Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Şuan belki psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyo olabilirsiniz hormonlarda etkilidir tabi ama böyle bebeğiyle hiç bağ kuramayan anneler olabiliyormuş, psikolojik destek almanız tüm aile için önemli bence. İnşallah hiç gerek kalmaz bebeğiniz doğduğu gibi köpeğinizi de bebeğinizi de sarıp sarmalarsınız. Yani tek değilsiniz var böyle insanlar destek önemli

Benimde öyle çok sert şuan hareketleri de az biraz daha geçmezse gideceğim bende
Ayy kızlar bizim Mayıs bebisleri çok aceleci çıktı Su 1 ayda gecseydi bir

Ben aslında kolay bağlanan ve sevgisini eksik etmeyen biriyim. Bu düşüncelerim hormonlar yüzünden bile ola bilir. Sadece herkese eşit şekilde yeter miyim bilmiyorum. Umarım bi gün bu yazdıklarıma güler geçerim

Kesinlikle kendinize inanın eminim sevginiz her ikisine de yeticektir. Anneyiz biz kedi köpek bebek farketmiyo içimizdeki sevgi kocaman sadece kendinizi yıpratmayın destekten çekinmeyin, bu desteği etrafınızdan herhangi bir kişi bile verebilir. Sizi anlıcağını düşündüğünüz birileriyle bile paylaşsınız iyi gelicektir eminim bizde burdan size destek oluruz

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki, asla yalnız değilsin hepimizin buna benzer kaygıları var suçlama kendini sakın… mesela biz 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verdik bu tamamen benim kaygılarım ve anne olmaya hazır hissetmeyişim ile alakalıydı. Hep hayatımızda eksikler olduğunu ve bir çocuğa verebileceğimiz hayatın eksik olabileceğini düşünüyordum. Karar verdikten sonra hemen o ay hamile kaldım ve yaşadığım karışık duyguları anlatsam saatler sürer. Zaman geçtikçe bazı kaygıları aşmış ve bebeğimle bağ kurmuş olsam da hala sonrası ve geleceğimizle alakalı çok ciddi kaygılarım var. Bazen ağlama krizlerim oluyor. Erken yaşlarda daha mı iyi olurdu diye bazen sorguluyorum kendimi sanki yaşım ilerledikçe yeniliklerle başa çıkmak zorlaşıyor gibi. Bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda her şey değişecek buna inanıyorum. Derin düşünmek her zaman iyi gelmiyor, akışa bırakmalıyız kendimizi bence… lütfen iyi hisset kendini, asla yalnız değilsin ve çok mutlu günlerimiz olacak

Hepimizin farklı farklı kaygıları var, kendini asla kötü hissetme. Birçoğumuzun ilk kez deneyimlediği bir şey. Heyecanımız olduğu kadar korkularımız da var ki bu çok normal. Kendimi yetersiz hissettiğim çok an oluyor düşündükçe, üstesinden gelebilir miyim diye. Onunla tanıştıktan sonra duygularımızın en büyüğünü yaşayıp anlayacağız belki de. Her şey en güzel şekilde gerçekleşecek, kendine inan ve korkularını birazcık da olsa hafifletmeye çalış. Umarım korkuların gelip geçer ve huzurla sağlıkla kavuşursun bebegine.

Aynı şekilde düşündüm benimki de dün ve cumartesi tam bir çılgındı tekme tokat dövdü beni hiç uyumadı diyebilirim. Bugün tam tersi daha normal ve sakindi az önce başladı tekmelere hatta Ben galiba doğum sonrası bu hareketlerini özleyeceğim kızlar.

Benim de dün uzun süre sakindi çok korktum fakat şu an tam tersi sabahtan beri bir o yanda bir bu yanda. Korktum bir ara ama normalmiş hareketli olması. Çok yordu beni bugün, karnım ağrıyor biraz

Canim cok normal hissettiklerin. Lohusalikta da surebilir bu durum ama problem degil. Hissediceksin ve bag kuracaksin. Seni gormeye basladiginda guldugunde vs bag kurabiliyormussun. Bence kendine yuklenme, ben de tam bag kuramadim ki onun disinda her seye cok duygusalim yani agliyorum full:)

Aynı hissetdiklerimi yazmışsın canım. Biz de zor karar verdik bebek yapmaya. Şuan eşim bile bana çaktırmamaya çalışıyor ama o da zaman yaklaştıkca stresse giriyor. Umarım hepimiz bu süreci kolayca atlatır, güzel günleri yaşayacağımız günlere geliriz

Bunun bi de lohusalığl var evet o da ayrı stress konusu burda yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor, teşekkür ediyorum hepinize

Maşallah canım. 2 kg ya az kalmış.çok Yakında kavuşursunuz inşallah.

Benim de aynı ayak tabanlarım felaket ağrıyor özellikle sabahları uyanıp kalkınca. Ama senin üçüz tabi daha erken başlaması normal. Bana mesaj iyi geliyor tavsiye ederim

Bugün genel olarak hepimizin karnı sertleşiyor sanırım neden böyle oldu acaba aksilik gibi eşimin bugün evde yatası tuttu gelmedi yanımıza çantaya hastaneye gidecekleri koy burda yıkarız dedim hazırladı getirmedi Bi hazırlasak rahatlayacaktım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…