- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #21.561
Ay ben de 5 e kadar kalkmadan uyudumevet çok hareketli olduğu zamanlarda da baskıları artıyor uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz 4 saat uyudum
maşallah ne kadar güzel şimdi de uyumaya çalışıyorum ağrıdan kıvranıyorum uyuyamıyorumAy ben de 5 e kadar kalkmadan uyudumyazdıktan sonra uyuyakalmışım
sağdan sağdan geliyor bana damaşallah ne kadar güzel şimdi de uyumaya çalışıyorum ağrıdan kıvranıyorum uyuyamıyorum
Gecicek bu gunlerde elbet ama bu tuyler cok problembende göbüşten dolayı zorlanmaya başladım ağda için bekleyemiyorum 2 günde çıkmaya başlıyor bu sefer tahriş oluyor jiletin derdi de çok fazla bi şans daha vereyim bakayım
Normali bilemem ama sezeryan olacaksanız kesinlikle 1 veya 2 tane gecelik, 1 tanede pijama takımı alın.Kızlar hast için pijama takımı aldınız mı
Pijama mı elbise mi sizce daha rahat olur
BÜtün olarak mı şiş yoksa parça parça mı? Çünkü aynı problem bende de var ve doktorum vajinal varis dedi. Kalp damar cerrahisine yönlendirdi. Ağrı falan var mıBiz ozel soruyla daha geliyorum kusura bakmayn lutfen vajina ic dudaklarinizda herhangi bir degisim varmi sey benim sismislerde korktm biraz
Cybex eezy twist aldık canımKızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?
3 günü mü vardı o zaman öyle mi diyorlardıDün solu atabiliyordum zor da olsa bugün o da olmuyor
Yok canım rahatım sorumluyum o yüzden çok yorulmuyorum hastalarla ilgilenmiyorum artık geçen aya kadar aktif çalışıyordum damar yolu enjeksiyon vs ama şimdi sadece git gel yapıyorum o yüzden zor olmuyorGebeş gebeş ile gitmeye devam haftaya cuma son inşallahsen nasılsın iş zorluyor mu
Atamıyorsan en geç 1 hafta ya doğuruyorsun diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum3 günü mü vardı o zaman öyle mi diyorlardı
Aboooo o çok fena arada beni de yokluyor ya ben de idare ediyor bebiş şükür diyelim az kaldı artık heyecanAy ben berbattt kaburga agrisinda ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum cildircam asko sen nasilsin
Ben hiç denemedim ayAtamıyorsan en geç 1 hafta ya doğuruyorsun diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum
Ellerimizle yerden destek almiyorsak eğer ben de akşam solu atamadım sagi zorla attımAtamıyorsan en geç 1 hafta ya doğuruyorsun diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum
Vucut hazırlık yapio heralde doğumdan sonra uyku yok hazır ol diyebize son günlerin iyi uyu dinlen diyenler utanır mı hiç sanmam
Agri yok canim ikiside butun olarak sis oldugunu fark ettim dun kurulanirkenBÜtün olarak mı şiş yoksa parça parça mı? Çünkü aynı problem bende de var ve doktorum vajinal varis dedi. Kalp damar cerrahisine yönlendirdi. Ağrı falan var mı
Ben basladim canim gunde 3 tane ile ama iki gundur yemiyorumKızlar günaydın. Hurma ve ananas yemeye başlayan var mı? Başladıysanız n zaman başladınız? Ben dün dayanamayıp 2 tane hurma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?