- 24 Ekim 2024
- 212
- 404
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.281
Benim bebe sakin olacak galiba gibi geliyor ya da erkek bebek sorunsalı kuzumAyy sakin bir bebiş olur belkii harika bencebizim kız çılgın olacak anne baba çok yaramaz bebeklermiş kaçarı yok
Annesine kıyamayan bir oğluş diyelimBenim bebe sakin olacak galiba gibi geliyor ya da erkek bebek sorunsalı kuzum
Bende cok merak ediyorum acaba olucak mi diye su anda bendede hic yok ama sanki bazi yerlerinde kirmizi biseyler var gibi anlayamiyorumHiç yalancı kasılma hissetmedim galiba ya ya da nasıl bir sey oldugu hakkında bilgim yok kızlarBu arada 33+1 haftalığız kızlar hamileliğimden beri hiç çatlağım olmadı ama bugün internette hep 8. aydan sonra 9. ayda oluyor catlaklar diye bir sey okudum. 9. ayda birden bire mi oluyor nasıl oluyor. Aranızdaböyle catlak olusanlar var mı?
Benimki de sakinBenim bebe sakin olacak galiba gibi geliyor ya da erkek bebek sorunsalı kuzum
Doğduktan sonra da tam tersi olur genelde öyle diyorlarAnnesine kıyamayan bir oğluş diyelimbizim kız karın duvarımı yırtıyor bildiğin kedi gibi tırmıkladığına eminim
Kırmızı bi seyler varsa catlak baslangıcı diyorlar canım bol bol nemlendir o bölgeyi. Umarım olmazBende cok merak ediyorum acaba olucak mi diye su anda bendede hic yok ama sanki bazi yerlerinde kirmizi biseyler var gibi anlayamiyorum
Öyle galiba ya anlatılanlar çünkü bende hiç yok ya gerçekten çok sakin ya da pozisyondan. Arada çok cosuyor ona bile şaşırıyorumBenimki de sakingrubun erkek bebekleri sakin, kızlar çılgın herhalde
Aynen valla dünden beri sıklaştı karnımın sertleşmesi yarın daha 34+0 olacağım en son 9 gün önden gidiyordu şimdi durum ne bilmiyorum pazartesi kontroldeBenim de öyle akşam oldumu eşim eve gelince ağrılarım başlıyorbizim bebeler gelmeye merakli çıktılar
MasallahAynen valla dünden beri sıklaştı karnımın sertleşmesi yarın daha 34+0 olacağım en son 9 gün önden gidiyordu şimdi durum ne bilmiyorum pazartesi kontrolde
Benim oğlan kızlar grubunda çok hareketli şuan göğüs kafesimi zorluyorBenimki de sakingrubun erkek bebekleri sakin, kızlar çılgın herhalde
Yok canım devlet takipliyim kontrolden kontrole görüyorum doktoruMasallah
Bu tarz durumlarda doktorunla iletişime geçiyor musun
31+0 dayim kuzu +12 kilo ile devam bebis 1750 idi 5 gun once boyunu hatrlamoyorum bu ara yine birqz kacti ipin ucu +10 du aslinda ama tatli borek bayram.cilginligi hoppp hemen 2 kilo alivermisim benim doktorum cok.takiltili kiloya o yuzden agzimi tutmak zorundaymKızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
34.haftada bebek 2450 gramdı ben 50 kilo ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum +19 kilo ile devamKızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
Ben bestlak damla , brewers yeast with B12 , bir de humana still tea aldım doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başlayacağımKızlar bu süt arttırıcı damlalardan veya çaylardan almayı düşünüyor musunuz? Alacaksanız hangi marka düşünüyorsunuz?
Benim bayagidir geliyor 5 aylıktan beri diyebilirim hep çamaşırlarımda sarı sıvı varmerhaba hanımlar gögüslerinizden sıvı geliyor mu?
Benim bayagidir geliyor 5 aylıktan beri diyebilirim hep çamaşırlarımda sarı sıvı var
33+2 deyim canım bebiş 32+0 da 1942 gramdı şuanda bilmiyorum haftaya pazartesi gideceğim tekrar ama hesaplarıma göre 25-30 gram aralığında alıyor günlük, bende 9 kilo aldımKızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
Bugun 33 haftaligiz .32+1 de1800 Gr, 41cm di bebegim .ben +10 kgKızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
Suan 35+1 haftalığım 34+3 de gittiğimde 2650 gramdi bende 4 kgKızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?