Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Tüy dökücüler zararlı canım kimyasal önerilmiyor mecbur jilet devam ben bir kaç defa Philips lumea ev lazerimi kullandım tüyler çoğalmasın diye, izlediğim bir doktor deri altına inmiyor ışını demişti ona güvendim

Kızlar aniden başlayan sırt ağrım var sırtım ağrıyor su an fena sancı falan değildir dimi

Bu uyku sorununu napıcaz kızlar ya gece 3e kadar baykuş gibi oturuyorum sanki göğsüme bir öküz oturuyor burda havalar da ısındı doğumda napıcam bilmiyorum ya inşallah gece başlar doğumum
Emin misin? Daha minikler doğmak için ama
Kızlar aniden başlayan sırt ağrım var sırtım ağrıyor su an fena sancı falan değildir dimi
Tek başına doğumla alakali değildir bence canim .

Emin misin? Daha minikler doğmak için ama
Bu gece başlasın diye demedim canım yani zamanı dolduğunda akşam saatlerinde denk gelir umarım çünkü artık arabaya binmek bile zor güneşten yanıyor kapı kolunu tutamıyorum o derece 1-2 aya 45leri görürüz biz muhtemelen haftaya 40derece bekleniyormuş

Hshshs hamilelikte bu.kadar anlama oluyor demek. Zamanında sağlıkla gece gelsin bebişin o zaman

Ay kızlar hastanede bi abla var bana baktı asansördeydim doğumun yakın yüzüne vurmuş dedi yani anne ben geliyorum diyo dedi karnın da düşmüş çok az aşağıya dedi
Kuzenim aradı bugün beni görüntülü görüştük 1 haftaya gelir karnın boşalmış diyor psikolojik mi bilmiyorum kasılmalarım da var normalde gündüz bek olmuyordu Galiba geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…