Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Öncesinde nişan geldi diye korktum o yüzden daha tedirgin yaklaştım sanırım. Ama Yine de yarın doktoruma bi sorayım teşekkür ederim canım 😊
Nişan sümük gibi içinde kan oluyor canım katı oluyor

Kan yoktu içinde ama sümük gibiydi ve çok farklıydı normal akıntıdan. İnternete yazınca da aynıları çıktı kansız da oluyomuş
Hımm yarın kontrolde vajinal ultrason yaparsa belli olur canım nişan geldi diye doğum olacak diye bir şey yok

Bezimizi bugün aldık 3 sene oldu boyutu ne kadar küçük geldi büyüğe alıştık artık tuhaf geliyor kıyafetlerde yıkandı kurursa çantaya yerleştiririz biter

Kızlar selamlar benim oğluş o kadar kasıklarımdaki size anlatamam resmen aşağıda hissediyorum tüm hareketleri. Çantasını hazırlamamış annişler varsa söylemek istediğim 30 31 haftalarda yapın arkadaşlar 35. Haftalar çok zor en azından benim öyle ayakta durunca tansiyonum etkileniyor.

Biz kocaman olduk teyzeleri 🌸🌸

Eklentiler

• IMG-20250331-WA0075.webp
    IMG-20250331-WA0075.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20250331-WA0064.webp
    IMG-20250331-WA0064.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 78
İnşallah emzirme için çağırırlar canım. Ben dokunamadım koklayamadım hemen küveze aldılar. Sütüm daha bugün gelmeye başladı bu yüzden. Emzirme ten tene temas yaptırırlarsa daha iyi toparlar merak etme. AllAllah'ım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.
Biz her gün 5 dk görebiliyoruz babası ile. Bayram bitsin diye bekliyoruz.
Mama ile mi beslediler canım. Sen 30+3 te mi doğum yapmıştın kuzum? Çok şükür

Canim yabancilarda gordum onlari kolastrum icin yapilan ozel siringalarda biriktirip buzluga atiyolar. Belki eczanede ince siringa vardir oyle muhafaza etsen?
İlk gelen kolastrummuş öğrendimm onu hemşire sağıp bebeğe vermiştii.ondan sonrasıı süt korkma kenara bulaştı die dedi sağabildiğim kadar sağıyorum🙏🏻

Çok mu aç kaldım ne yaptım birden vücudum elim titremeye başladı kaynanam söylesen getirirdik diyor söylemeye ne gerek var kalkar alırım dedim sabah geç yiyoruz öğlen de yemiyorum ilk defa bugün tepki verdi vucüdum

Kizlar biraz bel agrim ve cok hafif regl agrim gibi karin agrim var. Normal mi sizce 🥲🥲

Kizlar biraz bel agrim ve cok hafif regl agrim gibi karin agrim var. Normal mi sizce 🥲🥲
Canım bebiş aşağı iniyo olabilir bende öyle hissetmiştim hatta kanamalarım oldu doktorumuzla konuştuk normal dedi. Kasıklara kafası inince baya ağrı yapıyor ama dayanamayacak gibi değil . Bebek hareketlerini takip et azalma olmamalı demişti hareketli ise bebeğin endişelenme çok

Çok mu aç kaldım ne yaptım birden vücudum elim titremeye başladı kaynanam söylesen getirirdik diyor söylemeye ne gerek var kalkar alırım dedim sabah geç yiyoruz öğlen de yemiyorum ilk defa bugün tepki verdi vucüdum
Dikkat et canım ara öğün yap

Devamlı mı oluyor?
Canim ilk defa bugun son 30dk;dir var, gelip gidiyor
Canım bebiş aşağı iniyo olabilir bende öyle hissetmiştim hatta kanamalarım oldu doktorumuzla konuştuk normal dedi. Kasıklara kafası inince baya ağrı yapıyor ama dayanamayacak gibi değil . Bebek hareketlerini takip et azalma olmamalı demişti hareketli ise bebeğin endişelenme çok
Hareketleirne bakiyim canim cok teswkkur ederim kanama falan olmadi allahtan biraz durtiyim bakim cocugu🤣

Back
X