Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese merhaba. 21+2 hafta için Ankara da Deniz Esinlere detaylı ultrason için randevu aldım daha önce giden bilen var mı acaba ? Birde bu bebek arabalarında çift yönlü olması çok mu önemli sizce alan herkes çift yönlü mü aldı ?

Kizlarrr yardım lutfen anne yani ve park yatak marka onerilerinizi alabilir miyim ?
elele aldım ben .çok araştırmadım aslında ama kurulumu kolay, yatağı hediye geldi kendi sitesinden alınca. Anne yanı da oluyor ve iki kademeli yerden az yüksek yatakta oluyor ileri zamanlar için. İşlevli güzele benziyor

Kizlar yatas juno yataga bakiyorum ama ben park yatak almak istiyorum onun icine mi yatiracagim gerek var mi almaya bur yandan almak istiyorum kusma vs icin ama nasil nereye koyacagim park yatak icine olur mu?
ben öyle yapıcam canım aslında istediğin her yere koy mis gibi içinde uyucak ayy
Cok tesekkur ederim oyleyse alayim hemen
indirim var mı ? 1600 civarına aldık biz yoksa bekle biraz
Ben yataş junoyu geçen hepsiburada indiriminde almıştım şimdi geldi ayy o kadar güzel ki
yaa bayıldım cidden hayal ettim direkttt

ben biraz takıntılıyım yani en azından ilk zamanlar bana dönük olmasını isterim. Yani bu kişiye bağlı bişey bence

Kizlar yatas juno yataga bakiyorum ama ben park yatak almak istiyorum onun icine mi yatiracagim gerek var mi almaya bur yandan almak istiyorum kusma vs icin ama nasil nereye koyacagim park yatak icine olur mu?
açıkcası bana biraz gereksiz geldi ben o yüzden almadım. reflü yatağı aldım ve yuvarlak simit şeklinde olan minik yatırma minderlerinden aldım . (400tl gibi bi şeydi) junoya bebek en fazla 1 2 ay yatar gibi alanların yorumları hep kısa süre kullandıkları ve gereksiz olduğu yönündeydi fiyatı da 1 2 ay kullanmak için çok bence. onun yerine daha iyi kalite park yatak aldım iyi bi elektrikli ana kucağı aldım vs yani o şekilde de yapabilirsiniz

ben biraz takıntılıyım yani en azından ilk zamanlar bana dönük olmasını isterim. Yani bu kişiye bağlı bişey bence
dün birkaç model paylaşılmıştı burada chicconun ama çift yönlü değildi ama araba da güzeldi emin olamadım. her şeye o kadar çok bakıyorum ki artık muhakeme yeteneğimi yitirdim sanırım

dün birkaç model paylaşılmıştı burada chicconun ama çift yönlü değildi ama araba da güzeldi emin olamadım. her şeye o kadar çok bakıyorum ki artık muhakeme yeteneğimi yitirdim sanırım
bir ara ben öyleydim en son gittim adama kriterlerimi söyledim bana chicco one4ever önerdi ahah çift yön ve hafif olması benim kriterim

bir ara ben öyleydim en son gittim adama kriterlerimi söyledim bana chicco one4ever önerdi ahah çift yön ve hafif olması benim kriterim
Ben gerçekten hamile beyni diye bir durumun varlığına iyice inandım. Algılarım kapandı resmen birileri anlatıyor bana boş boş bakıyorum park yatak ve elektrkli anakucağı almak istemiyordum önce eşim alalım dedi ve asla sorgulamadım olur dedim aldıktan sonra diyorum neden kabul ettimki hemen diye

Tesekkurler canim park yatagi hangi marka aldin?

An itibari ile bebemin yorganını ve hastane cıkısını anneme aldırdımkızlaar bıde dayanamayıp künye aldım.hep hayalımdı oglum olursa ona künye takmak

Eklentiler

• IMG_5789.png
    472,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_5794.png
    237,2 KB · Görüntüleme: 30
  • A1504173-3B00-4F58-A220-1A2696A19628.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 29
ay yorganla mı örtücez biz bebeleri neyle örtüceezzz

takıntım öyle ki o bana yetmez illa karşıdan yüzünü görcem kdjfslf
Ben yorgan istemedım ama annem dedıkı olmaz öyle yorganı olması lazım dedıınce bıtane aldk bakalım,nasıl ve ne zaman kullanırız bılmıyorum

Aynen ben de dün okuyunca karar verdim normal düşünüyorum ama giy çıkar yaparken de kolaylık olur veya olur sa sezaryen olursa falan yine gömlek elbise şeklinde de bi takım alicam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…