Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Zorlu haftalar geldi işte 🥹 yana yatsan yanın ağrıyor otursan belin ağrıyor ayakta kalsan kalamıyorsun hamileliği gerçekten özler miyiz bilemiyorum 🥲
Bir de ben şişmeye başladım. Ellerim acayip şiş oluyor sabahları parmaklarımın elimle birleştiği noktalar çökük çökük 😂 çok komik

Sıvı gelmiyor ama birikinti var canım, sanırım kolostrum henüz dokunmuyorum, doğumu tetikliyormuş.
Goguslerım aşırı derecede uçları sızlıyor ve sıvı geliyor böyle az da değil bende dokunuyorum ama bakınca akıyor
Sol göğsümde beyaz birikinti oluyor sanırım geliyor 🥲 ama diğerinde görmedim henüz
Benim beyaz değil de sıvı su gibi geliyor akıyor böyle

Goguslerım aşırı derecede uçları sızlıyor ve sıvı geliyor böyle az da değil bende dokunuyorum ama bakınca akıyor

Benim beyaz değil de sıvı su gibi geliyor akıyor

Belki de süttür canım sen onu doktora bir sor bence benim öyle gelmedi hiç koyu kıvamlı birikinti oluyor meme ucumda sadece

Aynen normalde tansiyonum yok ama psikolojik olarak mesela hastaneye gidicem doktor kontolüne tansiyonum 15/10 nabzım 150 oluyo. Hastaneden çıkıyorum herşey düzeliyo. Beyaz önlük sendromu mu öyle bişe deniyomuş bu duruma. Psikolojik tedavi gördüm ama bana mısın demedi. Ama başkası için gitsem hastaneye bişe olmuyo tuhaf bi durum. Bir türlü engel olamadım da
Benimde öyle oluyor normalde çarpıntım ara ara oluyor ama hastane söz konusu olunca fırlıyor insan daha da panik oluyor kapıdan çıktığın an geçiyor elimde değil bende çok uzun zamandır yok ama yaklaşık 1 senedir böyle

Zorlu haftalar geldi işte 🥹 yana yatsan yanın ağrıyor otursan belin ağrıyor ayakta kalsan kalamıyorsun hamileliği gerçekten özler miyiz bilemiyorum 🥲
31. Haftadayim vallahi kaburga agzisi disinda bahsettiklerin olmuyor ama muhtemel 2 hafta sonra hepsi yuklenicek onsert vurmalar bizimde basimiza bela ozellikle dinlenirken cildiriyoruz tekme tokat ne bulduysa artik

Kızlar biz süt sağdıktan sonra sürekli makineleri sterilize mi edeceğiz veya biberonları kullandıktan sonra devamlı sterilize mi edeceğiz bunların süresi nasıl kafam karıştı? Biberon kolayda süt sağma hazneleri her 2 saatte bir ilk etapta zor olmaz mı birde de önce kendi deterjanı sonra kaynamış suda bekletecek miyiz kaynatacak mıyız 😩

31. Haftadayim vallahi kaburga agzisi disinda bahsettiklerin olmuyor ama muhtemel 2 hafta sonra hepsi yuklenicek onsert vurmalar bizimde basimiza bela ozellikle dinlenirken cildiriyoruz tekme tokat ne bulduysa artik
Bu hafta çok arttı canım 91nana91 91nana91 de iki hafta sonrasından bildiriyor sanırım oralar daha fena 😂😂

Kızlar biz süt sağdıktan sonra sürekli makineleri sterilize mi edeceğiz veya biberonları kullandıktan sonra devamlı sterilize mi edeceğiz bunların süresi nasıl kafam karıştı? Biberon kolayda süt sağma hazneleri her 2 saatte bir ilk etapta zor olmaz mı birde de önce kendi deterjanı sonra kaynamış suda bekletecek miyiz kaynatacak mıyız 😩
Ben biberon emzik ve sağma makinesinin bütün parçalarını önce biberon temizleyici ile yıkadım sonra 5 dakika kaynattım talimatta öyle yazıyordu canım sonrasında sanırım kaynatmaya gerek yok temizleyici ile yıkayacağım bulaşık yıkar gibi, ama günde kaç kere sağılıyor kaç kere yıkanacak onları hiç bilmiyorum 🥲

Ben biberon emzik ve sağma makinesinin bütün parçalarını önce biberon temizleyici ile yıkadım sonra 5 dakika kaynattım talimatta öyle yazıyordu canım sonrasında sanırım kaynatmaya gerek yok temizleyici ile yıkayacağım bulaşık yıkar gibi, ama günde kaç kere sağılıyor kaç kere yıkanacak onları hiç bilmiyorum 🥲
İşte benim de kafam orda karışıyor 😬 Biberon neyse de süt sağdıktan sonra devamlı yıkamak ilk etapta yorar bence 😵‍💫

Bu hafta çok arttı canım 91nana91 91nana91 de iki hafta sonrasından bildiriyor sanırım oralar daha fena 😂😂
Bende bu hafta hareket kısıtlaması çok arttı,tek başıma kalkamıyorum oturduğum yerden.
  • Sağdan sola soldan sağa dönmek yataktan doğrulmak çok zor.
  • Karnım iyice aşağı indi artık yanlarımdan sanki çekiştiriliyor gibiyim.
  • Kasıklarım ve belimde şiddetli değil ama sürekli ağrı var.
  • Arada sanki vajinam içerden yırtılıyor gibi değişik bir acı oluyor.
  • Kasıklarımda baskı çok arttı.
  • Memelerime bazen iğne batıyor gibi oluyor.
  • Nefes darlığı başladı.
  • Sürekli kasılıyorum karnım acayip şekillere giriyor.
Bu haftanın güncellemeleri 😂

Bende bu hafta hareket kısıtlaması çok arttı,tek başıma kalkamıyorum oturduğum yerden.
  • Sağdan sola soldan sağa dönmek yataktan doğrulmak çok zor.
  • Karnım iyice aşağı indi artık yanlarımdan sanki çekiştiriliyor gibiyim.
  • Kasıklarım ve belimde şiddetli değil ama sürekli ağrı var.
  • Arada sanki vajinam içerden yırtılıyor gibi değişik bir acı oluyor.
  • Kasıklarımda baskı çok arttı.
  • Memelerime bazen iğne batıyor gibi oluyor.
  • Nefes darlığı başladı.
  • Sürekli kasılıyorum karnım acayip şekillere giriyor.
Bu haftanın güncellemeleri 😂
Hahahahah not al hepsini büyüyünce göster kızına bak annen neler çekti diye 😂😂😂 ah canım anam neler çekmişler 🥲

Hahahahah not al hepsini büyüyünce göster kızına bak annen neler çekti diye 😂😂😂 ah canım anam neler çekmişler 🥲
Ya anneme gidip sürekli sarılıp öpesim geliyor 😂 anne olunca anlarsın derdi hep çok yaramaz bir çocuktum ben şimdi diyorum neler çektirmişim kadıncağıza

Ya anneme gidip sürekli sarılıp öpesim geliyor 😂 anne olunca anlarsın derdi hep çok yaramaz bir çocuktum ben şimdi diyorum neler çektirmişim kadıncağıza
Aynen bnd3 asiri yaramaz ve cok iri bir bebekmisim icimi resmen parcalardin diyor dofncada ayri bir level atlamisiz tabi pesinde kosmaktn yapma kizim demekten bittim tukendim diyor 🌸🌸🌸ahh anneler haklari odenmezz

Back
X