Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kizlar resmi tatiller dogum iznimizden dusuyor mu? Yani simdi kurban mesela geliyo kac gun resmi tatil, bizim 112 gunden dusucek mi

Ben basladim canim gunde 3 tane ile ama iki gundur yemiyorumbiraz daha beklesem mi diye dusundum
Benim de kayınvalidem alıp göndermiş çok severimm dün dayanamayıp yedim canım eşim hemen napıyorsun daha vakti var onun diyince tereddüte kaldım
Günaydın canım. O kadarını ben hep yiyorum canım onun bir etlisi yok. Bugün 36 oldum artık ufak ufak başlıycam artırmaya
Yaaaa o kadar az kalmıs ki senin artık canım 1 günde, 1 haftada ya da 1 ayda doğuracağın bir zaman dilimi. Sağlıkla gelsin minik kuşumuz

2-3 taneden bir şey olmaz diyorlar canım abartmadan ye sen

Evet evet çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim inşallah canım

Nisan grubunda başladı doğumlar bende Nisan'da dogurucam büyük ihmalle Mayıs 3 gözüküyor ama beklemiycek

1 hafta tuzu tamamen kesmeyi dene ve gelişimini takip et kendini yorma ayaklarının altınada yastık koy ki basınç azalsın böylece bebeğe daha çok besin gidecektir

1 hafta tuzu tamamen kesmeyi dene ve gelişimini takip et kendini yorma ayaklarının altınada yastık koy ki basınç azalsın böylece bebeğe daha çok besin gidecektir
Son haftalar artık elimden geleni yapıcam. Zaten bebek haberini aldığımızda glutensiz beslenmeye başlamıştım, sonra rahim boyu nedeniyle yatmaya başladım. Şimdi de tansiyona dikkat edicem. Az kaldı sabır diyorum, yeter ki sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin ki

aminn
Evet çok az kaldı sonuna geldik şükürler olsun mutlaka dikkat et fark edecek bence göreceksin

Kızlar merhabalar . Doğumunuz özelde mi olacak yoksa devlet hastanesinde mi? Ben hala karar veremedim bugün tam 35 oldum bir de . Özel gittiğim hastane aşırı uçuk bir fiyat söyledi ve durumumuz şu an yok ne yapsam bilmiyorum

Merhaba, özelde olacak ama ben yılbaşından önce paket aldım epey uyguna geldi. İstanbul Anadolu yakasındaysan MedicalPark Ataşehir ile bir görüş derim kampanyaları filan oluyor ben kampanyalı almıştım

Selam canım. Ben hem özel hem şehir Hastanesi'nde takibe gidiyorum. Şehirde doğurmayı düşünüyorum. Drumdan cokkk memnunum.
Bir de doğum için şeker çikolata bir şeyler yaptıracak mısınız ? Odanıza gelenler için
Çikolata yaptiricam. Yeterli

Bir de doğum için şeker çikolata bir şeyler yaptıracak mısınız ? Odanıza gelenler için
Şöyle bir çikolata sipariş verdim. Biraz acele oldu sancılarım artınca önüme ilk geleni aldım valla. Ama trendyolda çok daha güzel seçenekler var.

Eklentiler

• IMG_2434.webp
    24 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…