- 28 Kasım 2024
- 199
- 250
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.041
Bekleyecek biraz daha Doğa kuş, annesini üzmeyecek. Sen komple dinlen canım bu sürede.35 olduk ama ben de mayısı bekleyeceğini düşünmüyorum kasılmalar çok sıklaştı ve artık aşağıda bir doluluk var gibi, bir dahaki kontrole gidip sanki hadi doğuma diyecekler gibi geliyor
Valla benimkiler pek minik sayılmaz ya. Geçen akşam 1,5 saat boyunca 10 dk da bir kasıldım. Eşim tutturdu gidelim diye yok dedim bekleyelim biraz epey uzun sürdü ama geçmeseydi gidecetim, gündüz sorun yok ama akşam başlıyor kasılmalarSelam canım bende ara ara minik sancılar gerilmeler hissediyorum. İnş erken gelmez
İnşallah canım , hiçbir şey de yapmıyorum aslında ama bakalım ne kadar daha duracak Doğa hanımBekleyecek biraz daha Doğa kuş, annesini üzmeyecek. Sen komple dinlen canım bu sürede.
Sezeryan olup olmama konusunda hala net bir fikre sahip değilimBence de erken değil. 31+5’deyiz perşembe kontrolümüz var. O gün konuşacağız tarihi biz de.
Canım inşallah güzel haberlerini vereceksinKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Ayy hadi hayırlısı canım, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur. Ciğerleri geliştiyse azıcık kalır çıkar küvezde bazılarının ihtiyacı bile olmuyormuşKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Daha erken doğup kendi kendine nefes alan bir bebek vardı grupta tedbiren kuvezde tutuyorlar. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninleKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Canım sağlıkla kavuş bebişine. Daha dün konuştuk seninleKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Canım sağlıkla gelsin miniğin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Canım hadi sağlıkla al bebeğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Çok güzel bir yere benziyorAy kızlar burda havalar şimdiden 32 dereceyi gördü doğuma kadar napıcam ben kahvaltıdan sonra parkta bir saat yürüyüş yapalım dedik bayılacaktım başıma güneş geçti resmen
İkinizde iyisinizdir İnşallah. Göz aydınlığınız olsun.Kızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Doğum şekli konusunda senin fikirlerini öğrenmesi için şimdiden konuşabilirsin benceSezeryan olup olmama konusunda hala net bir fikre sahip değilim
o yüzden biraz emin olamadım normalse de konuşmam gerekir mi
Canım ilk dogumdu normal doğdu zaten doğumdan sonra oluştu neye uğradığımizi şaşırdıkNormal doğum mu yapmıştın canım rahim kasılsın diye iğne yapmadılar mı
Haftan güzel canım endişelenme güzel haberlerini bekliyoruz birden mi geldi su az az mıKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Eşimin amcasının kızı hemşire dün burda doğum yapanlara uyguladıkları işlemi anlattı da normal doğum da rahim kendini kasıyor ama sezeryanda iğne yapıyorlarmış sana da öyle bişey uygulamadılar mı bu sefer nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunCanım ilk dogumdu normal doğdu zaten doğumdan sonra oluştu neye uğradığımizi şaşırdık
Canım sağ salim kucağına al inşallah. Haftası gayet iyi merak etme Allah'ın izni ile kuveze bile girmez belki. Daha fazla sabredemedi demek ki bayram şekeriKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Canım battaniye penyeyse müsline gerek kalmaz zaten hastane çıkışı ise çoklu ihtiyaç olan herşey oluyor içinde ilk başta kreme falan da gerek yok vücuttaki ilk kremsi dokuyu da pek ellemiyolar zaten o bebeği koruyomuş sanırımKizlar hemsireye vericegim cantaya 1 tane takim, battaniye, muslin ortu, 3-4 tane bez koydum. Baska bir seye gerek var mi? Zaten islak mendil falan kullanmiyolarmis. Krem falan koysam mi dedim ama cocuga dogar dogmaz krem surunur mu pisik:)) aydinlatin beni
Dualarımız seninle canım sağ salim al kucağına inşallahKızlar suyum geldii doktorum şehir dışınca acil sezaryene alacakalar,35+3 üm daha bebek küçük dualarınızı bekliyorum
Daha iyiyim canım toparladım bayaD DanosD nasılsın, bir sorun yok di mi?
@tufiberry T Tugce0700 kızlar siz nasılsınız toparladınız mı? Bebişleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?