-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.081
Resmen cayir cayir yaniyorBenim oluyor, hemen antiacid aliyorum, katlanilcak cile degil valla
Sor canim ben kullaniyordum panto ama akracuger enzim biraz yuksek cikinca bi sure ilaclari birakmam gerektiEvet ve hiç geçmiyor çok kötü. Pazartesi doktora gidince sorucam bakalım ilaç vericek mi
Kuzum bugun bır vıdeo ızledım ana kıcagını govdeye takmalı olanlar cok ezıyetlı ve cok kullanıssızmıs.iyi düşün alırken,sadece vıdeo degıl iş yerındekı arkadaslarımda ozellıkle tembıhledı benı araba bakmaya gıderken.kolay kapanan uzun kullanabılecegın modellere bak.
Sağolun kızlar aklımda bulunsun söyledikleriniz. Bir gidip bakmadan olmayacak galiba içime sinmesi içinBana arkadaşım verdi kullanıp sonrasımda geri vereceğim. Dediğin gibi ana kucağı puset de sonraki aylar da kullanılacak olan koltuk da çıplak gövdeye takılıyor çift yönlü travel sistem takıp çıkarma kullanma denemesi yaptım kolay mamas&papas
Ozelde ucretli mi acabaBu arada sağlık ocağındaki hemşiremle görüştüm. Şeker yüklemesi yapmıyorlarmış . bu hafta içi herhangi bir doktordan randevu alıp sabah saatlerinde devlet hastanesine gidicem artık
Oluyor yaa bi ara 2-3 gün üst Üste oldu. Sonra geçti baya olmadı. Şimdi gene oldu. Olduğu gibi süt içiyorum rahatlatıyorKizlar mide yanmaniz oluyor mu ?
Benim ki 7 kilo canımmBen de bebek arabalarinizin agirligini merak ediyorum, benim begendigim 12.5 kilo, burada arabasiz da hicbir sey yapilamiyor. İlk zamanlar araba koltugunu bebekle oldugu gibi kaldirip koyucam, hani o daha bir okey sayilir, cunku arabanin bos hali 9 kilo, yeni dogan koltugu 3-4 kilo, ilk alti ay hallolur gbi de, sonrasinda 12.5 kiloyu gunde iki uc defa indir kaldir bilemedim ya, acaba ben de daha hafif bir secenekle mi devam etsem diye dusunuyorum
Valla içince de yaramadı o yüzden mecbur katlanıcaz bi süre daha gibi duruyor, analıkBen de asiri kotuyum mide ilaci iciyordum ilaclarin tumunu bir sure kullanamayacagim o yuzden cok zorlandim bugun
Evet canim ben de az once sut ictim daha iyi suanOluyor yaa bi ara 2-3 gün üst Üste oldu. Sonra geçti baya olmadı. Şimdi gene oldu. Olduğu gibi süt içiyorum rahatlatıyor
Benim ki 7 kilo canımm
Bana cok iyi geliyordu ilac aynen analikValla içince de yaramadı o yüzden mecbur katlanıcaz bi süre daha gibi duruyor, analık
Evet kullanışlı olur. Kendininkileri, bebeğinkileri, hemşireye verilecekleri, ıvır zıvırları ayrı ayrı koyarsın hiç karışmazKızlar selammmbime valiz organizeri gelecekmiş böyle bir şey haberiniz olsun 15 Kasım yazıyor kullanışlı olur mu acaba
Incıa var canım ben de memnunum #reklamdeğilKızlar hamilelikte hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz? Ya benim cildim çok kuruyor yetişemiyorum ellerim ayaklarımın üstü yaralanıyor kanıyor kuruluktan. Kuru havaya hiç gelmiyor cildim. Yardımınıza ihtiyacım var. Temiz içerikli nemlendirici önerir misiniz?
Ben yaptırdım. Ultrason raporunu o gün verdiler. Kan sonucumda 1 hafta sonra çıktıDevlette 2li tarama testi yaptıran var mı? Kaç gün sonra çıktı kan testiniz ve ölçüm sonucunuz ?
Lansor başladım rennie içiyorum gece uykularım bile gittiResmen cayir cayir yaniyor
USG yarım saatte çıktı kan sonucu ise iki gün sonra çıktı canımDevlette 2li tarama testi yaptıran var mı? Kaç gün sonra çıktı kan testiniz ve ölçüm sonucunuz ?