- 24 Temmuz 2024
- 96
- 249
- 28
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.681
Ben elele madre aldım ve en kullanışlısı o geldi banaKizlarrr yardım lutfen anne yani ve park yatak marka onerilerinizi alabilir miyim ?
Ben çift yönlü aldım özellikle başlarda kendimize dönük olması önemli olur diye düşünüyorumKızlar herkese merhaba. 21+2 hafta için Ankara da Deniz Esinlere detaylı ultrason için randevu aldım daha önce giden bilen var mı acaba ? Birde bu bebek arabalarında çift yönlü olması çok mu önemli sizce alan herkes çift yönlü mü aldı ?
Bende yorgan ve bebek yastığını bime gelmişti ordan aldım. Yumaşıcıktı çok güzelAn itibari ile bebemin yorganını ve hastane cıkısını anneme aldırdımkızlaar bıde dayanamayıp künye aldım.hep hayalımdı oglum olursa ona künye takmak
Teşekkür ederimHayır çok küçük zaten juno bi koltuğa veya yatağa yerleştirmeniz lazım kendi yatağınızda da yer kalmaz rahatlık açısından
Ben de ona bakayim bir ya herkes cok onermisBen elele madre aldım ve en kullanışlısı o geldi bana
Canım bende ıkı tane yenıdogan takımı vardı,altlı üstlü zıbınlı,bı tanede boyle hersey ıcınde takımlı olsun istedim,hastanede ıkı uc takım gerekıyormus bebek cok kusuyormus,onun dısında yenıdogan kıyafetı almak gereksız uc tane varsa yeter.gerısını 3-6 aylık alırsın.Bende yorgan ve bebek yastığını bime gelmişti ordan aldım. Yumaşıcıktı çok güzelHastane çıkışı arkadaşım hediye alıcakmış bir tane. Bir tane de bende vardı yenidoğan kıyafet. Ama 11 li alsam mı çok kararsız kaldım
Yatagi icine hangi marka alacaksin canim?
Yataş twiny sünger yatak çok oneriliyor. Ben de tercihimi ondan yana kullandim uzun sureler yatar insallahYatagi icine hangi marka alacaksin canim?
Öyle yaptım iki tane yenidoğan takımı var. Bir tane hastane çıkışı alacak arkadaşım. Gerisi hep 3-6 6-9 kıyafetler. Görümcem de 11 li takımlar çok gereksiz kullanılmıyor dedi bilmiyorumCanım bende ıkı tane yenıdogan takımı vardı,altlı üstlü zıbınlı,bı tanede boyle hersey ıcınde takımlı olsun istedim,hastanede ıkı uc takım gerekıyormus bebek cok kusuyormus,onun dısında yenıdogan kıyafetı almak gereksız uc tane varsa yeter.gerısını 3-6 aylık alırsın.
Battanıye zıbın corap agız bezı şapka hepsı kullamcagın seyler canım sen içindem geleni yap ben kimsenın lafını dınlemıyorum ınankı sonucta hatıra yani bunlar,özel bişey doğum,banada herkes benek belkı kılolu olcak alma dıyo ama hadı normal olursa cocuk kıyafetsızmı kalsın nen goruyorum el kadar bebıse kocaman kıyafetler gıyındırıyolar,dedgım gıbı benım fıkrımce yenı dogan ıkı uc takım yeterlı,birde foto falan cekılcekse hastane cıkısı.Öyle yaptım iki tane yenidoğan takımı var. Bir tane hastane çıkışı alacak arkadaşım. Gerisi hep 3-6 6-9 kıyafetler. Görümcem de 11 li takımlar çok gereksiz kullanılmıyor dedi bilmiyorum
18+3 benim de canım yani çok büyük değil alıyoruz ne olursa artık nasıl ödenecekmerhabalar mart ayı anneleri benim doğum nisanda ama kasım indirimlerinden birşeyler almak istiyorum 16+4teyiz çok mu erken acaba sormak istedim yılda bir kere böyle güzel indirimler oluyor kaçırmakta istemiyorum acele mi ediyorum şimdiden cevplarınız için teşekkür ederim.
Bende nisan annelerindenim 18. Haftadayım ama indirim yakaladıkça alıyorummerhabalar mart ayı anneleri benim doğum nisanda ama kasım indirimlerinden birşeyler almak istiyorum 16+4teyiz çok mu erken acaba sormak istedim yılda bir kere böyle güzel indirimler oluyor kaçırmakta istemiyorum acele mi ediyorum şimdiden cevplarınız için teşekkür ederim.
Ben şimdilik cincik binxik fazla diye yatak odamın sifonyerlerini boşalttım cok bir şey yoktu zaten diye bebisin esyalari öyle tutucam henüz oda için erken geldi bana sonradan oda yaparken dolabını vs alicamDolap işini ne yapıyosunuz arkadaşlar? Çaresizce bakınıyorum ama bişey bulamıyorum her şeyde kötü yorum var :/
150 TL görünüyorkızlar e bebekte oioi silikon mat 75tl mavi renk
Maşallah bal yanağaKızlar benim oğluş sırf yanaktan oluşuyo napcaz bunukıyafetleri olmaz diye düşünüyorum böyle giderse
Eki Görüntüle 3499809