Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlat ben 34cü haftaya girdim. Benim hamilelik planlıydı ama hamile kaldıktan sonra acaba yalnış mı yaptım düşüncesi hep benleydi. Bu zamana kadar çocuğumla hiç bağ kuramadım, bunla ilgili dr kendimi suçladım hep. Evde 2 yıldır baktığım köpeğim var, sanki bütün sevgimi ona vermişim de başkasına verecek sevgim kalmamış gibi hissediyorum. Çocuk geldikten sonra acaba köpeğim 2ci plana düşermi diye düşünür kendimi bitiriyorum resmen. Biliyorum size saçma geliyordur belki de ama garip duygular içindeyim. Bi tarafdan da ya çocukla bağ kuramazsam, gelecek hayatında da kopuk, sağlam olmayan bir ilişkimiz olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Herkes bebeğine kavuşacağı günü bir sevincle beklerken beni daha çok korku hissi sarıyor. Bunu buraya içimi dökmek için yazdım. Aslında çok daha karışığım ve içinden çıkamıyorum.
Şuan belki psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyo olabilirsiniz hormonlarda etkilidir tabi ama böyle bebeğiyle hiç bağ kuramayan anneler olabiliyormuş, psikolojik destek almanız tüm aile için önemli bence. İnşallah hiç gerek kalmaz bebeğiniz doğduğu gibi köpeğinizi de bebeğinizi de sarıp sarmalarsınız. Yani tek değilsiniz var böyle insanlar destek önemli ❤️

Ay kızlar yarın 33 haftaya giricem karnım cok sert bugun rahatsız edıyor doktorla konustum yarında devam ederse haber ver dedı dün aksamda adet sancısı gıbı oldu bır saat sürdü bu durumları yasayan var mı?

Benimde öyle çok sert şuan hareketleri de az biraz daha geçmezse gideceğim bende
Ayy kızlar bizim Mayıs bebisleri çok aceleci çıktı 🤦🏻‍♀️ Su 1 ayda gecseydi bir

Şuan belki psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyo olabilirsiniz hormonlarda etkilidir tabi ama böyle bebeğiyle hiç bağ kuramayan anneler olabiliyormuş, psikolojik destek almanız tüm aile için önemli bence. İnşallah hiç gerek kalmaz bebeğiniz doğduğu gibi köpeğinizi de bebeğinizi de sarıp sarmalarsınız. Yani tek değilsiniz var böyle insanlar destek önemli ❤️
Ben aslında kolay bağlanan ve sevgisini eksik etmeyen biriyim. Bu düşüncelerim hormonlar yüzünden bile ola bilir. Sadece herkese eşit şekilde yeter miyim bilmiyorum. Umarım bi gün bu yazdıklarıma güler geçerim

Ben aslında kolay bağlanan ve sevgisini eksik etmeyen biriyim. Bu düşüncelerim hormonlar yüzünden bile ola bilir. Sadece herkese eşit şekilde yeter miyim bilmiyorum. Umarım bi gün bu yazdıklarıma güler geçerim
Kesinlikle kendinize inanın eminim sevginiz her ikisine de yeticektir. Anneyiz biz kedi köpek bebek farketmiyo içimizdeki sevgi kocaman 🌸🌸 sadece kendinizi yıpratmayın destekten çekinmeyin, bu desteği etrafınızdan herhangi bir kişi bile verebilir. Sizi anlıcağını düşündüğünüz birileriyle bile paylaşsınız iyi gelicektir eminim ❤️bizde burdan size destek oluruz 🙏🏻

Kızlat ben 34cü haftaya girdim. Benim hamilelik planlıydı ama hamile kaldıktan sonra acaba yalnış mı yaptım düşüncesi hep benleydi. Bu zamana kadar çocuğumla hiç bağ kuramadım, bunla ilgili dr kendimi suçladım hep. Evde 2 yıldır baktığım köpeğim var, sanki bütün sevgimi ona vermişim de başkasına verecek sevgim kalmamış gibi hissediyorum. Çocuk geldikten sonra acaba köpeğim 2ci plana düşermi diye düşünür kendimi bitiriyorum resmen. Biliyorum size saçma geliyordur belki de ama garip duygular içindeyim. Bi tarafdan da ya çocukla bağ kuramazsam, gelecek hayatında da kopuk, sağlam olmayan bir ilişkimiz olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Herkes bebeğine kavuşacağı günü bir sevincle beklerken beni daha çok korku hissi sarıyor. Bunu buraya içimi dökmek için yazdım. Aslında çok daha karışığım ve içinden çıkamıyorum.
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, asla yalnız değilsin hepimizin buna benzer kaygıları var suçlama kendini sakın… mesela biz 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verdik bu tamamen benim kaygılarım ve anne olmaya hazır hissetmeyişim ile alakalıydı. Hep hayatımızda eksikler olduğunu ve bir çocuğa verebileceğimiz hayatın eksik olabileceğini düşünüyordum. Karar verdikten sonra hemen o ay hamile kaldım ve yaşadığım karışık duyguları anlatsam saatler sürer. Zaman geçtikçe bazı kaygıları aşmış ve bebeğimle bağ kurmuş olsam da hala sonrası ve geleceğimizle alakalı çok ciddi kaygılarım var. Bazen ağlama krizlerim oluyor. Erken yaşlarda daha mı iyi olurdu diye bazen sorguluyorum kendimi sanki yaşım ilerledikçe yeniliklerle başa çıkmak zorlaşıyor gibi. Bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda her şey değişecek buna inanıyorum. Derin düşünmek her zaman iyi gelmiyor, akışa bırakmalıyız kendimizi bence… lütfen iyi hisset kendini, asla yalnız değilsin ve çok mutlu günlerimiz olacak ♥️🙏

Hepimizin farklı farklı kaygıları var, kendini asla kötü hissetme. Birçoğumuzun ilk kez deneyimlediği bir şey. Heyecanımız olduğu kadar korkularımız da var ki bu çok normal. Kendimi yetersiz hissettiğim çok an oluyor düşündükçe, üstesinden gelebilir miyim diye. Onunla tanıştıktan sonra duygularımızın en büyüğünü yaşayıp anlayacağız belki de. Her şey en güzel şekilde gerçekleşecek, kendine inan ve korkularını birazcık da olsa hafifletmeye çalış. Umarım korkuların gelip geçer ve huzurla sağlıkla kavuşursun bebegine.

Selam kızlarrr. Dün bayramın ilk günü benim de bebe ilk defa bu kadar cok hareketliydi neredeyse hic uyumadı diyebilirim🥹sağ kaburgama sürekli baskı yaptı. Hic rahatım yoktu ama bugün daha iyiyim. Sanki haftamız artıkca sığamadığı için daha çok hareketlendi gibi geliyor 🥺 normalde hafta artıkca hareketler azalabilir diyorlar ama bende tam tersi oldu. Bir de dün tüm gün kayınvalidemlerdeydim. İnsanın gercekten evi gibisi yok, oğlum onun gerginliğini bile hissetmiş olabilir🙈 Doğuma da hem annem hem de babam birlikte gelecekler. Umarım güzel bir doğum olur hepimiz için zaman çok yaklaştı🙏🏻
Aynı şekilde düşündüm benimki de dün ve cumartesi tam bir çılgındı tekme tokat dövdü beni hiç uyumadı diyebilirim. Bugün tam tersi daha normal ve sakindi az önce başladı tekmelere hatta🥹 Ben galiba doğum sonrası bu hareketlerini özleyeceğim kızlar.

Aynı şekilde düşündüm benimki de dün ve cumartesi tam bir çılgındı tekme tokat dövdü beni hiç uyumadı diyebilirim. Bugün tam tersi daha normal ve sakindi az önce başladı tekmelere hatta🥹 Ben galiba doğum sonrası bu hareketlerini özleyeceğim kızlar.
Benim de dün uzun süre sakindi çok korktum fakat şu an tam tersi sabahtan beri bir o yanda bir bu yanda. Korktum bir ara ama normalmiş hareketli olması. Çok yordu beni bugün, karnım ağrıyor biraz 🥹

Canim cok normal hissettiklerin. Lohusalikta da surebilir bu durum ama problem degil. Hissediceksin ve bag kuracaksin. Seni gormeye basladiginda guldugunde vs bag kurabiliyormussun. Bence kendine yuklenme, ben de tam bag kuramadim ki onun disinda her seye cok duygusalim yani agliyorum full:)

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, asla yalnız değilsin hepimizin buna benzer kaygıları var suçlama kendini sakın… mesela biz 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verdik bu tamamen benim kaygılarım ve anne olmaya hazır hissetmeyişim ile alakalıydı. Hep hayatımızda eksikler olduğunu ve bir çocuğa verebileceğimiz hayatın eksik olabileceğini düşünüyordum. Karar verdikten sonra hemen o ay hamile kaldım ve yaşadığım karışık duyguları anlatsam saatler sürer. Zaman geçtikçe bazı kaygıları aşmış ve bebeğimle bağ kurmuş olsam da hala sonrası ve geleceğimizle alakalı çok ciddi kaygılarım var. Bazen ağlama krizlerim oluyor. Erken yaşlarda daha mı iyi olurdu diye bazen sorguluyorum kendimi sanki yaşım ilerledikçe yeniliklerle başa çıkmak zorlaşıyor gibi. Bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda her şey değişecek buna inanıyorum. Derin düşünmek her zaman iyi gelmiyor, akışa bırakmalıyız kendimizi bence… lütfen iyi hisset kendini, asla yalnız değilsin ve çok mutlu günlerimiz olacak ♥️🙏
Aynı hissetdiklerimi yazmışsın canım. Biz de zor karar verdik bebek yapmaya. Şuan eşim bile bana çaktırmamaya çalışıyor ama o da zaman yaklaştıkca stresse giriyor. Umarım hepimiz bu süreci kolayca atlatır, güzel günleri yaşayacağımız günlere geliriz🌸

Canim cok normal hissettiklerin. Lohusalikta da surebilir bu durum ama problem degil. Hissediceksin ve bag kuracaksin. Seni gormeye basladiginda guldugunde vs bag kurabiliyormussun. Bence kendine yuklenme, ben de tam bag kuramadim ki onun disinda her seye cok duygusalim yani agliyorum full:)
Bunun bi de lohusalığl var evet o da ayrı stress konusu🥲 burda yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor, teşekkür ediyorum hepinize❤️

3 günde bir götürüyoruz canım, sağıp buzluğa koyuyoruz sonra buz aldık marketten çantaya koyup götürüyoruz. Bebiş 1700 doğmuştu 10 gün içinde ödem felan gidince 1650 ye düşmüştü. bugün 14. gün 1830 gram olmuş.
Maşallah canım. 2 kg ya az kalmış.çok Yakında kavuşursunuz inşallah. 🤲🧿🌺

kızlar ayak tabanı ağrıyan var mı? şaka gibi ama ayak tabanım ve avuç içim ağrıyor 🤣 üçüz gebelik beşinci aydan sonra kendini belli eder diyorlardı doğruymuş ayak tabanı ağrısından şikayet eden hiç duymamıştım. aramızda yaşayan varsa, ne iyi gelir acaba :/
Benim de aynı ayak tabanlarım felaket ağrıyor özellikle sabahları uyanıp kalkınca. Ama senin üçüz tabi daha erken başlaması normal. Bana mesaj iyi geliyor tavsiye ederim 🤗

Bugün genel olarak hepimizin karnı sertleşiyor sanırım neden böyle oldu acaba aksilik gibi eşimin bugün evde yatası tuttu gelmedi yanımıza çantaya hastaneye gidecekleri koy burda yıkarız dedim hazırladı getirmedi Bi hazırlasak rahatlayacaktım biraz

Back
X