Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5. Aya geldik hepimiz de artık aslında nefes egzersizleri ve hareketlenmeye başlamamız lazım şimdiden
Ben haftada bir reformer, 2 defa da hamile yogasi yapiyorum. Hergun de yurumeye calisiyorum. Yogam online ve Turkiyeden bir hocayla,cok tatli kendisi oneririm:) dun kegel calistik biraz mesela, arada duygusal meditasyonlar da oluyor, ben hungur hungur karpal tunel oldu iki bilegim de ve ayak bileklerim de cok sisiyorlar, hareket ettikce azaliyor agrilarim resmen

Çok iyi ya maşallah
Bir başlansa devamı gelecek de başlayacak enerji ve motivasyonu henüz bulamamıştım kendi adıma konuşmam gerekirse

Çok iyi ya maşallah
Bir başlansa devamı gelecek de başlayacak enerji ve motivasyonu henüz bulamamıştım kendi adıma konuşmam gerekirse
Ben dogumdan cok korkuyorum ondan basladim biraz da bir de cisimi tutamamak vs pelvik tabanimizi guclendirmek lazimz. Ben su hesabi da cok seviyorum, 15 dakikalik videolari da oluyor, trimester trimester ayirmis, aklinizda bulunsun

Kızlar şiştim bebek arabası aramaktan da yardım nolur ben kabin+travel bakıyorum. Çift yönlü olması şart değil. Kraft York modeli uygun geldi en son. Bu ana kucağını çıplak gövdeye takmak istiyorum bir de kabin sistemlerde o olmuyor genelde ama bu modelde bir yaş sonrası kullanılabilir olan kısmın kumaşı çıkabiliyormuş. Benim için önemli olan bunlardı. Çok uzattım kusura bakmayın sorum şu aranızda bunu kullanan gören veya bir yakını kullanan falan var mı veya araştıran? Azıcık bilgi kırıntısına razıyım çok teşekkür ederim şimdiden

Benim de aklıma geldikçe fenalaşıyorum acıya hiç dayanıklı değilim ve ayrıca çok çabuk panikliyorum o yüzden bilemiyorum bu minik insan nasıl çıkacak içimden

Videoya mutlaka göz atacağım teşekkürler

Ben de bebek arabalarinizin agirligini merak ediyorum, benim begendigim 12.5 kilo, burada arabasiz da hicbir sey yapilamiyor. İlk zamanlar araba koltugunu bebekle oldugu gibi kaldirip koyucam, hani o daha bir okey sayilir, cunku arabanin bos hali 9 kilo, yeni dogan koltugu 3-4 kilo, ilk alti ay hallolur gbi de, sonrasinda 12.5 kiloyu gunde iki uc defa indir kaldir bilemedim ya, acaba ben de daha hafif bir secenekle mi devam etsem diye dusunuyorum

Kuzum bugun bır vıdeo ızledım ana kıcagını govdeye takmalı olanlar cok ezıyetlı ve cok kullanıssızmıs.iyi düşün alırken,sadece vıdeo degıl iş yerındekı arkadaslarımda ozellıkle tembıhledı benı araba bakmaya gıderken.kolay kapanan uzun kullanabılecegın modellere bak.

Canım 7.5 kılo benımkı yanlıs hatırlamıyorsam oldukca hafıf.chıcconun modellerıne bır bak ıstersen.

Kızlar hamilelikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Ya benim cildim çok kuruyor yetişemiyorum ellerim ayaklarımın üstü yaralanıyor kanıyor kuruluktan. Kuru havaya hiç gelmiyor cildim. Yardımınıza ihtiyacım var. Temiz içerikli nemlendirici önerir misiniz?

Bana arkadaşım verdi kullanıp sonrasımda geri vereceğim. Dediğin gibi ana kucağı puset de sonraki aylar da kullanılacak olan koltuk da çıplak gövdeye takılıyor çift yönlü travel sistem takıp çıkarma kullanma denemesi yaptım kolay mamas&papas

Yves rocheri cildim için kullanıyorum Çene kısmım çok kuruyor Estaa lauder serum kullanıyordum öncesinde o biraz pahalı geldiği için ve de hamilelikte etkisini bilmediğimden az kullanıyorum ama toparlıyor beni. Vücuduma da lierac kullanıyorum çatlak için o baya nemlendiriyor zaten
Benim boş hali 7kilo canım. Yeni doğan koltuğu 3.2

Herkes ağırlık sebebiyle 1 yıldan sonra o güzel modelleri kenara attıık Baston aldık deyince direkt hafif model almak istedim ben de

Bu arada sağlık ocağındaki hemşiremle görüştüm. Şeker yüklemesi yapmıyorlarmış . bu hafta içi herhangi bir doktordan randevu alıp sabah saatlerinde devlet hastanesine gidicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…