Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
35 olduk ama ben de mayısı bekleyeceğini düşünmüyorum kasılmalar çok sıklaştı ve artık aşağıda bir doluluk var gibi, bir dahaki kontrole gidip sanki hadi doğuma diyecekler gibi geliyor
Bekleyecek biraz daha Doğa kuş, annesini üzmeyecek. Sen komple dinlen canım bu sürede.

Selam canım bende ara ara minik sancılar gerilmeler hissediyorum. İnş erken gelmez
Valla benimkiler pek minik sayılmaz ya. Geçen akşam 1,5 saat boyunca 10 dk da bir kasıldım. Eşim tutturdu gidelim diye yok dedim bekleyelim biraz epey uzun sürdü ama geçmeseydi gidecetim, gündüz sorun yok ama akşam başlıyor kasılmalar

Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Canım inşallah güzel haberlerini vereceksin
Küveze gerek kalmadan evine götürür hiç bir ağrısını görmezsin inşallah allahım en kolay ağrısız sızısız doğumu nasip etsin

Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Ayy hadi hayırlısı canım, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. Ciğerleri geliştiyse azıcık kalır çıkar küvezde bazılarının ihtiyacı bile olmuyormuş dualarımız seninle

Daha erken doğup kendi kendine nefes alan bir bebek vardı grupta tedbiren kuvezde tutuyorlar. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle

Haftan güzel canım endişelenme güzel haberlerini bekliyoruz birden mi geldi su az az mı

Canım ilk dogumdu normal doğdu zaten doğumdan sonra oluştu neye uğradığımizi şaşırdık
Eşimin amcasının kızı hemşire dün burda doğum yapanlara uyguladıkları işlemi anlattı da normal doğum da rahim kendini kasıyor ama sezeryanda iğne yapıyorlarmış sana da öyle bişey uygulamadılar mı bu sefer nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun

Canım battaniye penyeyse müsline gerek kalmaz zaten hastane çıkışı ise çoklu ihtiyaç olan herşey oluyor içinde ilk başta kreme falan da gerek yok vücuttaki ilk kremsi dokuyu da pek ellemiyolar zaten o bebeği koruyomuş sanırım
Dualarımız seninle canım sağ salim al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…