok ne yapsam bilmiyorum
Emzirirken kullanılmıyor diye biliyorum canım zaten emzirirken yine hamilelikte olduğu gibi parol dışında bir şey kullanamıyoruz.Kızlar doğum sonrası emzirenler doğum kontrol hapı kullanamıyor mu
Progesteron içeren kullanabilirsin canım. Östrojen içeren değilKızlar doğum sonrası emzirenler doğum kontrol hapı kullanamıyor mu
Yaptırırsın canım. Orayı da dikkatlice alabildiği kadar alır kuaförün. Nasılsın peki? Bebiş nasılKızlar benim erken doğum olduğu için 10 doğuma 10 gün kala ağda yaptırmıştım ve artık alınması lazım. Bu ayın 17sinde sezeryan olalı 1 ay olacak ağda yaptırsam sıkıntı olmaz herhalde demi? Birde dikiş yerinde de kıl çıktı orayı nasıl alacam bilemedimkadın olmak zor gerçekten
Öyle yapacam artık canım, daha iyiyim canım bebiş de hala küvezde ama durumu iyi hamd olsun, artık beklemek çok zor sürekli düşünüyorum ama elimizden bişey gelmiyorYaptırırsın canım. Orayı da dikkatlice alabildiği kadar alır kuaförün. Nasılsın peki? Bebiş nasıl![]()
Az kaldı inşallah tez zamanda çıkar minnoşun kavuşursunuz sağlıklaÖyle yapacam artık canım, daha iyiyim canım bebiş de hala küvezde ama durumu iyi hamd olsun, artık beklemek çok zor sürekli düşünüyorum ama elimizden bişey gelmiyor
Tabii zor olmaz mı? Ama sağlıklı ya şükür. Evinize götürdüğünüzde bu günleri unutacaksinizÖyle yapacam artık canım, daha iyiyim canım bebiş de hala küvezde ama durumu iyi hamd olsun, artık beklemek çok zor sürekli düşünüyorum ama elimizden bişey gelmiyor
Amin canım çok sağolAz kaldı inşallah tez zamanda çıkar minnoşun kavuşursunuz sağlıkla![]()