Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ya bende kafama taktım neden böyle oldu bi anda diye aynen dediklerini yicem yarından itibaren inşallah faydası dokunur.
Stres yapma, stres olunca tansiyon falan da yükseliyor sen de olumsuz etkileniyorsun o da etkileniyor. Ben de ilk zamanlar çok düşünüyordum gitmek istemiyordum yine az almıştır diye ama düzeldi çok şükür. Sen kendine iyi bak ki o da iyi olsun. Tekrar ne zaman gideceksin?

Benim tansiyon da stresten zaten. Bütün hafta normaldi doktora gitmeden bir gün önce yükselmeye başladı. Sık sık gidicem bu ara 3 günde bir çağırıyo. Ama perşembe hastanede olmıcakmış o yüzden yarın yeniden gidicem. 2 gün olmuş olucak.

Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Tüy dökücü onerilmiyor ben de düşünüp duruyorum. Kendim ağda yapıyordum bu güne kadar ama artık zor oluyor. Kuaföre gitmek istemiyorum, cok tahris oluyor bir de hijyen muhabbeti var. Jiletle alsam hemen çıkarsa nasil uğraşacağım onu da bilmiyorum. Zaten her muayeneye gitmeden tertemiz olsun diye sürekli almaya çalışıyorum, simdi minik minik nasil alacağım hiç bilmiyorum. Şimdi çıksa kontrole gitmeden alsam doğuma kadar yine çıkarsa ne yapacagim diye düşünüyorum.

Tuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
Tüy dökücü önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Ben de lazerliyim çok seyrek çıkıyor zaten ama çıkanları da epilatörle alıyorum uzun süre çıkmıyor.

Ben kuaföre gidiyorum. Lazerliydim zaten ama kıllar coştu maalesef. Kendim alamıyorum . En rahatı

2 günde zaten çok büyük artışlar olmaz stres olma hiç, sen bir haftada aldığına bak daha net görmüş olursun. Haftada 150 200 falan almasini bekliyorlar galiba

2 günde zaten çok büyük artışlar olmaz stres olma hiç, sen bir haftada aldığına bak daha net görmüş olursun. Haftada 150 200 falan almasini bekliyorlar galiba
Evet evet ya işte malesef benim ki 70 gram alınca bir hafta da sıkı takibe girdim canım.

Bende fiyat aldım aslında ama özel hastanelere birazcık güvenim sarsıldı ondan dolayı devlet istiyorum diyebilirim bir de maddi anlamda dediğim gibi

Selam canım. Ben hem özel hem şehir Hastanesi'nde takibe gidiyorum. Şehirde doğurmayı düşünüyorum. Drumdan cokkk memnunum.

Çikolata yaptiricam. Yeterli
Bende aynı şekilde devam ediyorum . Geçen gün şehir hastanesinin doğum odasını da gezdim iki kişilikmiş odalara öyle olunca bir tereddüt ettim açıkçası .

Bende fiyat aldım aslında ama özel hastanelere birazcık güvenim sarsıldı ondan dolayı devlet istiyorum diyebilirim bir de maddi anlamda dediğim gibi
Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım devlette de özelde de doğuracak arkadaşlar var. İlk bebek ve deneyimsiz olduğum için ben yanımda sancı çekerken eşim ve annem olsun istedim o yüzden özel tercih ettim kendime güvenemedim. Yoksa en güveniliri devlet bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…