-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.701
sepette %50 indirim dedi ben alırken 75tl ye geldi. sepete ekleyip denediniz mi150 TL görünüyor
Pardon kuzum ben direk indirimi sandımmsepette %50 indirim dedi ben alırken 75tl ye geldi. sepete ekleyip denediniz mi
Pardon kuzum ben direk indirimi sandım
Cok tesekkurler atarsaniz link cok sevinirimkraft ile hediye gelecek sünger yatağa da baktım incecik süngerdi. elele yanında gelen zaten herkes çok ince mecbur yeniden yatak almak gerekiyor dedi. sonuçta normal bi sünger yatak ilk etapta iş görür diye düşündüm önemli olan sertliği. n11 de 550tl ye daha kalın sünger yatak vardı. 150tl de indirim kodu ile 400 tl ye aldım kargoda şuan henüz gelmedi. dilerseniz link atabilirim. yatak üzerine su geçirmez alez serip yine üstüne battaniye koyup sonra çarşaf sereceğim ben o yüzden normal standart bi şey aldım yani özetle
Tesekkurler canim insallahYataş twiny sünger yatak çok oneriliyor. Ben de tercihimi ondan yana kullandim uzun sureler yatar insallah
https://www.n11.com/urun/bambo-maya...tak-oyun-parki-yatak-45637703?magaza=denimobiCok tesekkurler atarsaniz link cok sevinirim
Deterjan siveno aldım kuzum. Unibaby den de Hepsiburada da unibaby 2 adet 130 tL indirimdeydi. Onu aldımAldım bende deterjanda da indirim var bu arada. unıbaby aldım. 3 al 2 öde var :)
hayırlı olsun vallahiii battık bu ay :)Deterjan siveno aldım kuzum. Unibaby den de Hepsiburada da unibaby 2 adet 130 tL indirimdeydi. Onu aldım
Kendim için aldığım tek şey bir kutu göğüs pedi.hayırlı olsun vallahiii battık bu ay :)
gümüş kapak alamadım ya onu aldınız mı ne alsam bilemedim çok indirim de yok
Cok tesekkurlerhttps://www.n11.com/urun/bambo-maya...tak-oyun-parki-yatak-45637703?magaza=denimobi
*reklam değil. bu arada yeni üyelik ile 150tl indirim kodu veriyor. 400tl oluyor
Ben bir ay önce e bebekte indirimde görüp almıştım iyi mi nasıl hiçbir fikrim yokbu arada gümüş kapak ne aldınız kızlarr onu alamadım henüz
Normalde isimliler pek hoşuma gitmiyor ama bu çok güzelmiş bence deAy kızlar ocak grubunda böyle nakışlı tulum gördüm bayıldımsizler yaptıracak mısınız isimli tulum? Ben çok kararsız kaldım
Nerden yaptırmışlar acaba hatıra kalır büyüyünceAy kızlar ocak grubunda böyle nakışlı tulum gördüm bayıldımsizler yaptıracak mısınız isimli tulum? Ben çok kararsız kaldım
Ben de belki yaptırırım diye ss aldım bilgileriNerden yaptırmışlar acaba hatıra kalır büyüyünce
Teşekkür ederim ben alabilirim burdan takibe geçtimBen de belki yaptırırım diye ss aldım bilgileriinstagram atolyerakun diye bi sayfadan yaptırmışlar
Kızlar yazan oldu mu takip edemedim.
Dalin şampuan e bebekte 3 al 2 öde.
Migros’ta da 90 tl ye gelıyor 2 li alımda.
Bir de araba olarak Kraft Kenya model nasıl.
Bılgısı olan alan var mı
Kızlaar ben Kraft Kenya aldım bugün geldi, aşığım arabaya şuanAraba konusunda benim de yardima ihtiyacim var yaa karar veremiyorum
Yaa evet bende dün baktım. Aynı şekılde anlatıldı ayrıca Puset araba koltuguda oluyormuş. O özellıgı harikaKızlaar ben Kraft Kenya aldım bugün geldi, aşığım arabaya şuan
•Hem puset hem büyük oturma kısmı çift yönlü
•Çok kolay kapanıp açılıyor
•Puset içi minderleri çok güzel bel desteği çok yerinde, bebek içinde savrulmaz
•Büyük oturağı ile katlanabiliyor
•Katlandığında ben tek elimle kaldırıp bagaja koyabiliyorum
•Sürüşü çok konforu ve oturaklı bir araba
• 9 kilo ağırlığında
#REKLAMDEĞİL