- 12 Mayıs 2021
- 514
- 364
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.621
Fiyatı biraz pahalı geldi ama ona gidicem büyük ihtimalleBen gittim 2 kere canım çok memnun kaldım ikisinde de, öneririm kesinlikle:)
Ben evidea dan aldım geçen hafta indirime girmişti 379 a düşmüştü sanırımKirli sepeti alan var mı
Bunu aldım ama çok kararsızım bu konsantreliymiş. Daha uzun kullanılabilir diye düşündüm bunu aldımBaktım şimdi 1lt x 2 diyor hepsi burada 248tl bende alacağım sanırım
Guzel günlerde kullan kuzum çok güzelmiş.Ben evidea dan aldım geçen hafta indirime girmişti 379 a düşmüştü sanırım
bu arada 3*750 ml 2*1lt den daha uyguna geliyor. ben 3*750 mil alacağım o yüzden 434tl yemaya91 canım bunlardan sen mi almıştın hangisi konsantreliydi? İkisini de mi aldınız hangisinden aldınız
Yaaa neler aldın neler indirimdeeeKızlar Trendyol indirime girmiş battım tüm eksikleri tamamladım bensadece oda kapısı isimlik ve anne yanı beşiği uyku seti kaldı alınacak bir de kendime uzun gecelik şeklinde pijama ve sabahlık. Onun dışında herşeyim tamam.
Haftasonu ananesi oda takımını almak istedi dedeyle ona baktık. Almila mobilyadan üç kapılı dolap, yüksek şifonyer ve yatağını aldık. Montessori tarzı yatak alt çekmeceyi çekince o da bir yatak oluyor hasta falan olduğunda veya uyumadığında benim de yatabilmem içinanne yanı beşiğini arkadaşım vermişti kurduk onu da ahşap sallanan beşiklerden
Bir de Bebek arabasına bakacağım haftaya mağazadan gidip alırım onu da.
Benim çok sağlam uzun zamandır kullandığım bir sırt çantam var o yüzden bakım çantası almayı düşünmüyorum. Daha eksik çıkar mı bilmem kesin çıkar ama bütün ufak tefek şeyler tamam galiba
yok daha mantıklı bu daha uyguna geliyor. bende bundan alıcam şimdi bi de biberon için deterjan falan diyordu ondan ekleyeceğim. en azından yemek kaplarını yıkarım onunlaBunu aldım ama çok kararsızım bu konsantreliymiş. Daha uzun kullanılabilir diye düşündüm bunu aldım
Unibaby indirimdeydi sanırım biberon için temizleyici olanyok daha mantıklı bu daha uyguna geliyor. bende bundan alıcam şimdi bi de biberon için deterjan falan diyordu ondan ekleyeceğim. en azından yemek kaplarını yıkarım onunla
Aslında iki ay önce eklediğim ürünler biraz indi hepsinin fiyatı hemen göndereyim fotolarıYaaa neler aldın neler indirimdeee
Mustela setini bende alıcam inşallah bitmezse indirimi iki gün sonraAslında iki ay önce eklediğim ürünler hemen göndereyim fotolarıben geri kalan şeyleri bime geldiğinde ve e bebek indirimlerinden almıştım hep
aynen canım ikisinden de aldım ben. Tutma kulbu olan konsantreymiş . kulpsuz olan 2 adet 1 litre. Konsantre olan 2 adet 750 mlmaya91 canım bunlardan sen mi almıştın hangisi konsantreliydi? İkisini de mi aldınız hangisinden aldınız
Evet ben de bekledim artık fazla inmez diye aldım ama boyutları küçükmüş sanırım sonradan fark ettim. Neyse deneme yapmış olurum beğenirsem devamını alırım artıkMustela setini bende alıcam inşallah bitmezse indirimi iki gün sonra
Askı da bunu aldım #reklamdegilAslında iki ay önce eklediğim ürünler biraz indi hepsinin fiyatı hemen göndereyim fotolarıben geri kalan şeyleri bime geldiğinde ve e bebek indirimlerinden almıştım hep
Anladım kuzum bende 3 lüsünde karar kıldımaynen canım ikisinden de aldım ben. Tutma kulbu olan konsantreymiş . kulpsuz olan 2 adet 1 litre. Konsantre olan 2 adet 750 ml
ona bi bakayım o zaman daha onaylamadım. bu arada deterjanı neden unıbaby almadık siveno daha mı iyi acabaUnibaby indirimdeydi sanırım biberon için temizleyici olan
Güzel günlerde kullansın minikAslında iki ay önce eklediğim ürünler biraz indi hepsinin fiyatı hemen göndereyim fotolarıben geri kalan şeyleri bime geldiğinde ve e bebek indirimlerinden almıştım hep
ben alırken avantajlı değildi o ben de böyle almıştım senin şansına iyi olmuş :)Anladım kuzum bende 3 lüsünde karar kıldım
Askıları ben de bundan aldımAskı da bunu aldım #reklamdegil
Hepimizin ki sağlıkla dünyaya gelip herşeyi güzel günlerde kullansınlar inşallahGüzel günlerde kullansın minik
Kuzu unibaby nin deterjan görmedim ama biberon temizleyicisi indirimdeydi sanırımona bi bakayım o zaman daha onaylamadım. bu arada deterjanı neden unıbaby almadık siveno daha mı iyi acaba