- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.221
Bende 1 haftadır varKizlar biraz bel agrim ve cok hafif regl agrim gibi karin agrim var. Normal mi sizce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 haftadır varKizlar biraz bel agrim ve cok hafif regl agrim gibi karin agrim var. Normal mi sizce![]()
Yok be canm bence oyle olmaz belki 8 ile 9 ay arasi gobekte hizli buyume oldugundan oyle soyluyor olabilirler duzenli kremlediysen nemlendirdiysen bence birsey olmaz diye dusunuyorum yani insHiç yalancı kasılma hissetmedim galiba ya ya da nasıl bir sey oldugu hakkında bilgim yok kızlarBu arada 33+1 haftalığız kızlar hamileliğimden beri hiç çatlağım olmadı
ama bugün internette hep 8. aydan sonra 9. ayda oluyor catlaklar diye bir sey okudum. 9. ayda birden bire mi oluyor nasıl oluyor. Aranızdaböyle catlak olusanlar var mı?
Olabilir canım galiba göbüs baya büyüyomus son ayYok be canm bence oyle olmaz belki 8 ile 9 ay arasi gobekte hizli buyume oldugundan oyle soyluyor olabilirler duzenli kremlediysen nemlendirdiysen bence birsey olmaz diye dusunuyorum yani ins![]()
Ben içerden yırtılıyor gibi hissediyorum bazen ama henüz çatlağım yok umarım olmazHiç yalancı kasılma hissetmedim galiba ya ya da nasıl bir sey oldugu hakkında bilgim yok kızlarBu arada 33+1 haftalığız kızlar hamileliğimden beri hiç çatlağım olmadı
ama bugün internette hep 8. aydan sonra 9. ayda oluyor catlaklar diye bir sey okudum. 9. ayda birden bire mi oluyor nasıl oluyor. Aranızdaböyle catlak olusanlar var mı?
Sabah akşam yağlanıyorum canım catlamamak icin ama icerden herhangi bir sey hissetmiyorum, kasıntı vs de yok. Sadece bugün öyle bir seye denk gelince tedirgin oldum. Son ay olur mu diyeBen içerden yırtılıyor gibi hissediyorum bazen ama henüz çatlağım yok umarım olmazama sanki olsaydı olurdu bu haftaya kadar, yatkın olan çoğu kişinin 32 de filan başlıyormuş
Geçen gün son eksikler için avmye gittik yani taş çatlasa 1 saat geçirdik ve hep yürümedim bile, arabaya bindin iki kere kasıldı eve gidene kadarAz önce biraz yürüyüşe çıktım yarım saat filan yürüdüm 2 kez taş gibi oldu karnım kasıklardan başlayıp yukarı doğru toplandı. Bu yalancı sancılar bu kadar sık oluyor mu acaba![]()
Bence olmadıysa olmaz kızlar korkmayın, olsa da belki minicik olur.Ben içerden yırtılıyor gibi hissediyorum bazen ama henüz çatlağım yok umarım olmazama sanki olsaydı olurdu bu haftaya kadar, yatkın olan çoğu kişinin 32 de filan başlıyormuş
Benim çok ciddi belli oluyor canım yani el mi ayak mı bilmiyorum ama ikisinden biri olduğu çok belli oluyor bildiğin itiyor sivri oluyorKızlarrr bir de bebislerin hareket ederken karından elinin ayağının cıkıyormus gibi olması kaçıncı haftada başlıyor. Ben henüz öyle bir seye denk gelmedim hep söylüyolar cok merak ediyorum![]()
Çatlak bende de hiç yok ama benim annemde de yok teyzemin karnına baktım geçen onda da gözle görülür çatlak yoktu, ben 5. Aydan beri yağ krem vs de düzenli kullandım bilmiyorum etki mi etti genetik mi çalıştıHiç yalancı kasılma hissetmedim galiba ya ya da nasıl bir sey oldugu hakkında bilgim yok kızlarBu arada 33+1 haftalığız kızlar hamileliğimden beri hiç çatlağım olmadı
Şuan benim öyle canım dizi ya da dirseği sanırım karnımdan çıkacak gibi oluyorKızlarrr bir de bebislerin hareket ederken karından elinin ayağının cıkıyormus gibi olması kaçıncı haftada başlıyor. Ben henüz öyle bir seye denk gelmedim hep söylüyolar cok merak ediyorum![]()
Nefesimde bir değişiklik olmuyor ama yürüyemiyoruö ben de bekleyelim geçsin diyorumGeçen gün son eksikler için avmye gittik yani taş çatlasa 1 saat geçirdik ve hep yürümedim bile, arabaya bindin iki kere kasıldı eve gidene kadarbebekte aşağıya öyle bir indi ki wc ye gitmeye korktum eşim dedi uzun yürümek yok artık. Bir de kasılma gelince boğazım sıkılıyor gibi oluyor nefesim tuhaflaşıyor önceki haftalarda böyle değildi
Annem kız bebekler daha çılgın oluyor anne karnında demişti belki de doğruŞuan benim öyle canım dizi ya da dirseği sanırım karnımdan çıkacak gibi oluyoreşim sürekli şok geçiriyor
![]()
İnşallah artmaz canım. Annemin çok çatlağı var ben korkudan 3.aydan sonra başladım yağlanmaya umarım olmazBence olmadıysa olmaz kızlar korkmayın, olsa da belki minicik olur.
Benim çoktan başladı daha da yayilmaz umarım ama bakalım.![]()
Zorlu haftalar geldi işteNefesimde bir değişiklik olmuyor ama yürüyemiyoruö ben de bekleyelim geçsin diyorumotururken de oluyor ya yürümesem de sürekli yokluyor
Ayy evet ya resmen bağırtıyor artık beni, birden boş bulunuyorumAnnem kız bebekler daha çılgın oluyor anne karnında demişti belki de doğruben deliler gibi hoplatıyormuşum annemin karnını benden sonra iki erkek kardeşimde annem eliyle dürtüyormuş hareket etsinler diye
![]()
Benim bazen aşağıya birden vurunca çiş kaçıyorAyy evet ya resmen bağırtıyor artık beni, birden boş bulunuyorumbir kere aşağıya çok sert vurdu evde misafir vardı çığlık attım istemsiz o kadar canım yandı ki herkes panik oldu dedim herhalde aşağıdan çıktı kolu bacağı
![]()