- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.321
Yeni doğan yoğun bakım konusunda en güvenilir devlet geliyor bana. Uzun sürmez canım korkmaŞehir hastanesinde yatıyor canım
Hiç korkma ara ara deneyecekler nezaman iyi olursa yine oksijen desteğine geçecekler en kısa zamanda kavuşursunuz inş. Tehlikeli hicbir sey yok unutma ciğerlerini destekliyorlar hepsi bu.Kızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Aynen özeller ne kadar geç çıkarsa o kadar kendilerine fayda olduğu için biraz rahat davranıyorlar tedavi de ama devlet öyle değilYeni doğan yoğun bakım konusunda en güvenilir devlet geliyor bana. Uzun sürmez canım korkma
Evet oyüzden şükrediyorum normalde özele gidiyordum bayramda memlekete gelmiştim eğer kendi evimde olsam hem bayramda kendi doktorum yoktu hemde yenidoğan yoğun bakımı olarak bukadar kapsamlı değildii umarım Allah ım bı şekilde bana yardım etmiştirr herşeyi çok güzel şekilde ayarlamıştırYeni doğan yoğun bakım konusunda en güvenilir devlet geliyor bana. Uzun sürmez canım korkma
Ben 1 hafta önce başlayacağım damla ve hapa çaya doğumdan sonraKızlar süt arttırıcı çayları veya damlayı ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz. Doğumdan kaç gün önce kadar Sezeryan olacak arkadaşlarım
Doğuma bı hafta kala kullanılabilir erken kullanılması sütun erken gelmesine sancı ağrı açılma gibi şeylere sebeb olabilirKızlar süt arttırıcı çayları veya damlayı ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz. Doğumdan kaç gün önce kadar Sezeryan olacak arkadaşlarım
Bende öyle yapayım bari yaBen 1 hafta önce başlayacağım damla ve hapa çaya doğumdan sonra
Az önce doktordan geldim. 32+1 deyim. Ben 12 kg aldım oğluşum 1875 gram olmuş 42 cm.Kızlar sizlerin ve bebeklerinizin güncel kilo durumu ne suan
Allah şifasını verir en kısa sürede atlatır sen gönlünü ferah tutKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Dualarım sizinle canım anneme de söyledim şimdi o da dua edecek en yakın zamanda kucağına alıp yuvanıza dönmek nasip olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Aynen tüm tuşlara basmak lazım sıkıntı yaşamamak içinBende öyle yapayım bari ya
Allah yardım etsin canım , hasta insan psikolojisi ile uğraşmak zor yaşlı insanlarla uğraşmak ayrı zor.Bizimki kendi evine bakmıyor ki bana baksın önce de böyleydi de 3 sene önce kanser oldu atlattı şimdi iyi şükür elini hiç bişeye sürmüyor 20 yaşında görümcem var herşey ona bakıyor o da hangi birine yetişeceğini şaştı artık saat kaç oldu hala herkes yatıyor ara sıra kendi uyanıyor bakıyor herkes yatıyor geri arkasını dönüyor
Allah şifa versin canım bi an önce sana kavuştursunKızlar dualarınıza ihtiyacım varhepimizin duaları kabul olsun bebeğim sadece oksijen desteği alıyordu yeterli gelmemiş bir sonraki aşamaya geçilmiş umarım sağlıklıca atlatır bu süreci
Bende de başlamış olabilirKızlar ben şimdiden lohusa oldum galiba, hiç sağlıklı düşünemiyorum. Sona yaklaştıkça hem doğum korkusu hem de hamileliğin sonlanacak olması yüzünden kendimi gergin hissediyorum. Birde son zamanlar kendi eşim dahil ailem ve yakın çevremden sürekli bana emrivaki yapılıyor ve en nefret ettiğim şeydir. Özetle sanırım kafayı yedim
Kızlar bu durum genelde herkes de oluyor, ben hamileliğim boyunca hep öyleydim doğurdum hala öyleyim, bebeğim küvezden çıkınca 40 felan kimseyi kabul etmeyecez çünkü prematüre olduğu için enfeksiyon riski yüksek ve sonrasında da kimsenin kucağına pek vermeyecem öptürmeyecem, eşime sürekli dile getiriyorum, insan paronayak oluyor, kimse alsın bile istemiyorımBende de başlamış olabilirdoğduktan sonra etrafımdaki insanların davranışları şöyle olur mu olmaz mı diye düşünerek strese giriyorum tam bir delilik hali. Eşimin 6 yaşında yeğeni var kucağına sakın vermeyin ben görmeden kimse öpmesin diye darladım akşam adamı. Delilik başladı
Kızlar ben şimdiden lohusa oldum galiba, hiç sağlıklı düşünemiyorum. Sona yaklaştıkça hem doğum korkusu hem de hamileliğin sonlanacak olması yüzünden kendimi gergin hissediyorum. Birde son zamanlar kendi eşim dahil ailem ve yakın çevremden sürekli bana emrivaki yapılıyor ve en nefret ettiğim şeydir. Özetle sanırım kafayı yedim
Kızlar ufak ufak deliriyoruz galibaBende de başlamış olabilirdoğduktan sonra etrafımdaki insanların davranışları şöyle olur mu olmaz mı diye düşünerek strese giriyorum tam bir delilik hali. Eşimin 6 yaşında yeğeni var kucağına sakın vermeyin ben görmeden kimse öpmesin diye darladım akşam adamı. Delilik başladı
Bende de başlamış olabilirdoğduktan sonra etrafımdaki insanların davranışları şöyle olur mu olmaz mı diye düşünerek strese giriyorum tam bir delilik hali. Eşimin 6 yaşında yeğeni var kucağına sakın vermeyin ben görmeden kimse öpmesin diye darladım akşam adamı. Delilik başladı
Kızlar bu durum genelde herkes de oluyor, ben hamileliğim boyunca hep öyleydim doğurdum hala öyleyim, bebeğim küvezden çıkınca 40 felan kimseyi kabul etmeyecez çünkü prematüre olduğu için enfeksiyon riski yüksek ve sonrasında da kimsenin kucağına pek vermeyecem öptürmeyecem, eşime sürekli dile getiriyorum, insan paronayak oluyor, kimse alsın bile istemiyorım
Kafayı nasıl rahatlatacağız bilmiyorumKızlar ufak ufak deliriyoruz galibaben de kimse bebeğe dokunmasın diye instagramdan sürekli paylaşım yapıyorum.
Bir şeyler eksik gibi geliyor sürekli stresliyim.
İş yerim de bunlar prosedür biz yanındayız cartcurt demesine rağmen sağ olsun maaş ödememi yapmamaya karar verdiben de onlara madem öyle ben de erken dönmüyorum dedim. Tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım, normalde toparlarsak hemen dönecektim ama o iyi niyetimi tamamen kaybettim. Yasal prosedür neyse o bundan sonra.
Annem gitti yemek ev işleri bana kaldı. Hiçbir şey yapmak istemiyor canım. Aşırı huysuz ve gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?