Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benimde sertti bi iki saat önce geçti şimdi

Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum

Bebeğim küvezde dua bekliyorum

Ben de 34+6 da doğum yaptım bebiş hala küvezde sağ salim doğdular çok şükür annesi savaşçı miniklerimiz toparlanıp kollarımıza gelecek inşallah.
Umarım kolay toparlanırsın.

Ben de 34+6 da doğum yaptım bebiş hala küvezde sağ salim doğdular çok şükür annesi savaşçı miniklerimiz toparlanıp kollarımıza gelecek inşallah.
Umarım kolay toparlanırsın.
İyi olmanıza çok sevindim. Yakında kavuşacaksınız inşallah

Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederimm hiç bir şeyim yoktu öğlen 12 gibi tuvalette suyum geldi anlamayabilirdim ama bir farklılık hissettim şüphe duydum acile gelincede suyu normal seviyede dediler ama emin olmak için eczaneden test aldımm getirdim alttan o testi yapınca su geldiği anlaşıldı test pozitif çıktı,iyi ki almışım o testi yoksa suyu hep normal göründü.sonra yatış verildi sancılarım sürekli 100 küsürdü ama sancı hissetmiyordum açıklık yokk ,servikste kısalma yoktu.ya suni sancı verilecekti ya sezaryen zaten normalde 21 nisanda sezaryen olacaktım.sezaryene aldılar bebek doğdu ve ağladı hiç sıkıntısı yoktu takibe alacağız dediler,daha sonra solunumda sıkıntı çıkmış oksijen desteği için küveze aldılar.sütüm hemşire elle sağınca hemen geldi götürdüler ama makinayla gelmiyor hiç.bebek 2460 kilo ,durumlar böylee umarım sağlıklıca çıkar küvezden

Canım çok geçmiş olsun, ani ameliyat biraz korkutuyor insanı ama yapacak bişey yok, sende bebekte iyiyse sorun yok, sağ salim kavuşursun yavruna Allahın izniyle

Uyuyamadığım bir geceden daha merhaba kızlar Bizim gruptakilerde mi erken doğum yapan çok yoksa hep mi böyle bilmiyorum ama erken yapan kişileri gördükçe bir panik yaptım ben hazırlıklar için bayram sonunu bekliyordum şimdi umarım yetiştiririm diye düşünüyorum Erken doğumların sebebi ne olaki ?

Cnim benim.oncelikle hayirli olsun en kisa surede bebeginde sende sifa bulacaksiniz sagliginiza kavusacaksiniz insallah guzel haberlerini bekliyoruz

O kaç haftalık yaptı canım
34+6 haftalık doğum yaptım. Bebiş küvezde.

Tansiyon problemim vardı bir de bebeğin suyu azalmıştı toparlayamadık suyu. Kontrole diye gittim acil sezeryana aldılar

Canım olumsuz düşünerek hiç kendini yıpratma genelde ilk çocuklarda olabiliyor bir de şuan yaşam şartları da malum. Acaba yetecek miyim düşüncesi çok fazla çünkü ama doğumdaki o ilk karşılaşma herşeye değer bence ama korkuların çok ağır basıyosa destek almanın hiç bir zararı olmaz hatta çok daha hızlandırabilir olumlu süreci ilk oğlumda hep soruyodum eşime iyi anne olabilir miyim yetebilir miyim acaba diye. Kafama takıyodum sürekli ama çok da istemiştim yani hamile kalmayı sıkıntılı gebelikti. Eş desteği ile çok güzel ilerliyor şükür hatta cesaretle 2. Bekliyoruz şuan

Bebeğim küvezde dua bekliyorum

En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…