- 2 Ekim 2022
- 1.075
- 1.047
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.601
Günaydınn canım, ben de evde her tekme yediğimm ayy diyorum ahahha bazen çok sert vuruyor gerçektenGünaydın kızlarrrdün gece sol tarafıma yatmıştım ama hafif göbeğim altta kalıyordu, çok sert bi tekme yedim çığlık attım eşim de korktu, sıpa rahatsız oldu galiba
Ayy senin de aynı düşünmene sevindim ben de sonra odasına geciririm diye düşündümBana da çok mantıklı geldi zaten görsel olarak hoşuma gitmiyor park yataklar. Bende bu model ahşap büyüyen bir yatak bakacağım. Sonrasında oda yaptığımda da kullanabilirim. Daha şık gözüküyor
Magnezyum ne önerdi doktorunuz benimde kasilmalarim oluyorBaşka verebilir canım benim değişti OMEGA ve magnezyum kullanıyorum ast alt değerlerim normal doktorum organik bı marka önerdi onu kullaniyom
Henüz almadım bende önerilere açığımTesettürlü arkadaşlarım eger pijama aldiysaniz banada öneride bulunabilirmisiniz
kol çantası sanırım di mi? Ben sırt çantası daha rahat olur diye öyle düşündüm kendi açımdan öyle almıştımEki Görüntüle 3499668
Eki Görüntüle 3499668 kızlar anne bebek çantası icin bu canta nasıl mavi markası normal çanta sonra da kullanilir diye böylr bisey düşünüyorum. Nasıl sizce
Evet kol çantası o yüzden biraz kararsızim ama cok begendimkol çantası sanırım di mi? Ben sırt çantası daha rahat olur diye öyle düşündüm kendi açımdan öyle almıştım
teksiniz bi yandan çocuk bi yandan çanta bi yandan arabayı eve çıkarmaya çalıştığınızı düşününEvet kol çantası o yüzden biraz kararsızim ama cok begendim
Eki Görüntüle 3499668
Eki Görüntüle 3499668 kızlar anne bebek çantası icin bu canta nasıl mavi markası normal çanta sonra da kullanilir diye böylr bisey düşünüyorum. Nasıl sizce
Bir de iki şişe mi 1 lt?maya91 canım bunlardan sen mi almıştın hangisi konsantreliydi? İkisini de mi aldınız hangisinden aldınız
Canım bu bitkisel bı marka içeriği güzelMagnezyum ne önerdi doktorunuz benimde kasilmalarim oluyor
Baktım şimdi 1lt x 2 diyor hepsi burada 248tl bende alacağım sanırımBir de iki şişe mi 1 lt?
Ben gittim 2 kere canım çok memnun kaldım ikisinde de, öneririm kesinlikle:)Kızlar istanbul perinatolog öneriniz var mı? Ali ekize giden
Ben de aynen öyle düşünüyorum normal gömlek düğmeli pijama aldım ben de iki takım NBB marka indirimdeydi. Biraz diz hizasında önden düğmeli standart gömlek pijama alırım belki doğum sonrası dikişler falan olunca lastikli pijama zor olur diyorlar.Ben Özdilekte olan bir markadan bildiğimiz normal pamuklu pijama takımı aldim üst gömlek olacak şekildekumaşı yumuşacık rahat olur siye düşünüyorum. elbise gibi yine aynı kumaş olanı da düşündüm ama üşürüm diye girişmedim. Kesin üşürüm ben