Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay kızlar eve geldiğimden beri kuyruk sokumu ve üst tarafı ağrıyor baya yani hareket etmezken değil ama oturup kalkarken filan çok fena hem de baya rahatsız ediyor sanci filan değil ama sanki hamlamış gibi korkunc canımı baya acıtıyo yani yemek filan yapamadım uzanıyorum

Bir de doğum için şeker çikolata bir şeyler yaptıracak mısınız ? Odanıza gelenler için
Ben butik lokum ve çanta yaptırdım. Lokumlar nisanın sonunda gelecek ama çantalar bu şekilde

Eklentiler

• 1001039995-02.webp
    45 KB · Görüntüleme: 90
  • 1001054283-01.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 1001054281-01.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 90
O kuyruk sokumu acısını bilmiyorum biraz otursam hemen oluyor sanki 15 saat otobüs yolculuğu yapmışım gibi acıyor desteksiz kalkamıyorum.

Kızlar az önce uzanırken çarpıntı yaşadım. Artık rahatsız etti kalktım ve aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti baya kötü oldu. Eşim tansiyonumu ölçtü 12-7 çıktı şimdi iyiyim neyse ki. Neden böyle oldu ki?

Esim ameliyat oldu sabah burnundan et temizligi yaptilar lokal yqpmislar adami bas bas bagirtmislar bi geldi gozler kan canagi bana binsinir geldi onu oylengorunce inersin doktorun odasina seref haysiyet namus hic bisi birakmadm bide gittim bas hekimin odasina onada ekibin rezil vs ofkemi kontrol edemedim cok bagirdm agladm tabi hamileliginde etkisi var muhakkak 45 gun heyet vermisler bari o ise yaradi rezil oldk rezill

Geçmiş olsun canım, bana da bir kere oldu ama 7 aylık filandım o zaman çok korkmuştum tekrar olmadı. Aç filan değilsin dimi ?

Geçmiş olsun canım, bana da bir kere oldu ama 7 aylık filandım o zaman çok korkmuştum tekrar olmadı. Aç filan değilsin dimi ?
Hayır aksine çok tokum belki de mide bulantım o yüzden oldu akşam biraz fazla kaçırdım, üstüne de ayıptır söylemesi tadelle king size yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…