- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.121
Şuan belki psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyo olabilirsiniz hormonlarda etkilidir tabi ama böyle bebeğiyle hiç bağ kuramayan anneler olabiliyormuş, psikolojik destek almanız tüm aile için önemli bence. İnşallah hiç gerek kalmaz bebeğiniz doğduğu gibi köpeğinizi de bebeğinizi de sarıp sarmalarsınız. Yani tek değilsiniz var böyle insanlar destek önemliKızlat ben 34cü haftaya girdim. Benim hamilelik planlıydı ama hamile kaldıktan sonra acaba yalnış mı yaptım düşüncesi hep benleydi. Bu zamana kadar çocuğumla hiç bağ kuramadım, bunla ilgili dr kendimi suçladım hep. Evde 2 yıldır baktığım köpeğim var, sanki bütün sevgimi ona vermişim de başkasına verecek sevgim kalmamış gibi hissediyorum. Çocuk geldikten sonra acaba köpeğim 2ci plana düşermi diye düşünür kendimi bitiriyorum resmen. Biliyorum size saçma geliyordur belki de ama garip duygular içindeyim. Bi tarafdan da ya çocukla bağ kuramazsam, gelecek hayatında da kopuk, sağlam olmayan bir ilişkimiz olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Herkes bebeğine kavuşacağı günü bir sevincle beklerken beni daha çok korku hissi sarıyor. Bunu buraya içimi dökmek için yazdım. Aslında çok daha karışığım ve içinden çıkamıyorum.