Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrr dün gece sol tarafıma yatmıştım ama hafif göbeğim altta kalıyordu, çok sert bi tekme yedim çığlık attım eşim de korktu, sıpa rahatsız oldu galiba
Günaydınn canım, ben de evde her tekme yediğimm ayy diyorum ahahha bazen çok sert vuruyor gerçekten

Bana da çok mantıklı geldi zaten görsel olarak hoşuma gitmiyor park yataklar. Bende bu model ahşap büyüyen bir yatak bakacağım. Sonrasında oda yaptığımda da kullanabilirim. Daha şık gözüküyor
Ayy senin de aynı düşünmene sevindim ben de sonra odasına geciririm diye düşündüm

maya91 canım bunlardan sen mi almıştın hangisi konsantreliydi? İkisini de mi aldınız hangisinden aldınız

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-06-10-32-39-968_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Bende çok kararsız kaldım çanta konusunda sizce hangisi mantıklı

Eki Görüntüle 3499668
Eki Görüntüle 3499668 kızlar anne bebek çantası icin bu canta nasıl mavi markası normal çanta sonra da kullanilir diye böylr bisey düşünüyorum. Nasıl sizce

birkaç kişinin de bu şekilde attığını gördüm ama bu şekilde kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. çünkü sling de taksak bebek arabası da kullansak sırt çantası daha rahat olur. bu kol çantası gibi olduğu için elimizde ekstra bi yük olacak gibi geliyor bana. o yüzden sırt çantası aldım ben yine de siz bilirsiniz tabi

Ben de aynen öyle düşünüyorum normal gömlek düğmeli pijama aldım ben de iki takım NBB marka indirimdeydi. Biraz diz hizasında önden düğmeli standart gömlek pijama alırım belki doğum sonrası dikişler falan olunca lastikli pijama zor olur diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…