Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar lohusa gecelik olarak baktığımda inanılmaz pahalı geldi ve modelleri hiç beğenmemiştim. Trendyolda şöyle bir gömlek elbise buldum onu aldım ben. Yorumlarda iç göstermiyor çok demişler zaten. Üzerine de beyaz bir kaftan aldım. Sizin de aklınızda bulunsun

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-07-16-37-50-262_trendyol.com.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım ben bunu aldım

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-07-16-45-59-749_trendyol.com.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 42
Canım normal değil. Ben de Ankara’da medikal parka gidiyorum. Doktorum saat kaç olursa olsun mesajıma soruma geri dönüyor

Tesettürlüler için görürseniz bize de link fırlatın ben bulamıyorum

Bende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varonuda yaptırmayacagım galıba ıcımden yaptırmak gelmıyor
Ben bugün aradım aşı için 24.haftada geleceksiniz dediler eczacı arkadaşta 32 e kadar zamanı var demişti

Cok tatli ve rahat ama ben hastanelerde cok üsüyorum acaba etekli bir sey olmasi olumsuz bi durum yaratir mi sicaklik acisindan

Canım ben bunu aldım
Ben waterwipes aldım ıslak havlu olarak geçiyor ve %99.9 sudan oluşuyor, arkadaşım 2.5 yaşındaki çocuğuna hala bunu kullanıyor baya pahalı ama bugün indirime girmiş ve kupon vardı 12x60 aldım diğer bebek mendilleri bana kuru geliyor ve çoğunda parfüm koku vs illaki oluyor bana doğal gelmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…