- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.141
Dualarım sizinle, sağlıcakla kavuşun inşallahBebeğim küvezde dua bekliyorum
Gözün aydın canım inş tez vakitte kavuşursunuz neyden dolayı aldılar kuvezeBebeğim küvezde dua bekliyorum
Benimde sertti bi iki saat önce geçti şimdiBugün genel olarak hepimizin karnı sertleşiyor sanırım neden böyle oldu acaba aksilik gibi eşimin bugün evde yatası tuttu gelmedi yanımıza çantaya hastaneye gidecekleri koy burda yıkarız dedim hazırladı getirmedi Bi hazırlasak rahatlayacaktım biraz
Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Bebeğim küvezde dua bekliyorum
Gözünüz aydın canımm, yakında kavuşacaksınızBebeğim küvezde dua bekliyorum
İyi olmanıza çok sevindim. Yakında kavuşacaksınız inşallahBen de 34+6 da doğum yaptım bebiş hala küvezde sağ salim doğdular çok şükür annesi savaşçı miniklerimiz toparlanıp kollarımıza gelecek inşallah.
Umarım kolay toparlanırsın.
Gelip gidiyor valla hareket ettikçe değişiyorBenimde sertti bi iki saat önce geçti şimdi
O kaç haftalık yaptı canım
Amin canım aminMaşallah canım. 2 kg ya az kalmış.çok Yakında kavuşursunuz inşallah.
Canım çok geçmiş olsun, ani ameliyat biraz korkutuyor insanı ama yapacak bişey yok, sende bebekte iyiyse sorun yok, sağ salim kavuşursun yavruna Allahın izniyleHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
35. haftasındaydı sanırım canımO kaç haftalık yaptı canım
En kısa zamanda sağlıcakla kavuşunBebeğim küvezde dua bekliyorum
Cnim benim.oncelikle hayirli olsun en kisa surede bebeginde sende sifa bulacaksiniz sagliginiza kavusacaksiniz insallah guzel haberlerini bekliyoruzHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
Anladım canım onun haftası iyiymiş şükür35. haftasındaydı sanırım canım
34+6 haftalık doğum yaptım. Bebiş küvezde.O kaç haftalık yaptı canım
Tansiyon problemim vardı bir de bebeğin suyu azalmıştı toparlayamadık suyu. Kontrole diye gittim acil sezeryana aldılarUyuyamadığım bir geceden daha merhaba kızlarBizim gruptakilerde mi erken doğum yapan çok yoksa hep mi böyle bilmiyorum ama erken yapan kişileri gördükçe bir panik yaptım ben hazırlıklar için bayram sonunu bekliyordum şimdi umarım yetiştiririm diye düşünüyorum Erken doğumların sebebi ne olaki ?
Canım olumsuz düşünerek hiç kendini yıpratma genelde ilk çocuklarda olabiliyor bir de şuan yaşam şartları da malum. Acaba yetecek miyim düşüncesi çok fazla çünkü ama doğumdaki o ilk karşılaşma herşeye değer benceKızlat ben 34cü haftaya girdim. Benim hamilelik planlıydı ama hamile kaldıktan sonra acaba yalnış mı yaptım düşüncesi hep benleydi. Bu zamana kadar çocuğumla hiç bağ kuramadım, bunla ilgili dr kendimi suçladım hep. Evde 2 yıldır baktığım köpeğim var, sanki bütün sevgimi ona vermişim de başkasına verecek sevgim kalmamış gibi hissediyorum. Çocuk geldikten sonra acaba köpeğim 2ci plana düşermi diye düşünür kendimi bitiriyorum resmen. Biliyorum size saçma geliyordur belki de ama garip duygular içindeyim. Bi tarafdan da ya çocukla bağ kuramazsam, gelecek hayatında da kopuk, sağlam olmayan bir ilişkimiz olursa ne yaparım diye kara kara düşünüyorum. Herkes bebeğine kavuşacağı günü bir sevincle beklerken beni daha çok korku hissi sarıyor. Bunu buraya içimi dökmek için yazdım. Aslında çok daha karışığım ve içinden çıkamıyorum.
Bebeğim küvezde dua bekliyorum
En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?