Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5. Aya geldik hepimiz de artık aslında nefes egzersizleri ve hareketlenmeye başlamamız lazım şimdiden
Fiziksel sebeplerden dolayı benim sezeryan olacağı kesinleşti. Bu egzersizler hamilelik süreci için mi gerekli yoksa doğumu kolaylaştırmak için mi? 30 km kadar uzak hastane. Yakın çevremde de herhangi bir spor faaliyeti yok

Aslında her ikisi için de diye biliyorum… özellikle son aylarımızda nefes daralmaları ve başka şikayetleri hafifletmek için ve doğumda dingin olmak ve bir nevi psikolojik olarak kendimizi hazırlayabilmemiz için önemli… vajinal veya sezaryen doğum fark etmiyor bence

Ben pilates topu ve mat siparişi verdim, gebelik okuluna katılamasam bile evde videolar izleyerek başlamakta fayda var dedim

Offfff prilami biraktim cok fenayim napcam hic bilmiyorum karaciger degerim biraz yuksek diye tum ilaclari biraktim nasil olcak bilmiyorum

Daha yeni başlamıştım zaten. İşe başlarken bu şekilde bilgi vermemişlerdi. Saatlere itiraz etmeme rağmen de umursamadılar
ay boşver o zaman ihtiyacın yoksa çık. O tarz firmalara para kazandırmamak lazım. Çalışan değil köle arıyorlar sonra gençler iş beğenmiyor oluyor.

Ay bugün ne kadar isyankarım dkfjs

ay boşver o zaman ihtiyacın yoksa çık. O tarz firmalara para kazandırmamak lazım. Çalışan değil köle arıyorlar sonra gençler iş beğenmiyor oluyor.

Ay bugün ne kadar isyankarım dkfjs
İşin daha da komik yanı bir bakanlıkta sözleşmeli olarak başlamıştım. Mobbing ve insanlık dışı çalışma saati yok kalsın. Elbet idare edilir zor da olsa

Özel de şeker yüklemesinin ücreti ne kadar ki?
aşkım bunu sordum grama göre değişiyor dedi 50-75-100 şeklindeymiş. 50gr 1145- 100gr 2300 dediler.
Teşekkür ederim canım favorilerime ekledim.
bunun aynısını aldım çok rahat ancak bir sorunu var kolları kısa ve o da dantelli, kaşıntı yapıyor. hassas biriysen bu konuda dantelsiz bir şey tercih etmeni öneririm. bir de hastanede bunları giyemiyorsunuz sadece gecelik giyilebiliyor. ben heerrr halükarda süslü biriyimdir illa da süslü şeyler giyebilirim dersen al ama bn lcwdan normal pamuklu sıradan gecelik almıştım onu giydim. gayet de rahat ettim. bi de internetten gelenler öyle harika olmuyor gerçek bir gebe giyince haberiniz olsun :) ben o şoku 2-3 gecelikte yaşadım
siyah şişkinliğini örtmek için daha iyi bence, şuan biz anlık olarak fark edemiyoruz o ödemi ama sonrasında kendini görünce aaaaa ne olmuşum ben yauuv böyle diyorsun :) siyah iyidir :))

Kızlar geçen gün böbreğim için acile gittiğimde ordaki hemsire dediki hamileyken böbrekle ilgli sorun yaşayanlarin dogumu daha agrili sancili olur haberin olsun dedi icim karardi yaa
ay o çok bilmesin. ben sezaryen sonrası gaz sancısı çekerken yan odadaki anne çekirdek çitleyip dizi izliyodu sonrasında günlerce yataktan kalkamadım diyen anneler dinledim ben ertesi gün evde oturmadım bile gezdim çocuğumla ilgilendim mutluydum da gayet :) o kişiden kişiye değişir, dinlemeyin herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…