- 24 Temmuz 2024
- 99
- 253
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.901
Ben de kocaeli medical park a gidiyorum ve doktorum daha ilk muayenede kendi numarasını verdi ve ne zaman ne sorduysam dönüş yaptı çok güzel bi şekilde ilgilendi. Tahlillerime de oradan dönüş yapıyor. Doğum için de gün veya saat hiç farketmiyor sadece kongre tarihine denk gelmezse ben oluyorum dedi tek dileğim kongre olmamasıCanım normal değil. Ben de Ankara’da medikal parka gidiyorum. Doktorum saat kaç olursa olsun mesajıma soruma geri dönüyor
Benim çarşafa çıkacak kadar oldu hiçbir ağrı sancı veya belirti yokken durduk yere. Ben çok panik olmadım ama eşim çok panik oldu onun ısrarıyla doktora sordum hemen ultrasona girdim ve suyumda rahim ağzımda vs hiçbir şeyde problem çıkmadıSu gibi akıntı ne kadar miktarda olmuştu kuzum
Baby turco da da ıslak havlu olarak geçiyor alkol, parfüm,paraben vs yok olduğu yazıyor kuzum ne kadar doğru bilemem. Benim şuan elimde var gayet güzel kokusu falan hiç yok. Komili de var onda bebek Dalin gibi kokuyor. Ama baby turco da koku yok.Ben waterwipes aldım ıslak havlu olarak geçiyor ve %99.9 sudan oluşuyor, arkadaşım 2.5 yaşındaki çocuğuna hala bunu kullanıyor baya pahalı ama bugün indirime girmiş ve kupon vardı 12x60 aldım diğer bebek mendilleri bana kuru geliyor ve çoğunda parfüm koku vs illaki oluyor bana doğal gelmiyor açıkçası
Baby turco hemen fiyatı yükselmiş baktım şimdi alcaktim 270 gorunuyorBaby turco da da ıslak havlu olarak geçiyor alkol, parfüm,paraben vs yok olduğu yazıyor kuzum ne kadar doğru bilemem. Benim şuan elimde var gayet güzel kokusu falan hiç yok. Komili de var onda bebek Dalin gibi kokuyor. Ama baby turco da koku yok.waterwipes e baktım şimdi. Islak mendile o kadar para veremem. Büyük makyaj pedi alır ıslatır temizlerim sırf su olsun dersem yok yani o pahalı
Benim aldığım satıcı stoğu bitirip yeni koymuşBaby turco hemen fiyatı yükselmiş baktım şimdi alcaktim 270 gorunuyor
Bana da az önce arkadaşım şiddetle önerdiJoie litetrax 4 düşünüyoruz biz de ama burdan kullanan veya duyan var mıdır ben beğendim çok kocaman da değil katlayinca yeterli özellikte geldi bana bilmiyorum
Evet haklısın onu ben de düşündüm ama hastane sıcak oluyor ayaklarına da çorap giyersin dediler. Doğum sonrası lavoboya gitmek dikişler falan zor olabiliyormuş diğer alt üst pijamalarda. Yoksa dediğin gibi ben hiç giymek istemiyordum bunlardan.Cok tatli ve rahat ama ben hastanelerde cok üsüyorum acaba etekli bir sey olmasi olumsuz bi durum yaratir mi sicaklik acisindan
3,6,9 aylık kısa kollu bodylerden aldım ikişer tane bimden. 3-6, 6-9 ayliklardan yine tinylamb dan 5 er tane aldım şuan. Yenidoğan uzun kollu zıbın ve kısa kollu almadım henüz bendeCanım kızlar, yenidoğan uzun kollu iç zıbın kaçar tane aldınız ne kadar alınsa yeterli olur fikir verebilecek olan var mı? Birde uzun ve kısa kollu zıbınlar kaçar tane kaçar aylıktan aldınız? Yenidoğandan kaç tane? 3-6ayliktan kaç tane mesela ?
İnan ki bilmiyorum jdndjd litetrax aşırı küçülmüyor ama kabin boy ile travel arası bir şey bence çok ağır değil, katlanabiliyor o yüzden ona yöneldim birazBana da az önce arkadaşım şiddetle önerdibagi Neo 2 de düşünüyorum ne alsam çok kararsızım joie chrome modeli de var o nasıl acaba
Uzun kollu zıbin gerekli oluyormukiCanım kızlar, yenidoğan uzun kollu iç zıbın kaçar tane aldınız ne kadar alınsa yeterli olur fikir verebilecek olan var mı? Birde uzun ve kısa kollu zıbınlar kaçar tane kaçar aylıktan aldınız? Yenidoğandan kaç tane? 3-6ayliktan kaç tane mesela ?
Sleepy bio natural.islal.mendil nasıl acaba yenidoğan.hepsi burada bir alana bir bedavaBenim aldığım satıcı stoğu bitirip yeni koymuş
Aaa çok iyi kampanyaaa. Bilmiyorum valla kuzum ama yorumlara bak memnuniyet çoksa değerlendir kampanyayıSleepy bio natural.islal.mendil nasıl acaba yenidoğan.hepsi burada bir alana bir bedava