Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çift yönlü aldım özellikle başlarda kendimize dönük olması önemli olur diye düşünüyorum

An itibari ile bebemin yorganını ve hastane cıkısını anneme aldırdımkızlaar bıde dayanamayıp künye aldım.hep hayalımdı oglum olursa ona künye takmak
Bende yorgan ve bebek yastığını bime gelmişti ordan aldım. Yumaşıcıktı çok güzel Hastane çıkışı arkadaşım hediye alıcakmış bir tane. Bir tane de bende vardı yenidoğan kıyafet. Ama 11 li alsam mı çok kararsız kaldım

Kızlarr acele mi ettim bilmiyorum ama şöyle bir set aldım bayıldım o kadar güzel ki. Hala indirimdeyken almak isteyen olursa diye atmak istedim ben bakarken çok kararsızdım gelince çok beğendim

Meleni Baby 5'li Set Silikon Mama Önlüğü Kulplu Bardak Vakumlu Tabak Mama Kaşığı ve Bebek Diş Kaşıyıcı Pembe
https://app.hb.biz/mZek8WnDsB65 #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_2917.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım bende ıkı tane yenıdogan takımı vardı,altlı üstlü zıbınlı,bı tanede boyle hersey ıcınde takımlı olsun istedim,hastanede ıkı uc takım gerekıyormus bebek cok kusuyormus,onun dısında yenıdogan kıyafetı almak gereksız uc tane varsa yeter.gerısını 3-6 aylık alırsın.

Yatagi icine hangi marka alacaksin canim?

kraft ile hediye gelecek sünger yatağa da baktım incecik süngerdi. elele yanında gelen zaten herkes çok ince mecbur yeniden yatak almak gerekiyor dedi. sonuçta normal bi sünger yatak ilk etapta iş görür diye düşündüm önemli olan sertliği. n11 de 550tl ye daha kalın sünger yatak vardı. 150tl de indirim kodu ile 400 tl ye aldım kargoda şuan henüz gelmedi. dilerseniz link atabilirim. yatak üzerine su geçirmez alez serip yine üstüne battaniye koyup sonra çarşaf sereceğim ben o yüzden normal standart bi şey aldım yani özetle

Öyle yaptım iki tane yenidoğan takımı var. Bir tane hastane çıkışı alacak arkadaşım. Gerisi hep 3-6 6-9 kıyafetler. Görümcem de 11 li takımlar çok gereksiz kullanılmıyor dedi bilmiyorum

Öyle yaptım iki tane yenidoğan takımı var. Bir tane hastane çıkışı alacak arkadaşım. Gerisi hep 3-6 6-9 kıyafetler. Görümcem de 11 li takımlar çok gereksiz kullanılmıyor dedi bilmiyorum
Battanıye zıbın corap agız bezı şapka hepsı kullamcagın seyler canım sen içindem geleni yap ben kimsenın lafını dınlemıyorum ınankı sonucta hatıra yani bunlar,özel bişey doğum,banada herkes benek belkı kılolu olcak alma dıyo ama hadı normal olursa cocuk kıyafetsızmı kalsın nen goruyorum el kadar bebıse kocaman kıyafetler gıyındırıyolar,dedgım gıbı benım fıkrımce yenı dogan ıkı uc takım yeterlı,birde foto falan cekılcekse hastane cıkısı.

merhabalar mart ayı anneleri benim doğum nisanda ama kasım indirimlerinden birşeyler almak istiyorum 16+4teyiz çok mu erken acaba sormak istedim yılda bir kere böyle güzel indirimler oluyor kaçırmakta istemiyorum acele mi ediyorum şimdiden cevplarınız için teşekkür ederim.

18+3 benim de canım yani çok büyük değil alıyoruz ne olursa artık nasıl ödenecek

Bende nisan annelerindenim 18. Haftadayım ama indirim yakaladıkça alıyorum

Dolap işini ne yapıyosunuz arkadaşlar? Çaresizce bakınıyorum ama bişey bulamıyorum her şeyde kötü yorum var :/
Ben şimdilik cincik binxik fazla diye yatak odamın sifonyerlerini boşalttım cok bir şey yoktu zaten diye bebisin esyalari öyle tutucam henüz oda için erken geldi bana sonradan oda yaparken dolabını vs alicam

Düşünenler için bilginiz olsun 104 tl

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-06-16-56-25-083_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…